hamileligimin 37.haftasindayim.ins kizima kavusmama cok az kaldi.cok rahat bi hamilelik geciriyorum,merak ediyorum bu donemde agrisi sancisi kasilmasi olmayan bi tek ben miyim??!...\sikayetci degilim fakat yinede merak:))
ve dogum kasilmalarini nasil ayirt ederiz yardimci olabilecek tecrubeli annelerrr,paylasimlarinizi bekliyorumm.
bende 36.haftama girdim doğum 1 kasım gibi gözüküyor ama kız bebekler erken gelebiliyormuş ekim annesi olabilirim :) bakalım hayırlısı bende aynı soruyu herkese soruyorum sancı nasıl bişey ve geldiğini nasıl anlarım daha erken olduğunu söylüyorlar oran ağrır buran ağrır ayaktan belden kasıktan ağrılar gelir sıklaşınca doğum yakın demekmiş ama benim şimdi de ara ara bel ve kasık ağrılarım oluyor ama bunlar yalancı kasılmalar heralde Rabbim hayırlısıyla bir solukta kurtarsın inş. korkuyorum yaaaaa:)))))
bende ekim annesiyim çok ağırlaştım ağrılarım sancılarım arttı ama burda annem ve arkadaşlarına söylüyorum öyle ağrım oluyor böyle oluyor diye bekliyorum doğuran kadınlar hıh 2 3 güne gelir desin yada doğum sancısı desin ama nerde yok yok geldimi anlarsın sancıyı diyip duruyorlar karnımın ağrısından el süremiyorum acıdan ter atıyorum daha ne kadar ağırlaşıcam bilmiyorum
Ben de 36. Haftamdayim. Sezeryan olacağı icin 15 Ekim de gelecek kızım Allah'ın izniyle:))
Benim hic bir sancım ağrım yok. Sadece hareketlerim ağırlaştı biraz, onun dışında gayet iyim.
Bir sitede okuduğum kadarıyla eğer hissettiğiniz ağrı dogum sancısı ise, heme belli aralıklarla gelirmiş hem de yatmayla, dinlenmeyle, istirahatle gecmezmiş.
Normal ağrı geçermiş , bilginize :)
bende 2. bebegimi dünyaya getirecem sezeryan olacam sanırım 15 ekım le 18 ekım arası tarih verecek ayın 8 e kontrolum var o zaman tarih verecek bakalım kısmet... benımde kasıklarımda agrım var bıde hareklerı eskıye gore azaldı ama gunde 10 defa ettıgı ıcın onemlı degılmıs azalması 10 dan asagı hareket ederse gelın dıyo doktor onun dısında tansıyon problemım oldugu ıcın baş agrısı ve halsızlık var bıde gecelerı hıc yatamıyorum neden yatamadıgımıda anlamıyorum
bende 38.haftanın ıcındeyım.cok agırlastım ya.feci sekılde kasık agrılarım oluyo.ellerimde uyusma ve kol agrım var.gercı doktor normal oldugunu soyluyor ama bakalım.ayın 15 ınde sezeryanmı olcak normal dogummu olcak doktor soylucek .artık dogurmak ıstıyorum ama ya...korkuyorum.....
baska forumlari okudum sancinin ya gaz sancisi gb olduuunu yada regl agrisi gb olduuunu yazmislar bi de belden vuran bi agri yaparmis.bilgilerinize... :)