bende pendik kaynarcadaki nene hatun hastanesine gidiyorum inşallah orada doğum yapıcam...
Selam ben hamile değilim ama doktor araştırıyorum nenehatunda hangi doktora gidiyorsunuz ve memnunmusunuz DR. Hale Kayıran ile ilgili bilginiz varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende pendik kaynarcadaki nene hatun hastanesine gidiyorum inşallah orada doğum yapıcam...
mrb bende ankara mesa hastanesinde doğum yapmayı düşünüyorum doktorum op.dr.cüneyt genç. doktorum hastaneye dışardan gelecek mesada normal doğum 1500 civarıymış kuzenim bu sene yeni doğum yaptı doktorumuz aynı hastaneden ve doktordan çok memnun kaldı
Merhaba, benimde doktorum C. G. Bende Mesa da doğum yapmak istiyorum. Bu 1500 TL ye sanırım doktor ücreti dahil değil değil mi? Benim sigortamın doğum limiti 5000, yeter diye umuyorum ama bu sigorta şirketlerine de hiç güvenmiyorum. Bazen hamileyken girp tedavisi olsan bile doğum limitinden düşüyorlarmış.[/
canım limitin yter tabi 1500 ytl sadece hastanenin parası
Aaa bu benim arkadaşlarımın doktoru... :)ebdne lokman hekim hastanesınde dogum yapmayı planlıyorum doktorum elıf terzı