Ekim anneleri burada toplasalim......

benim yarın adet günüm ama bazı belirtiler hissettim bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi soluk çıktı yarın doktora gidicem acaba gebelik varmı 2 yaşını 2 ay geçmiş bi oğlum var aslında biraz daha beklemek istiyorduk hayırlısı

bende bugün öğrendim adetim 1 gün geçikmişti. eczaneden aldığım testten yaptım 2.çizgi silikti. daha sonra kan testi yaptırdım tahmini 1-2 haftalık hamileyim .şoktayım biraz. pek planlı bir şey olmadı. 2-3 ay sonra hamile kalmayı düşünüyodum. hayırlısııı :)

Adetime 1 gün vardi, göğüs sizisi dışında bi belirtim olmadi.test aldim fakat umutsuzdum bayaa, gece rüyamda baktim guya kan tahlili yaptımisim varmis gebeligim. Gözümü açtım gece saat 3:15 kalktim lavaboya testi yaptim şok oldum silik ikinci çizgi :) kan tahlili yaptirmadim henuz kısmet olursa bende ekim annesi olacağım,

Neredeyse 8-9 kisiyiz. Hepinizi kutlarim, insallah hepimiz bebegimize saglicakla kavusuruz. Gebelik sureci nasil geciyor? benim iki tane cocugum var, onlara hamile kaldigim zaman cok kolay gecirdim hamileligimi. Ama bu hamilelik biraz zor.Midem yaniyor,agriyor, sabah- aksam midem bulaniyor.Acim,ama hicbir sey yemek istemiyorum. Sadece soguk meyveler ( cilek,elma,bogurtken,karpuz) gibi seyler cekiyor canim.
Benim muhtemelen dogum tarihim 16 ekim. Ya sizinki? Hadi hepimiz paylasalim,bir-birimizi takip ederiz.Hatta hamileligimizi nasil gecirdiginizi de paylasa biliriz burada.
Muhtemelen ne zaman dogum yapicaksiniz?
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

hamile oldugumu dünidrar testi öğrendim bugun kan testi için kan verdim sonucu beklıyorum eşime ve aileme daha kımseye bısey soylemedım tamamen kesınlestıkten sonra hos bır suprızle soylemek ıstyorum sizce nasıl bi sekılde soylemelıyım??:49:

hamile oldugumu dünidrar testi öğrendim bugun kan testi için kan verdim sonucu beklıyorum eşime ve aileme daha kımseye bısey soylemedım tamamen kesınlestıkten sonra hos bır suprızle soylemek ıstyorum sizce nasıl bi sekılde soylemelıyım??:49:

Insallah hamilesindir canim. Hamile oldugunu soylemek icin farkli surprizler yapmayi deneye bilirsin. Mesela,yataginin basucuna ve ya yemek masasina bir hediyye kutusu koy.Icinde bir cift bebek ayakkabisi ve ya baska bir sey al koy. Hatta " babacim ben geliyorum" yazili bebek tisortu,onlugu falan oluyor.Onlardan da ala bilirsin.Eger boyle yazilisini bulamazsan o zaman hediyyeni yanina bir not da koy.Icine de "babacim ben geliyorum" diye yaz.

Linki nazil atacagimi bilmiyorum maalesef:)ama ekim anneleri buraya eller havaya diye bi topic var oradaki listeyi kastedmistim..listemize katil sende ekim annesi;)

hmm ben oraya girdim cnm konuşmalar genelde kendi aralarında sıkıldım o yüzden girmiyorum
slm bile aln yok

hmm ben oraya girdim cnm konuşmalar genelde kendi aralarında sıkıldım o yüzden girmiyorum
slm bile aln yok

Anladim Cnm..ben öyle her yere takiliyorum her topice bi girip bakiyorum:)...26 ekimde doğum yapacak arkadaşlardan birinin bebeisinin kalbi durmuş..o kadar üzüldüm ki anlatamam,.Rabbim bebeklerimize Saglik versin..

Back
X