Aşılama Ekim ayı aşılama paylaşım alanımız olsun.. Kaderimiz gibi dualarimiz da ortak olsun

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Turp gibiyim maşallah. :-) sanirim bende hamilelik yok..

Hamilelik var yada yok diye düşünmemeye çalışıyorum... Ama ara ara sancı giriyor hatırlatıyor... Havalar soğudu üşütüyor da olabilirim, iğnenin etkisi de devam ediyor olabilir... Aman ne bileyim bekle bekle dur... Şimdi baktım da diğer aylarda ovitrelleden sonra 16 gün hastalanmışım... Bu ay da aynı gelenek sürerse 8 Kasım oluyor benim BAT :(

Hamilelik var yada yok diye düşünmemeye çalışıyorum... Ama ara ara sancı giriyor hatırlatıyor... Havalar soğudu üşütüyor da olabilirim, iğnenin etkisi de devam ediyor olabilir... Aman ne bileyim bekle bekle dur... Şimdi baktım da diğer aylarda ovitrelleden sonra 16 gün hastalanmışım... Bu ay da aynı gelenek sürerse 8 Kasım oluyor benim BAT :KK43:

Ben ilk kez overtilite kullandığım icin bilmiyorum. Ama cuma gidip kan vereceğim inşallah. Ayın7 sinde sen de vereceksin di mi?

amiiin inşallaaaaaah.. öğrenmeden önce gögüslerimde hassasiyet vardı akıntım geliyodu ve ara ara kasıklarıma iğne batırır gibi sancı giriyodu ama 2 3 saniye süren bi sancı. bunlar haricinde henüz hiç bi farkettiğim değişiklik yok bende inanamıyorum hala sadece tek tavsiyem olumlu düşün ve çok takma ay şuramda şu oldu hamilemiyim ki diye kafa yorma çünkü adettede hemen hemen benzer şeyler oluyor ben hep belki adet ağrısıdır falan demiştim ama test sonucunu görünce şok oldum allah inşallaaaaah isteyen herkese nasip eder :KK15:

Tebrik ederim canım..hayırlı uğurlu olsun inşallah. Bende aranıza yeni katıldım. Aşılamamın 9.günü bugün.. Merak içerisindeyim Kan tahlilini kaç gün sonra yaptırmıştın?

Ben ilk kez overtilite kullandığım icin bilmiyorum. Ama cuma gidip kan vereceğim inşallah. Ayın7 sinde sen de vereceksin di mi?

Bilmiyorum ki verir miyim yoksa 10 Kasıma kadar bekler miyim (normalde Bat 10 kasım aşılama olduğu için 7 kasıma geldi)
Aslında beklemek istiyorum ama dayanabilir miyim o gün gelince göreceğiz...
Aylardır negatif kan testleri sonuçlarını yeterince gördüm...

canım eskişehirdeyim ben. burda osmangazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesinin prof. dr.una dışarıdan özel muayehanesine gidiyordum mayıs ayından beri. aşılamamıda bu yüzden tıp fakültesi hastanesinde yapıldı ve aşılama için ayrıca ücret ödemedik devlet karşıladı. ayrıca ilk aşılamamdı. :KK15:
Peki aşılama için devlet raporu çıkarmam gerekli değilmi nasıl yapılıyor işlemler
canm ilk gebeliğimde böle bi hissim olmamıştı şimdi beklemede olup da böyle bir ağrıyla karşılaşınca bana anormal bi durum gibi geldi acıkcası ilki düşük olunca buna da bişey olursa diye korkuyorum ondan..

Günaydın kızlar,
Hayır olsun inşallah bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm, çok üzülüyorum ama bir taraftan da belki yerleşme kanamasıdır ya da üstüne görmedir diyorum... Nasıl bir ümit dünyasında yaşıyorsam artık...

Peki aşılama için devlet raporu çıkarmam gerekli değilmi nasıl yapılıyor işlemler

liste verdiler evlilik cüzdanı fotokopisi nufus cüzdanı fotokopisi nufus müdürlüğünden nufus örneği vesikalık fotoğraf istemişlerdi hatırlağım kadarıyla arkadaşm o_O

Adet mi oldun canım? Test mi? Rabbim hayırlısıni versin. Zaten 2 ve 3 te şans daha da yukseliyormus. Üzülmeeee:KK19:

dün test günümdü sabah kalktım okadar umutla yaptım ama negatif, öğleden sonrada adet oldum. çok emindim halbuki, 4-5 gün süren kahvemsi lekelenmem oldu, yerleşme kanaması diye sevinçle bekledim vee hüsran, 2 gündür ağlamaktan helak oldum, bi daha bu eziyeti çekemem tüp yaptırcam bu ay dinleniyim aralıkta inşallah düşünüyorum

dün test günümdü sabah kalktım okadar umutla yaptım ama negatif, öğleden sonrada adet oldum. çok emindim halbuki, 4-5 gün süren kahvemsi lekelenmem oldu, yerleşme kanaması diye sevinçle bekledim vee hüsran, 2 gündür ağlamaktan helak oldum, bi daha bu eziyeti çekemem tüp yaptırcam bu ay dinleniyim aralıkta inşallah düşünüyorum

Haklısın bir ümit bekliyorsun sonra olmayınca üzülüyorsun. Ama senin için de benim için de ayni durum söz konusu canım benim. Zor... zor olacak ki imtihan olsunn.. Rabbim hepimize evlat kokusunu duyursun inşallah ve evlatla sinamasin. Ben buna inaniyorum canım. Herkes evladı ile bir şekilde sinaniyor. Biz bizimkini atlatiyoruz inşallah..

