Ekim 2013 Sonunda Dondurulmuş Transferi Olacaklar:)

duaedin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2013
62
20
98
Ankara
Arkadaşlar 3 gün önce Lucrin'e başladım. Başladıktan 10 gün içinde adet olacağım söylendi ve adetin 3. günü tekrar gidip tahlilleri yaptırdıktan sonra sanırım Ekim sonu gibi iki tane dondurulmuşumuzun transferi ;Ankarada gerçekleşecek.. Sizlerin hayır duasını bekliyorum ve tavsiyelerinizi istiyorum... İki normal tüp bebek denemesinden sonra bu üçüncü denememiz olacak.

bizimde bayramın 2.günü dondurulmuş embriyolarımızla transferimiz gerçekleşecek inşallahhh :49::49:
inşallahhh iyi haberler almak nasip ola ;))
bizim 1. denememiz olmadı, doktor 2. denemede tek mi 2 mi embriyo transferi olacak o embriyolar çözüldükten sonraaa belliii olacakkk dedi doktorumuzzz ,,,,

Arkadaşlar 3 gün önce Lucrin'e başladım. Başladıktan 10 gün içinde adet olacağım söylendi ve adetin 3. günü tekrar gidip tahlilleri yaptırdıktan sonra sanırım Ekim sonu gibi iki tane dondurulmuşumuzun transferi ;Ankarada gerçekleşecek.. Sizlerin hayır duasını bekliyorum ve tavsiyelerinizi istiyorum... İki normal tüp bebek denemesinden sonra bu üçüncü denememiz olacak.

Meraba arkadasim ben araniza yeni katildim allah yardimcin olsun.bende dondurulmusla denicem kismetse bu ay ilaclara basladim daha once dondurulmusla denedim ve 7haftalik dusuk yaptim genetik test yaptirdik ve kanim cok koyu oldugu belli oldu bu ay tekrar dondurulmusla deniycem ve embrigo yerlestirilmeden igne kullanicam

Bugün donduurlmuş transferinin 14. günü, kanama olmaması üzerine doktorumuzun isteğiyle beta hcg baktırdık ancak yine 0,1 çıktı.. bunun üzerine doktorumuz ilaçların tamamını (crinone jel, coraspin, elevit, folbiol) bırakmamızı ve bir kaç gün içinde adet kanamamız olacağını söyledi.. bu arada konuya cevap veren arkadaşımdan allah razı olsun, yazılanları yanlış anlamamız ne mümkün, gerçekçi olmakta fayda var,, yazışmanın sonunda yazdığın "Rabbim nasip etsin" duan bile bizleri fazlasıyla mutlu etmeye yetti.. Çok teşekkür ederim..

Meraba arkadasim ben araniza yeni katildim allah yardimcin olsun.bende dondurulmusla denicem kismetse bu ay ilaclara basladim daha once dondurulmusla denedim ve 7haftalik dusuk yaptim genetik test yaptirdik ve kanim cok koyu oldugu belli oldu bu ay tekrar dondurulmusla deniycem ve embrigo yerlestirilmeden igne kullanicam
herkese allh yardimci olsun.tek bir konu altinda toplansak ne guzel olur.dondurylmus embriyo konu altinda duygularimi paylasiyorum ben.su an ne durumdasin cok merak ettim cnm

Bugün donduurlmuş transferinin 14. günü, kanama olmaması üzerine doktorumuzun isteğiyle beta hcg baktırdık ancak yine 0,1 çıktı.. bunun üzerine doktorumuz ilaçların tamamını (crinone jel, coraspin, elevit, folbiol) bırakmamızı ve bir kaç gün içinde adet kanamamız olacağını söyledi.. bu arada konuya cevap veren arkadaşımdan allah razı olsun, yazılanları yanlış anlamamız ne mümkün, gerçekçi olmakta fayda var,, yazışmanın sonunda yazdığın "Rabbim nasip etsin" duan bile bizleri fazlasıyla mutlu etmeye yetti.. Çok teşekkür ederim..[/QUOTE

allah herseyin hayirlisini nasip etsin.benimde ucuncu gunum

bizimde bayramın 2.günü dondurulmuş embriyolarımızla transferimiz gerçekleşecek inşallahhh :49::49:
bizim 1. denememiz olmadı, doktor 2. denemede tek mi 2 mi embriyo transferi olacak o embriyolar çözüldükten sonraaa belliii olacakkk dedi doktorumuzzz ,,,,[/QUOTE

merhaba cnm senin sonucun ne cikti merak ettimm

bizim 1. denememiz olmadı, doktor 2. denemede tek mi 2 mi embriyo transferi olacak o embriyolar çözüldükten sonraaa belliii olacakkk dedi doktorumuzzz ,,,,[/QUOTE

merhaba cnm senin sonucun ne cikti merak ettimm

Negatif canım maalesef :'(

Back
X