Bunları içtiğimden aydan itibaren kasıklarımda sürekli ağrı var anlamadım iyimi ediyor kötü mü ediyorEvet soğan suyu bende her ay içerim ama şuan içemem bekliyrum sizde dikat edin belki vardır içmeyin hemen
Biz de 4 aydır deniyoruz henüz olmadı doktora gittim klomen diye bi hap verdi süreci hızlandırmak için dedi, bi sorun yokmuş umarım en kısa sürede sonuç alırızİkinci denemem benim bu ayda olmazsa doktora gideceğim artık polikistik over var soğan suyu temizliyor dediler iki ay kullandım 15 er gün hayıt tohumu kaynatıp suyunu içtim incir Havuç kürü yaptım bunları 15 gün kullanıp ilk aydan hamile kalanlar varmış bende sonucu bekliyorum ama bekleme süresi zor geliyor
Ben ilk çocuğumda klomen kullandım polikistik over yaptı bendeBiz de 4 aydır deniyoruz henüz olmadı doktora gittim klomen diye bi hap verdi süreci hızlandırmak için dedi, bi sorun yokmuş umarım en kısa sürede sonuç alırız
Çatlatma iğnesi ile olmuştu gebelik yine aynı şeyleri yaşamak istemedim bitkisel gidiyorum bakalım olursa olur bu ayda olmazsa mecbur doktora gideceğimBiz de 4 aydır deniyoruz henüz olmadı doktora gittim klomen diye bi hap verdi süreci hızlandırmak için dedi, bi sorun yokmuş umarım en kısa sürede sonuç alırız
O ilaçla mı hamile kaldınız pekiBen ilk çocuğumda klomen kullandım polikistik over yaptı bende
En iyisi gerçekten doktur bana ilaç verdi 20 gün içtim içmedim kısırlık yapiyur gerçekten bende ayni fikirdeyim içmeyin olunca oluyur olmasa olmuyur hem erken olmadı sonrs tedavi iyu ama Allah herkese yardım etsin inşallahÇatlatma iğnesi ile olmuştu gebelik yine aynı şeyleri yaşamak istemedim bitkisel gidiyorum bakalım olursa olur bu ayda olmazsa mecbur doktora gideceğim
Bende cuma veririm eğer aklım ererse ermese pazartesi yoksa soğan suyuna devamSoğan suyu ilk içtiğim ay erken adet oldum çok aşırı sancılı geçti yattım tüm gün ağrıdan 5 gün oldu bitti şimdi de yumurtlama hesaplama gününe baktım o güne denk geldi yumurtlama o günden beri sürekli kasık ağrısı var rahatsız edici bir şekilde adet olmuşum gibi aynı başka bir şey yok bende bekliyorum saatler geçmiyor
Klomen arti çatlama iğnesi ilk ay olmadı ikincisi ayda oldu şimdi 10 yaşında oğlumO ilaçla mı hamile kaldınız peki
Klomen yumurtaları büyütür catlamazsa kiste çeviriyor bende polikistik over yoktu ilk kullandigim ayda doktor bu ay kistin olmuş demişti ve iki yıl tedavi gördüm anca oldu şimdi gene olmuyor çocukEn iyisi gerçekten doktur bana ilaç verdi 20 gün içtim içmedim kısırlık yapiyur gerçekten bende ayni fikirdeyim içmeyin olunca oluyur olmasa olmuyur hem erken olmadı sonrs tedavi iyu ama Allah herkese yardım etsin inşallah
Hayıt tohumu iyi geliyormuş onuda dene herşeyin hayırlısı olsun inşallahBende cuma veririm eğer aklım ererse ermese pazartesi yoksa soğan suyuna devam
Kıyamam ya zor süreç bende 1 buçuk yıldır olmadı oldu ama düştü öncesi vajinismus yakalandım çok kötü süreç geçirdim şimdide bebek için uğraşıyorum stres sadece çok yapıyorum oda elimde degilBen ilk çocuğumda da iki yıl tedavi gördüm benden sonra evlenenler ilk ayda hamile kaldılar bende yoktu olursa olur olmasa bıktım artık doktora gitmekten dedim son ilacım bu başka kullanmam dedim o ay hamile kalmışim hiç umudum kalmadığı anda oldu
Evet malesefDüşünmeyi bırakınca oluyor sürekli düşünmek aşırı etkiliyor yumurtaları
Ben de de klomenden kaynaklı çok kasık ağrısı oldu yürümekte zorlanıyodum geçti şimdi ama göğüslerimde bu sefer inanılmaz hassasiyet başladıGene kasık ağrısı var acaba demeden edemiyorum yani bende adet sancısı olmazdı adetten iki gün önce ufak bir şişkinlik az bir sancı adet olunca geçerdi şimdi yumurtlama günününden beri hiç geçmiyor Kasık ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?