- Konu Sahibi delimelek2170
Merhaba arkadaslar.Ben nasip olursa ekim annesi olucam. Haydi tum ekim anneleri burada toplasalim,bakalim kac kisi var....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamile oldugumu dünidrar testi öğrendim bugun kan testi için kan verdim sonucu beklıyorum eşime ve aileme daha kımseye bısey soylemedım tamamen kesınlestıkten sonra hos bır suprızle soylemek ıstyorum sizce nasıl bi sekılde soylemelıyım??![]()
selam anneler Allahım izin verirse ekim ayında bende bebişime kavuşacağım![]()
Tebrikler arkadasim. SAglicakla bebegini kucagina almani dilerim... Tahmini dogum tarihin ne?
sağol cnm tahmini ekim 26
doktora göre ekim başı bana göre ekim sonu![]()
26 ekimde doğum yapacaklar baya kalabalık benimde 26 ekimde 3 arkadasinda 26 ekimde doğumu varbi liste var sende oraya ismini ekler bence
![]()
Linki nazil atacagimi bilmiyorum maalesef:)ama ekim anneleri buraya eller havaya diye bi topic var oradaki listeyi kastedmistim..listemize katil sende ekim annesihangi liste linkini atar mısın cnm
Linki nazil atacagimi bilmiyorum maalesef:)ama ekim anneleri buraya eller havaya diye bi topic var oradaki listeyi kastedmistim..listemize katil sende ekim annesi![]()
hmm ben oraya girdim cnm konuşmalar genelde kendi aralarında sıkıldım o yüzden girmiyorum
slm bile aln yok