- 13 Eylül 2021
- 3.378
- 3.970
- 83
- 33
- Konu Sahibi Melegim elif
Kan akısını hızlandırıyor pıhtılaşmayı önlüyor bebek olursa bebeğe kan akışını kolaylaştırıyorkızlar coraspirin neden kullanıyorsuunuz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kan akısını hızlandırıyor pıhtılaşmayı önlüyor bebek olursa bebeğe kan akışını kolaylaştırıyorkızlar coraspirin neden kullanıyorsuunuz
düzenli adetlerde genelde ilk adet tarihini de sayarak 14-16. günler yumurtlama oluşuyor.kızzlaarr ilk defa bu ay korunmasız denemeye başladık , telefondan adet takip programına göre bugün yumurtalama günümmüş. 2-3 gün önceden başladık.
buradan okuyunca havuç yedim hemen :)
ben döngüm bazen 28 gün bazen 35 , bu durumda nasıl hesaplayacağım bilen
hadi ya , o zaman programdaki tarihin çok kesinliği yokdüzenli adetlerde genelde ilk adet tarihini de sayarak 14-16. günler yumurtlama oluşuyor.
bu ay bende uygulamamın tarihlerine uyarak beraberlik sağlayacağım. Her zaman yumurtlama tarihlerimi biliyor. Pepapp uygulamam siz hangisini kullanıyorsunuz?hadi ya , o zaman programdaki tarihin çok kesinliği yok
P.C. Diye bi program yıllardır kullanıyorum. pepapp ı iyi diyorlar bende onu mu yüklesem acababu ay bende uygulamamın tarihlerine uyarak beraberlik sağlayacağım. Her zaman yumurtlama tarihlerimi biliyor. Pepapp uygulamam siz hangisini kullanıyorsunuz?
Pepapp regl gününü, yumurtlama zamanını ve diğer gelişimleri birebir tutturuyor. Öneririm.P.C. Diye bi program yıllardır kullanıyorum. pepapp ı iyi diyorlar bende onu mu yüklesem acaba
bende takip edeyim dedim bakalım tuttururuz inşallah
indireyim bende o zamanPepapp regl gününü, yumurtlama zamanını ve diğer gelişimleri birebir tutturuyor. Öneririm.
indireyim bende o zaman
akıllı cihazmış bu doğru mu ?Femometerı de kullanailirsin o dha ıyı bende pepapp bede doğru göstermiyor
doğru benım dedıgım ta cıkıyor ben ovülasyonla beraber takıp yapıyorum cunu ayn gunler cıkıyorakıllı cihazmış bu doğru mu ?
pepapp da indirdim denicem daha ilk olduğu için tarihler doğru mu bilmiyorum
olabilir aslında bi araştırayım , teşekkürlerdoğru benım dedıgım ta cıkıyor ben ovülasyonla beraber takıp yapıyorum cunu ayn gunler cıkıyor
Günaydınlar, yumurtlama olayım değişkenlik gösteriyor gebelik oluşmuş olabilir mi? Oluştu ise bir günde test çizgilerinde fark yaratır mıGünaydın arkadaşlar nasılsınız benim bata 9 gün kaldı sizler neler yapıyorsunuz