ben ozel gaziosamanpasa ya gidiyorum arkadaslar..gayet memnunumm doktorumdan...
izmirlı yok mu aranızda başka ? hangı hastanelrrde yapacaksınız doğumuu
Ben Bahçelievler Medicana hastanesinde yapmayı düşünüyorum ve bu hafta ilk olarak hasteneyi ziyeret edicem. Daha önce Medikalpark hastanesine gidiyordum. Politikasından rahatsız oldum. Medicana hastanesi hakkında görüşleri deneyimleri olan varsa yardımcı olabilirler mi bana? Kafam cok karıştı zaten orasımı burasımı diye diye((
canm mrb öncelikle sağlıklı ve hayırlı doğumlar hepimize.bende Beylikdüzü Acıbademe gidiyorum ama orda doğum yaptıramıyorlarmış tam teşekküllü olması gerekli diyo drum.sağlık sigortam var ama amniosentez falan derken epey kullandım Acıbademde de tahminimce yüksektir bende yeni açıldı diye Medical park ı düşünüyodum nesinden memnun kalmadın?doğum ücreti hakkında bilgin varmı?bizim gelinde Hizmet hastanesinde doğum yapmıştı ve çok memnun kalmıştı vakıf olduğu için fiyatlarıda uygun diye biliyorum orayada bakabilirsin istersen.kendine ve bebişe dikkat et.
mrb.teşekkür ederim mevlam hayılısıyla versın kucagına bebişini. ben medikalpark hast cok guzel bır hastane dıye gıttım. özel sglık sıg. olunca özellıkle herturlu tahlılı yaptıryorlar. bunu gectım randevu sıstemı felaket sadece kadın dogum için degıl gecen annemı ortepediye göturdum mahcup oldum kadına şiş ayagıyla geldi hastaneye kadar doktor beyler randevuyu iptal etmişler. tabii yoldayken aramışlar evi. yine bu fomda dr hakkında bır konu açılmıs şaşırdım kaldım. dogum ucretlerı makul normal ssk için 1700 cıvarlarında sezeryan 2000 cıvarlarında telefonda fiyat verılıyor. hizmet hastensı daha pahalı. ssk lı sezeryan 1700 onlarda tel de fıyat verıyor.ben sansımı şimdi medicana hast yana denıcem. beylikdüzü tarafında oturuyosan medıcana nın yenı acılan hastensı var.sende kendıne bebişine bak..:1hug:
sağol canım msjını şimdi okudum allah hepimize hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin.madem bahçelievlerdesin birde JFK ya baksaydın bir arkadaşım orda yapmıştı doğumunu dr dışardan geldi ama hastane ve odaları temizdi gerçi fiyatı bilmiyorum eğer bilgin varsa banada yazarmısın?bdüzü medicanaya gelince muayene ücretleri benim Acıbademden yüksek gerçi kardeşim orda KBB uzmanı ama bilmiyorum ne kadar faydası dokunur öğrenmeye çalışıcam sanada bilgi veririm kendine iyi bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?