Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canimsende ekim annesisin inşalllah değil mi kuzum T Translokasyon1521 ?
İnşallah başlamazbende başlamadı canm ya
hayırlısı ile kucağına al canm minnoşunuEvet canim![]()
inşallah canm da bu sefer de stres oldum ya bir belirti olmayıncaİnşallah başlamaz
Sagol canim rabbim hepimize nasip etsin saglikli sihatli insaallahhayırlısı ile kucağına al canm minnoşunu
Hiç olma kimisinin öyle belirtisiz geçiyor şanslılardan olursun belki tadını çıkar hamileliğin ben şuan baya mutsuzum bulantılardaninşallah canm da bu sefer de stres oldum ya bir belirti olmayınca![]()
mutsuz olma kuzum benm bak bebişde etkilenir, Allahım en kolay şekilde geçirmeni sağlasın inşallah.Hiç olma kimisinin öyle belirtisiz geçiyor şanslılardan olursun belki tadını çıkar hamileliğin ben şuan baya mutsuzum bulantılardan
ayyy çok sevindim cnm01asel01 bugün kan verdim tekrar sonuç 10000 çıktı buradaki hastane yanlış ölçmüş
Valla hiç bilmiyorum canım nasıl olduğumu. Bebek ne durumda diye merak etmekten.@canimmkendimm canımmm nasılsın?
Ben samsundayım canım
aynı hisleri paylaşıyoruz cnmValla hiç bilmiyorum canım nasıl olduğumu. Bebek ne durumda diye merak etmekten.
Sen nasılsın?
Tşk ederim canım haklısın demiştin ama insanın elinde değil kiayyy çok sevindim cnm![]()
dedim sana stres yapma diye iyi çok şükür hadi gözün aydın
Yok kız çin takviminden bakmıştık6. Haftada cinsiyet mi belli oldu☺