Haklısın bir ümit bekliyorsun sonra olmayınca üzülüyorsun. Ama senin için de benim için de ayni durum söz konusu canım benim. Zor... zor olacak ki imtihan olsunn.. Rabbim hepimize evlat kokusunu duyursun inşallah ve evlatla sinamasin. Ben buna inaniyorum canım. Herkes evladı ile bir şekilde sinaniyor. Biz bizimkini atlatiyoruz inşallah..

ben tam 7 yıldır bekliyorum, ne kadar ağladım ne çok dua ettim ben bilirim, kendimi dışlanıyor gibi hissediyorum,eltim ilk aydan hamile kaldı el üstünde geziyor, üşüyor kaloriferin yanında bir de ufo yu açıyor kaynanam, geçen gün kalorifer yanmıyodu çok üşüdüm eşime ufo yu açtırdım kaynanam gelip kapattırdı, elekt faturası çok geliyomuş, Allah biraz dahamı eziyet görmemi istiyor yoksa hiç anne olma şansını bana vermeyecekmi bilmiyorum, delirmek üzereyim

ben tam 7 yıldır bekliyorum, ne kadar ağladım ne çok dua ettim ben bilirim, kendimi dışlanıyor gibi hissediyorum,eltim ilk aydan hamile kaldı el üstünde geziyor, üşüyor kaloriferin yanında bir de ufo yu açıyor kaynanam, geçen gün kalorifer yanmıyodu çok üşüdüm eşime ufo yu açtırdım kaynanam gelip kapattırdı, elekt faturası çok geliyomuş, Allah biraz dahamı eziyet görmemi istiyor yoksa hiç anne olma şansını bana vermeyecekmi bilmiyorum, delirmek üzereyim

Canım haklısın zor durumlar,zorlaniyorsun. Ama Allah korusun sitem etmeyelim Yaradan'a. O ki geleceği bizden iyi bilir. Belki Rabhim sana daha iyisini nasip edecek. Belki bu dünyada etmeyecek duani kabul ama dualarin seni cennete götürecek,Rabbinle daha da yakınlaşmani sağlayacak. Hem ilerde (Rabbim kimseye yasatmasin) belki cevrende zahmetsizce hamile kalanlar evlatlarinin çeşitli halleriyle sinanacak. Sen olmadığına veya senin evladının hayırlı olduğuna şükür edeceksin. Sitem değil dua edelim tatlım. Inaniyorum Rabbim nasip edecektir.Sana,bana,isteyen herkese.. Ama etmiyorsa da vardır bir hayır. Biz 1 sn sonrasını bilemiyoruz ki...

Canım haklısın zor durumlar,zorlaniyorsun. Ama Allah korusun sitem etmeyelim Yaradan'a. O ki geleceği bizden iyi bilir. Belki Rabhim sana daha iyisini nasip edecek. Belki bu dünyada etmeyecek duani kabul ama dualarin seni cennete götürecek,Rabbinle daha da yakınlaşmani sağlayacak. Hem ilerde (Rabbim kimseye yasatmasin) belki cevrende zahmetsizce hamile kalanlar evlatlarinin çeşitli halleriyle sinanacak. Sen olmadığına veya senin evladının hayırlı olduğuna şükür edeceksin. Sitem değil dua edelim tatlım. Inaniyorum Rabbim nasip edecektir.Sana,bana,isteyen herkese.. Ama etmiyorsa da vardır bir hayır. Biz 1 sn sonrasını bilemiyoruz ki...

haklısın aslında öyle düşünürsen herşey boş, dün aklıma takıldı bugün hastane doktoruna gittim hormonlarım için tahlil yaptı süt hormonum 92.11 yüksek çıktı bu yüzden gebe kalamıyormuşum, hipofiz mr çektir dedi, ondan sonra tedaviye başlıycam kaldığım yerden, Allah nasip eder inşallah

Günaydın kızlar,
Hayır olsun inşallah bu gece rüyamda adet olduğumu gördüm, çok üzülüyorum ama bir taraftan da belki yerleşme kanamasıdır ya da üstüne görmedir diyorum... Nasıl bir ümit dünyasında yaşıyorsam artık...
Benimki olmadı, normalde 3 kasıma kadar bekle demişti doktorum, 1 Kasım'da regl oldum malesef:(

haklısın aslında öyle düşünürsen herşey boş, dün aklıma takıldı bugün hastane doktoruna gittim hormonlarım için tahlil yaptı süt hormonum 92.11 yüksek çıktı bu yüzden gebe kalamıyormuşum, hipofiz mr çektir dedi, ondan sonra tedaviye başlıycam kaldığım yerden, Allah nasip eder inşallah
Rabbim tez zamanda hayırlı bebisler nasip etsin hepimize. Benim test günüm de cuma ama bugün müthiş bel ve karın ağrısı var. Bugün yarın kırmızı kart yiyebilirim. Nasip... Rabbim bir yere kararlamistir umarım.

Back
X