• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

cnm bnm tşk ederimm darısı test günleri olan tüm arkdşlarımza olsn inşllah..dualarımm sizlerle.

cnm bn 5.gün idrarda tek çizgi gördüm 6.gün kanda çıkdı...7.gün yani bugun silik çizgi :)) ama 5.gündü bnmkii şimdi blemedm ne diycpmi ama bnde 7 de çıktysa snn 9.günnde çıkablr..ama şöle söyleyym bn testtn etkilnmyn biri olduğm içn yapmşdm 5.günde etkilnyrsn arkdşm bak belki hamişsindr çıkmaz üzülrsn.....

sna bağlı bi durum inşşlhh en kısa zmanda cnm bu topikde müjde vereceksin. :))

hamileri tebrik ediyorum :) inşallah bebişlerinizi hayırlısıyla alırsınız kucağınıza

Napimmm evdeyim annemlerde esim Öglenci . Zorla biraz birsey yedim istahim yokki bi haftadir öyle iste bugün bizim bayramimiz :-))

bnde şişkinlik :)) iştahda var ağzım zehir gibi olmasna rağmn...kasık ağrım oluyo...yarın testi tekrarlayacğm inşşlhh :)) hamişliğim kesinleşck inşllh diyrm..düşme ihtmai herkesde var :((allah korusun..

cnm bnm tşk ederimm darısı test günleri olan tüm arkdşlarımza olsn inşllah..dualarımm sizlerle.

cnm bn 5.gün idrarda tek çizgi gördüm 6.gün kanda çıkdı...7.gün yani bugun silik çizgi :)) ama 5.gündü bnmkii şimdi blemedm ne diycpmi ama bnde 7 de çıktysa snn 9.günnde çıkablr..ama şöle söyleyym bn testtn etkilnmyn biri olduğm içn yapmşdm 5.günde etkilnyrsn arkdşm bak belki hamişsindr çıkmaz üzülrsn.....

sna bağlı bi durum inşşlhh en kısa zmanda cnm bu topikde müjde vereceksin. :))

aslında çok etkilenirim ama eşimin zoruyla yaptım silik gibi yada bana mı öyle geliyor anlamadım bakalım pazartesiye az kaldı artık dua etmekten başka yapacak bir şey yok rabbim hayırlısını versin hepimiz için

aslında çok etkilenirim ama eşimin zoruyla yaptım silik gibi yada bana mı öyle geliyor anlamadım bakalım pazartesiye az kaldı artık dua etmekten başka yapacak bir şey yok rabbim hayırlısını versin hepimiz için

süper cnm bizim sninle günümüz aynıydıı..bnmde günüm pazartesi idi evde test vardı bgn bnde ypdm silik çok silik bi çzgi kanda çkmsna rğmn :))

süper cnm bizim sninle günümüz aynıydıı..bnmde günüm pazartesi idi evde test vardı bgn bnde ypdm silik çok silik bi çzgi kanda çkmsna rğmn :))

Bende de cok silik cikti yada bana oyle geliyor anlamadim ilcede yasiyorum ben tatil oldugu icin kanda baktiramiyorum mecbur pazartesiye kaldi

Kızlar bugun transferimin 9.güntdü test günüm normalde 22siydi bn dayanamadım kan verdim snç 0.100 çıktı yani yok bu kezde olmadı ama 4 gün daha var küçükte olsa umut varmı

bnde şişkinlik :)) iştahda var ağzım zehir gibi olmasna rağmn...kasık ağrım oluyo...yarın testi tekrarlayacğm inşşlhh :)) hamişliğim kesinleşck inşllh diyrm..düşme ihtmai herkesde var :((allah korusun..

Benim arada agriyor kasiklarim. Neden tekrarlanacak?? Aman aman allah korusuunn

Ya kizlar bisi sorcam ben idrar testi yapmistim cok silik cikmisti biraz bekleyunce cizgi az daha belli oldu acaba kuruyunca tum testlerdee mi oluyor anlamadim daha oncekilerde hic boyle olmamisti sizce ne olabilir

Ya kizlar bisi sorcam ben idrar testi yapmistim cok silik cikmisti biraz bekleyunce cizgi az daha belli oldu acaba kuruyunca tum testlerdee mi oluyor anlamadim daha oncekilerde hic boyle olmamisti sizce ne olabilir

Cnmm bnm 7.Gün kanda çkan gebrliğim çk hafififn ötsnde ikinci çizgi yani ama 5. Günü o ble yktu :)) umarm yardmcı olmşmdr..

Kızlar bugun transferimin 9.güntdü test günüm normalde 22siydi bn dayanamadım kan verdim snç 0.100 çıktı yani yok bu kezde olmadı ama 4 gün daha var küçükte olsa umut varmı
Cnm 11.günde ble çıkanlr var.negatifi görüpde Bazı bebekler geç tutunablyrmş.. Hakknda hayırlısı olsn cnm bnm umarm müjde verirsin.

Pztsi gel dedi hatirliyorum ondan demekki?? Deger düsmez ama demi?? Heyecandan fazla birsey hatirlamiyorum:-)

Tüm hamilelerde yapln bi işlemdir iki testtn sonra kesin hamilelk denir..
Bnnmki dondrlmş embryo idi o ndnle iğne etkisi söz kkonusu değildi. O bile etkilyrmş değerleri değişen çk kiişi var cnm .. Bnmde ilk çatltma iğnmdeçk mtlu olmşdm diğer hafta kan verdim 0 dı . Allh korusun...yarınki kan değermdn snra çok mutlu olcm inşllh

Gerçekten öylemi diyosun olurmu acaba başta böyle 0.100 alıp asıl tahlil günü pozitif sonuç alan varmıdır

Cnmm 5. Günü trnsferi ise şansn az olablr ama 3. Günü trnsferi ise öle bi şansn varr .. Sana umut vermk istyrm ama üzülmnde istemem cnm bnm herşey kısmett zamanı herksn farklıdır ..

Back
X