Ekim Anneleri, bir bakar mısınız?

vermissenli

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2016
212
84
18
Sizde de tatlı yeme isteği oluştu mu? Canım sürekli tatlı çikolata çekiyor ve malesef yiyorum. Emziriyorumda da. bebegime de gecer mi zararlı mı. Buna nasıl engel olabilirim? Hamilelikte almadığım kilolarını sanırım şimdi alacam. neden böyle oluyor anlamadım.. Yaşayan var mı tavsiyeleriniz neler?

Bndede var aynı şey canm . Bnce emzirmekten . Tatlı şeyler yiyemezdm bb suan deli gbi kurabiye pekmez vs. Yiyorum ama bn hala çikolata yemem sevmem yani

Sagol Cnm cevap için. Diğer sayfa bayağı doldu yorumları takip edemiyorum artık. Ekim Anneleri de çok var MașAllah. Nasıl gidiyor sizin.biz iki aylık olduk. Zaman ne hızlı. Daha dün gibi migdemin bulandigi günler. Hepsini unuttum. Ama gerçekten de değiyormus o acılara sancılara.iyi ki anne oldum diyorum..

Aynen degiyo çok zormus anne olmak bi o kadrda guzl :) 2 aylık oldu bizde aşılarıni yaptırdık biraz huysuzlaniyo geceleri memeyi reddediyor emmek istemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…