- 9 Ekim 2020
- 200
- 128
- 18
- 37
Amin insallah yok bizde hicbirsy cikmadi ama 5aydir pco hastasiyim erken dogm snrasi oldu smdiden sonra hic blmuorm ne olr ne olmz ndensiz olmuordu uzerine neden de eklendi blmiorm Allahm tez vakitte nasip eder insaallahBenim 2 yıldır canım Allah nasip eder insallah sizde de kan pıhtılasmasımı var

simdi kendisi beni götüreck ve birlikte öğreniriz sonucuda gizlemedim yani geciktigimi filan da hadi hayırlısı olsun canım bizde gec olmazsa gidecez bu aksam eşim yeni gelecek işte yemek faslı filan
 simdi kendisi beni götüreck ve birlikte öğreniriz sonucuda gizlemedim yani geciktigimi filan da hadi hayırlısı olsun canım bizde gec olmazsa gidecez bu aksam eşim yeni gelecek işte yemek faslı filan  

Biraz Çin takvimini düşünüyorum.. ekim için kız diyor kasım için erkek. Rabbim bilir tabi ki en doğrusunu. Acaba yine de içimde kalmasa kasımı denesem mi
 Biraz Çin takvimini düşünüyorum.. ekim için kız diyor kasım için erkek. Rabbim bilir tabi ki en doğrusunu. Acaba yine de içimde kalmasa kasımı denesem mi  ??
?? 

Allah ferahlık versin
 Allah ferahlık versin