- 23 Haziran 2020
- 338
- 647
- 23
Evet ilk bebek bildiğim kadarıyla bir rahatsızlığım yok bakalım bu ay olmazsa olmadı önümüzdeki aya test deneyeceğim.O zaman siz doğal deniyorsunuz dimi. Ilk bebek için mi deniyorsunuz? Bildiğiniz bir rahatsızlığınız yoksa ovülasyon testi deneyin bir de isterseniz.

Sinirlerim bozuluyor böyle olunca
 Sinirlerim bozuluyor böyle olunca  stres yapıyosun kafana takıyosun bence filan dedi ama uzun bi süreç olduğu için tedavi uygulayalım birlikte takip yapalım dedi femara yazdı bilginiz var mı yada kullandınız mı siz?
 stres yapıyosun kafana takıyosun bence filan dedi ama uzun bi süreç olduğu için tedavi uygulayalım birlikte takip yapalım dedi femara yazdı bilginiz var mı yada kullandınız mı siz?

sizin için hayırlısı olsun
 sizin için hayırlısı olsun

Aylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm
 Aylardır o topic senin bu topic benim ordan oraya sürüklendim ve hep sonunda kırmızı kart gördüm 

bebeğim düşmedi kalbi durmuş ve ben kontrole gidene kadar hiç anlamadım tabi üç hafta sonra öğrendim hiç kanamam ağrım da olmadı sonra kürtaj oldum patolojiye yollandı temiz çıktı. Amin inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim
 bebeğim düşmedi kalbi durmuş ve ben kontrole gidene kadar hiç anlamadım tabi üç hafta sonra öğrendim hiç kanamam ağrım da olmadı sonra kürtaj oldum patolojiye yollandı temiz çıktı. Amin inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim