Doğuma Hazırlık Ekim Anneleri Şekerlerinizi Seçtiniz mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dostcity

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2008
222
0
96
41
İstanbul
Bebişinizin şekelerlerini seçtiniz mi?
çok güzel modeller var ziyaretçilerinize ikram etmeniz ve bebişinizi hatırlamaları için.
artık biblolarla hazırlandığı için hemde kalıcı oluyor. özellikle buzdolabı süsleri harika

pr_01_23_max.jpg

benim favorim bu hemde uygun
sizin bebişinizin şekeri hangisi?

canım aslında şeker sitelerini gezmişsindir gerçekten çok uçuk rakamlar istiyorlar ama ben kendim yaptım 1,5 ytl'ye mal ettim piyasada 2,5-3 YTL hele bazı modeller 5 YTL kadar çıkıyor.

canım aslında bebek şekerlerine netten baktıysan çok uçuk rakamlar var ben 1,5 YTL mal ettim zaten bu işi yapıyorum ben. hele bazı modeller var 4-5 YTL'ye kadar çıkıyor internnette.

aşağıdaki modellerde çok güzel eğer düşünürsen yardımcı olabilirim.

-1216385835.jpg

-1449317295.jpg

mıknatıslı modeller bunlar buzdolabı süsü olarakta bebişleriniz hep hatırlarlar.

dostcıty ve tanger aynı kişi galıba yanlışlıkla farklı nickten yazdı sanırsamCADIARZU

hayır kuzinim evet haklısın onun bilgisayarından yazmışım :) zaten banada o tavsiye etti bu siteyi sonra ondan çok takılır oldum.

ne günlere kaldık haa bööle siteler bile ekmek kapısı oldu cıktı:( yanlız anlamadığım yüm malzeme +şeker nasıl 1,5ytl ye mal oluo ??

valla ben bişeye mal etmiyorum.benmde anlamadığım hem şeker koyuyosun hem süsünü alıosun tanesinide 1,5 ytlye mal ediosun??ammaann neyse canım sana bol kazançlar ve bol müsteriler...

Back
X