Ekim annesi oluyorum

• Konu Sahibi Konu Sahibi seha
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

seha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2008
340
2
96
Samsun
kızlar bugün kontrolümüz vardı.doktor yatırıcam dedi.bizim kız makat gelişi ile duruyormuş.
yatış işlemlerini halledip izinli olarak eve geldim.yarın sabah Allah ın izniyle ameliyata gireceğim.dualarınızı bekliyorum.
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

Hayırlı olsun canım,Allah yardımcın olsun.
İnşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın,sen de çok çabuk ayağa kalkarsın inşallah.

Geçen hafta doğum yapan arkadaşım 2-3 günde kalktım diyor.İnşallah senin de öyle olur.

Gelir gelmez doğum hikayeni bekliyoruz,dualarımız seninle.

gözün aydın, allah yardımcın olsun hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın inşallah

ay canımm gözünaydın allah sağlıkla kavuştursun inşallah darısı başımıza

Allah yardımcın olsun canım. inşallah sağlıkla bebeğine kavuşursun. seninki sana sürpriz yapmış ne güzel. darısı bizlerin başına inşallah...

gözünaydın cnm bebeğine kavuşuyosun allah hayırlı kolay doğumlar nasip etsin darısı başımıza...

tanışmıyoruz ama Allah yardım etsin canım.hayırlısıyla bebişini kucağına al eve gel...

sehacım canım allah hayırlı doğumlar nasip etsin..yavruna kavuşacaksın çok heyecan verici..sağsalim git gel hikayeni yaz canım...hadi bakalım kolay gelsin :))))

Sehacim hayirli dogumlar canim sanada.hadi hayirli haberlerinle beklyirouz seni..

sehacım ben bu satırları yazarken sen belkide kızını kucağına almışsınzır.inşallah herşey yolunda gider ve sağ sağlim yavrunla ikiniz bu zor sürecide atlatırsınız..
hayırlı uğurlu vede analı babalı büyüsün bebeiğin inşallah..

sehacım canım şu an dünyanın en mutlu insanı olmuşsundur bile.ne güzel sende buheyecanlı bekleyişin sonuna geldin
Rabbim sana ve yavruna hayırlı sağlıklı mutlu uzun ömürler versin
darısı da ben ve benim gibi heyecanla bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah
Allah hepimize bu güzel günü yaşatsın

Allah yardımcın olsun...
sağ salim alırsın bebeğini inşallah kucağına...

güncelliğini yitirdiğinden dolayı yoruma kapatılmıştır.Mutlu paylaşımlar a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…