Minnoşum muu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Minnoşum muu
rica ederim canm ne demekMinnoşum muuay cok güzel geldi
tesekkur ederimmmm
Günaydın kuzum yavrularımız bereketli geliyorlar sizin oaralar nasıl burda çok kar var çok güzelde yağıyor halagünaydın ekim ayının en tatlı anneleri![]()
canım bura bir soğuk ki anlatamam sabahları işe giderken donmamak elde değil alışık değiliz adanalılar olarakGünaydın kuzum yavrularımız bereketli geliyorlar sizin oaralar nasıl burda çok kar var çok güzelde yağıyor hala
inşallah bereketli olsunlar, kaderleri güzel olsun. sağlıkla afiyetle gelsinler cnmGünaydın kuzum yavrularımız bereketli geliyorlar sizin oaralar nasıl burda çok kar var çok güzelde yağıyor hala
Amin canım inşallahinşallah bereketli olsunlar, kaderleri güzel olsun. sağlıkla afiyetle gelsinler cnm
canm senın transfer ne zmn olmustuMerhaba hanımlar Biz 5+4 olduk bulantılarım başladı başka da belirtim yok bulantılarım bitsin diye gün sayıyorum
bende senle aynı gun transfer olmuştum bendede hıc bı belırtı yok yaaainşallah canm da bu sefer de stres oldum ya bir belirti olmayınca![]()
Bende de hiç bi belirti yok ne kasıklarım ağrıo ne göğüslerim ağrıo sadece sabahları çok az bulantı oluyo okadar korkuyorum VAla Bn de 24 ocakta transfer oldum 22 şubatta kese için gtcez belki kalp atışlarını da duyarım o gün de rahatlarımbende senle aynı gun transfer olmuştum bendede hıc bı belırtı yok yaaayarın kontrolüm var korkuyorum acaba kalp atışını ne zmn duyarız
Valla burada çok soguk oluyor ama biz alışkın oldugumuzdan - 15ide gördük tabi siz hep ilık geçirdiğiniz için zor gelircanım bura bir soğuk ki anlatamam sabahları işe giderken donmamak elde değil alışık değiliz adanalılar olarak![]()
aynen cnm ama buna şükür :)Valla burada çok soguk oluyor ama biz alışkın oldugumuzdan - 15ide gördük tabi siz hep ilık geçirdiğiniz için zor gelir
ayy hadi inşallah güzel haberler ver bize inşaallah kuzum. sana erke tarih vermiş yarın için ben daha 20sinde gitcem. günler geçmiyor sanki :)bende senle aynı gun transfer olmuştum bendede hıc bı belırtı yok yaaayarın kontrolüm var korkuyorum acaba kalp atışını ne zmn duyarız
hadi inşallah duyarsın cnm. bende 20sinde gitcem inşallah bende duyarım. 6haftalık olmuş oluyor ama nasip.Bende de hiç bi belirti yok ne kasıklarım ağrıo ne göğüslerim ağrıo sadece sabahları çok az bulantı oluyo okadar korkuyorum VAla Bn de 24 ocakta transfer oldum 22 şubatta kese için gtcez belki kalp atışlarını da duyarım o gün de rahatlarım![]()
Tedavisiz oldu benim ki şükürler olsuncanm senın transfer ne zmn olmustu
20 sınde kesın duyarsın 6 haftalıkken duyuluyormuş. benımkı 14 subatta 5 haftalıkmı oluyor takvım programı ındırmıstım ben son adet tr 7 ocak gırdım gebelıgım bugun 5+2 cıkıyo dogrumudurhadi inşallah duyarsın cnm. bende 20sinde gitcem inşallah bende duyarım. 6haftalık olmuş oluyor ama nasip.
oo süper cnm sevındım :)Tedavisiz oldu benim ki şükürler olsun
ooo duyarsın 22 sınde tahmını 6 haftalık oluyo dıye bılıyorum takvime gore. benım suan 5+2 gorunuyo takvime gore. bakalım yarın doktora gıtcemya ozmn söyler ne kdrlık olduğumu ınslh sanırım kalp atışını duyamam haftaya duyulurBende de hiç bi belirti yok ne kasıklarım ağrıo ne göğüslerim ağrıo sadece sabahları çok az bulantı oluyo okadar korkuyorum VAla Bn de 24 ocakta transfer oldum 22 şubatta kese için gtcez belki kalp atışlarını da duyarım o gün de rahatlarım![]()
maşallah canmTedavisiz oldu benim ki şükürler olsun
inşallah duyarsın canm yaooo duyarsın 22 sınde tahmını 6 haftalık oluyo dıye bılıyorum takvime gore. benım suan 5+2 gorunuyo takvime gore. bakalım yarın doktora gıtcemya ozmn söyler ne kdrlık olduğumu ınslh sanırım kalp atışını duyamam haftaya duyulur
ayy hadi inşallah canm, benim bugun 5+2 oldu çok şükür20 sınde kesın duyarsın 6 haftalıkken duyuluyormuş. benımkı 14 subatta 5 haftalıkmı oluyor takvım programı ındırmıstım ben son adet tr 7 ocak gırdım gebelıgım bugun 5+2 cıkıyo dogrumudur