Bebek Beslenmesi Ekim Ayı Bebekleri

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Canm benmde 1 ekim dogumlu hersey veriyorm pilav köfte artık o gun ne yaptıysam yoğurt meyve

Bende verıyorum ama çok obur korkuyorum doyduğunu bılmıyormu acaba diyorum bazen.bugun kabagı verdım yoğurt koydum bırazda çok güzel yedi .birde kızlar benim bebeğim hep kabız o kadar zor yapıyorkı çok sert kakası..ek gıdaylamı alakalı acaba.zeytın yağı verıyorum 1çay kaşığı ama aynı.meyve yoğurt günlük verıyorum.tarhana verıyorum yarın kıyma ve kemık siparişi verdım eşime artık köftemi yaparım çorbayamı katarım bilmiyorum.kemogıde haşlayıp hazır etcem yemeklerıne koyacağım.çok zormuş ek gıda

Benim oğlum da yedi aylık hemen hemen her şey veriyorum çok şükür başta ağzını büküyor ama sonra bir güzel yiyor alerji etkisi az olan her besinden verebilirsiniz

En güzeli zaten bebekler yiyemeyecegi gıdaları pek istemiyorlar daha çok yiyebilecekleri besinleri tercih ediyorlar

Ne mutlu sana canım hayırlı olsun artık darısı başımıza inşallah
Inşallah canım darısı hepinize ama zorlu bi süreç uykusunda ağlıyor bnde ağrı kesici icirip uyutuyom o biraz rahatlatiyor ek gıdaya da geçtik artık ne vericemi şaşırıyorum iştahsız şu sıralar Rabbim yardımcımiz olsun

Ay inşallah canım ya benim ki şuan 7.5aylık kabardı ama daha yok huysuz ama uyku sorunu yok iştahı ne var ne yok dişleri kasindigi için eline ne versem ağzına götürüyor diğer oğlum sadece çıkmadan bir iki gün önce biraz ateşi çıkardı ateş düşürücü verince tekrar çıkmazdı çok rahat geçirmiştim inşallah herkesin ki aynı şekilde rahat geçirir

Ay inşallah canım ya benim ki şuan 7.5aylık kabardı ama daha yok huysuz ama uyku sorunu yok iştahı ne var ne yok dişleri kasindigi için eline ne versem ağzına götürüyor diğer oğlum sadece çıkmadan bir iki gün önce biraz ateşi çıkardı ateş düşürücü verince tekrar çıkmazdı çok rahat geçirmiştim inşallah herkesin ki aynı şekilde rahat geçirir

Back
X