- 2 Mayıs 2012
- 1.433
- 72
- 363
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transfer gününü sayma o gün 0 oluyor ertesi gün 1. gün oluyor canım
15 gün sonra gel dedıler test için ayın 24. ünde gidecegim ama o gunden önce eger tutmazsa hasta olacagım ve gitmeden ögrenmiş olacagım. bu arada ben progestanı günde 4 kere 2 şer tane vajinadan fitil gibi kullanıyorum. ayrıca ege üni. tüp bebek merkezınde yaptırdım. içinizde orda yaptıran varmı.
Bugün transfer olalı daha 2. günüm bitiyor. Biliyorum daha çok erken ama bir yandan korkuyorum bir yandan da erken olduğunu bildiğim halde kendimde belirti arıyorum![]()
Bu arada transferden sonra ateş takibi yaptınız mı hiç? Hani hamilelikte ateş hep yüksek olur ya. onu diyorum
cnm bnm hoşşgeldinn rabbim emeklerimizin boşa çıkarmasınnn....
Aminnn insallah canım benim rabbim hepimizi sevindirir inşallah...
kızlar acaba transferden kaç gün sonra tutunuyor bilginiz varmı?
6.gün tutunuyrmuş ama emrbro gününne mi bağlı o kadrnı blmym..
Acaba 5. gün embriyosuysa eğer ertesi gün mü tutunuyo demek oluyo? ANlamadım?
Aminnnnn canım aminnnTam gün demek doğru olmaz ama, aşağı-yukarı 6. ve ya 7. gün embrio tutunuyor. Yani senin dediğin doğru. Allahtan dilerim tedavileriniz pozitif sonuçlanır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
selam arkadaşlar benimde 1.tüp bebek deneyimim 9 ekim transfer tarihim 3.gün embriyosu bende heyecanla gün sayıyorum rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin
hoşgeldinn cnmm hadi hayırısıı olsn....müjde vermeyi nasip etsinn rabbimm
kızlarr nasıl gidior?? bn oturmyrmm belim aağrıyoo dün çkk fena oldm ağrıdnn...
Hep sırtüstü yatıyoruz ya ondan :44:
olablr cnmm walla bn kalkdm toz aldm bulşk maknye yerlştrdm felan yoruldm .) yatmya alşmşmm..midem ağzmda ekşiyoo üff pskljk mi tüm bnlr blemyrm 11 ekmde trnsfer oldu :)
Benimde karnımın alt kısmı ağrımaya başladı bugün. Transferim 10 ekimde oldu. Korkuyorum.:18:
20 Ekim canım benim test tarihim belim ağrımıyor. Am rahim bölges ağrıyo sanki adet olackmış gibibenımkıde 10 ekımdı transferım. benımde belım de agrı var daha öncekı hamılelıkleriımde de belım çok agrıyordu. senin ne zamandı test tarıhın.
Benimde karnımın alt kısmı ağrımaya başladı bugün. Transferim 10 ekimde oldu. Korkuyorum.:18:
benımkıde 10 ekımdı transferım. benımde belım de agrı var daha öncekı hamılelıkleriımde de belım çok agrıyordu. senin ne zamandı test tarıhın.