ben ocak 23 transferlıyım=)Merhabalar ocak transferleri yok mu burda bir kelebekmkelebek var galiba artık burdan mi yazissak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ocak 23 transferlıyım=)Merhabalar ocak transferleri yok mu burda bir kelebekmkelebek var galiba artık burdan mi yazissak
aynı gün ikimizin cnm :) benim pazt809du bugun1000banada 13 ekim gösteriyor=) 17 ocak sat, 23 ocak transfer, 4 subat 12. gun kan degerım 965, yarında 14. gun kan degerıme bakılcak:)
kız ıkız olabılırmı acaba benım doktor degerın yüksek cıkmıs ıkız oma ıhtımalıde olabılır demıstı tabı bakalım yarın 14. gun kan vercem bakalım değerler ıkı katına cıkcakmıaynı gün ikimizin cnm :) benim pazt809du bugun1000
neden iç açıcı konusmadıkı anlamdımcuma çağırdılar kontrole bakalım hayırlısı pek iç açıcı konuşmadı hemşire ama nasip duanıza ihtiyacım var..
canım çünkü iki katına çıkması lazımmış değerinneden iç açıcı konusmadıkı anlamdım
once ıkı tane tutunmuştur sonra 1 e dusmus olabılır bebıslerın belkı. cnku değer aslında ıyı. zaten normalde ılk 12. gun beta yapılıyo sen erken yapmışsın ben 12. gun 965 di belkı benımde 10. gun dusuktur bılemeyız ama doktor bana degerın yüksek ıkız bıle olabılır dedıaynı gün ikimizin cnm :) benim pazt809du bugun1000
doktorumun dediği tarihte yaptım ama canm. ilk 3şubat pazt sonra bugunden için tekrar istediler. sonucu bildirmek için aradım artmamış düşük sonuç dediler. cuma çağırdı kontrole.once ıkı tane tutunmuştur sonra 1 e dusmus olabılır bebıslerın belkı. cnku değer aslında ıyı. zaten normalde ılk 12. gun beta yapılıyo sen erken yapmışsın ben 12. gun 965 di belkı benımde 10. gun dusuktur bılemeyız ama doktor bana degerın yüksek ıkız bıle olabılır dedı
anladım cnm ama ıcını ferah tut degerın sonuçta yüksek. 2 günde ıkı katına çıkması gerekiyor ınsallah dahada çıkardoktorumun dediği tarihte yaptım ama canm. ilk 3şubat pazt sonra bugunden için tekrar istediler. sonucu bildirmek için aradım artmamış düşük sonuç dediler. cuma çağırdı kontrole.
hayırlısı inşallah cnm duanızı eksik etmeyin.anladım cnm ama ıcını ferah tut degerın sonuçta yüksek. 2 günde ıkı katına çıkması gerekiyor ınsallah dahada çıkar
Benimde 25 ocak canımMerhabalar ocak transferleri yok mu burda bir kelebekmkelebek var galiba artık burdan mi yazissak
Kuzum üzülme sonuçta artış var inşallah bişey yoktur içini ferah tutaynı gün ikimizin cnm :) benim pazt809du bugun1000
inşallah canm ya bakalım mevlam neylerse güzel eyler.Kuzum üzülme sonuçta artış var inşallah bişey yoktur içini ferah tut![]()
Günaydın canım benim bende kan verdim geldim bakalım heycan endişe hiç bitmiyor yainşallah canm ya bakalım mevlam neylerse güzel eyler.
inşallah güzel sonuç haberi bekliyoruz cnm. Allahım gönlüne göre versin. bende yarın doktora gitcem.Günaydın canım benim bende kan verdim geldim bakalım heycan endişe hiç bitmiyor ya
Ultrasona mi girecen canıminşallah güzel sonuç haberi bekliyoruz cnm. Allahım gönlüne göre versin. bende yarın doktora gitcem.
bilmiyorum ki arkadaşım kontrole çağırdılar ama bakalım. değer iki katı olmadı ya ondan galiba.Ultrasona mi girecen canım
Bizim bi tanıdık var onunda boyle katlamadı kan verdiğin saat çok önemliymiş doktor öyke demil eger ilk verdiğin saatte vermediysen belki ondan katlamamıştır şimdi ikizleri yasına basacaklarnbilmiyorum ki arkadaşım kontrole çağırdılar ama bakalım. değer iki katı olmadı ya ondan galiba.
kuzum ama ben ilkini de öğlen verdim ikincisini de öğlen verdim bilmiyorum ki. gece hiç uyuyamadım. Allah korusun kötü birşey olursa diye çok üzgünüm.Bizim bi tanıdık var onunda boyle katlamadı kan verdiğin saat çok önemliymiş doktor öyke demil eger ilk verdiğin saatte vermediysen belki ondan katlamamıştır şimdi ikizleri yasına basacaklarn