Ekim anneleri tatile nereye gidiyosunuz? Güneş krem, olarak ne kullanıyosunuz?

delicente

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2012
10
0
16
İzmir
Doktorum havuza girme dedi ama havuzu çok seviyorum.. Giren varmı havuza;? Bide nereleri tavsiye edersiniz antalya, marmaris ... Ayrıca güneş koy-ruyucu olarak ne kullanıyosunuz hamişler ?

Doktorum havuza girme dedi ama havuzu çok seviyorum.. Giren varmı havuza;? Bide nereleri tavsiye edersiniz antalya, marmaris ... Ayrıca güneş koy-ruyucu olarak ne kullanıyosunuz hamişler ?

Altinolukta tatildeyim cnm. Hava tabii ki sicak ama su soguk bu yüzden de 5 gundur siftahim yok. Güneş koruyucu olarak hamilton toddler 50+ ve yüzüme de hamilton face mat 30 faktor kullaniyorum.

Altinolukta tatildeyim cnm. Hava tabii ki sicak ama su soguk bu yüzden de 5 gundur siftahim yok. Güneş koruyucu olarak hamilton toddler 50+ ve yüzüme de hamilton face mat 30 faktor kullaniyorum.

teşekkür ederim cnm dikkate alıp cevapladığın için tatil için güzel bi seçim bizde Antalyaya gidecektik ancak nem çok yüksekmiş vaz geçtik sanırım bodruma kaçıcaz ama aradığımız kriterlerdeki otellerde yer yok bilemiyorum napcaz belkide hiç gitmemek en iyisi evde serin serin oturmak günü birlik kaçmak gece rahatça yatağında uyumak çünkü oluş kasıklara baskı yapmaya başladı 1 saatten fazla ayakta kalınca ya da yorulunca sinyal veriyo dinlen diye bu arada güneş kremi olarak biderma 50 faktör kullanıyorum yüzümü beyazlatıyo biraz ama suda kesinlikle çıkmıyo o yönden memnunum..ii tatiller

kızlar ben de doktoruma sordum. hem de ağustosta çıkıcam inşallah. gönül rahatlığıyla çıkabilirsin dedi. doğum öncesi iyi geleceğinii stresten uzaklaşacağımı söyledi.. imkanınız varsa siz de çıkın derim.

bu arada delicente hemen hemen aynı günlerde doğum yapacağız:) benim de kızım olacak inşallah.

ceterissparibus süperr bende kız istemiştim ama oluş geliyo olsun hiç önemli değil onuda yicem nasılsa çıkınca:) Allahım kurtarsın bizi sağ salim alalım kucağımıza...Ağustosta havalar iice sıcak olcak aman dikkat.. geçen gittik eşimle günü birlik daha bişey yokken yatcak yer aradım kendime... kasıklarım ağrıdı o yüzden iice nem artmadan gitmek istiyoz bizde güzel biyere varmı tavsiyen baktığın otel felan?

canım ne yalan söyleyeyim benim de gönlümden geçen hep kızdı:) inşallah sağlıklı doğsunlar a gerisi hiç öndemli değil..
tatil için maalesef eşimin işi dolayısıyla ağustosta çıkmamız gerekiyor. bana kalmış olsaydı o kadar beklemezdim ama yapacak bişey yok. bodrumu çok seviyorum, gitmek istiyorum. gideblieceksen denizi de mükemmel tavsiye ederim. ancak mesafe olarak o dönemde bana uzak gelebilir zorlanabilirim diye düşünüyorum. o yüzden daha yakın yerleri tercih edicem gibi geliyor.henüz netleştirmedik. gerçi doktoruma kalsa heryere git diyor:) otel olarak da voyage otelleri çok güzel ve rahat edilebilir bence. senin var mı düşündüğün bir yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…