• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı müjde vercez inşallh diyenler :)))

Bugün transfer olalı daha 2. günüm bitiyor. Biliyorum daha çok erken ama bir yandan korkuyorum bir yandan da erken olduğunu bildiğim halde kendimde belirti arıyorum:(

Son düzenleme:
Bu arada transferden sonra ateş takibi yaptınız mı hiç? Hani hamilelikte ateş hep yüksek olur ya. onu diyorum

transfer gününü sayma o gün 0 oluyor ertesi gün 1. gün oluyor canım

15 gün sonra gel dedıler test için ayın 24. ünde gidecegim ama o gunden önce eger tutmazsa hasta olacagım ve gitmeden ögrenmiş olacagım. bu arada ben progestanı günde 4 kere 2 şer tane vajinadan fitil gibi kullanıyorum. ayrıca ege üni. tüp bebek merkezınde yaptırdım. içinizde orda yaptıran varmı.

Bugün transfer olalı daha 2. günüm bitiyor. Biliyorum daha çok erken ama bir yandan korkuyorum bir yandan da erken olduğunu bildiğim halde kendimde belirti arıyorum:(

Bu arada transferden sonra ateş takibi yaptınız mı hiç? Hani hamilelikte ateş hep yüksek olur ya. onu diyorum

ilkgünden heyecanlar belirtiler aramaya başladık doğru yerdeyz hepimiz aynı şeyleri aryrz :))tüp bebekde kasık batmalrı oluyrmşş hatta belirtisi hiç olmynlr ble hamile :)) çoğl gebelklerde bnce belrti ağrı dha fazla ouyo bnde 1 tane var :)) 1.günüm bitti ozaman bnmde kasık ve bel ağrım oldu dün böle dğldim dün dışrı ble çkmşdm bgn yattm :(( kaçıncı gün embryosu ise ona göre test gnüne eklndğni söledlr bana..progstrn bnmki 200 lk snnki 100 ise blki 2şer tane olablr yada tedavn farklı olablr..ben pko yum :))yeni öğrndmde...bi kızım var bnm okula başladıı :)

selam arkadaşlar benimde 1.tüp bebek deneyimim 9 ekim transfer tarihim 3.gün embriyosu bende heyecanla gün sayıyorum rabbim hepimize anne olmayı nasip etsin

Acaba 5. gün embriyosuysa eğer ertesi gün mü tutunuyo demek oluyo? ANlamadım?

Tam gün demek doğru olmaz ama, aşağı-yukarı 6. ve ya 7. gün embrio tutunuyor. Yani senin dediğin doğru. Allahtan dilerim tedavileriniz pozitif sonuçlanır ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız.

kızlarr nasıl gidior?? bn oturmyrmm belim aağrıyoo dün çkk fena oldm ağrıdnn...

olablr cnmm walla bn kalkdm toz aldm bulşk maknye yerlştrdm felan yoruldm .) yatmya alşmşmm..midem ağzmda ekşiyoo üff pskljk mi tüm bnlr blemyrm 11 ekmde trnsfer oldu :)

Benimde karnımın alt kısmı ağrımaya başladı bugün. Transferim 10 ekimde oldu. Korkuyorum.:18:

benımkıde 10 ekımdı transferım. benımde belım de agrı var daha öncekı hamılelıkleriımde de belım çok agrıyordu. senin ne zamandı test tarıhın.
20 Ekim canım benim test tarihim belim ağrımıyor. Am rahim bölges ağrıyo sanki adet olackmış gibi

Benimde karnımın alt kısmı ağrımaya başladı bugün. Transferim 10 ekimde oldu. Korkuyorum.:18:

benımkıde 10 ekımdı transferım. benımde belım de agrı var daha öncekı hamılelıkleriımde de belım çok agrıyordu. senin ne zamandı test tarıhın.

hepimiz haftaya test günü hadi hayrlısı kızlar inşşlhh bayram sonu güzel haberler vereceğz..sabırszlanyrm test alsm çıkmaz onuda blyrm ama :)) 11 ekim transferim 21 ekim pazartesi test günüm...ben ctside biyerde kan testi yaptrmk istyrm eğer varsa çıkar ztn :)) 2 gün yükslme stresnide atlatmş olrum dyrm...:)) cuma cumartesi pazar sbh evdede test yapma planları içerisndeymm.....hakkızmda hayırısı olsnn

rabbimm tüm anne olmak istynlere nasip etsinn benide tekrardn anne olmk için aralarndn ayırt etmesin....:nazar::nazar:

aksamlar. Ben yeni üye oldum hep takip ediyordum. Benim pazartesi transfer edildi 2 blastosist. Transfer günü dahi persembe gününe kadar cok kasiklarim agridi sancim dahi vardi ve adet gorecegim sandim fakat cok erkendi.cuma biraz azaldi ve günden güne azaldi ama arada kasiklarima igne gibi bisey batiiyo falan.bu bizim ikinci denememiz ilkinde bukadar rahatsiz degildim cok erken kanamam gelmisti yine öyle olur diye endiseleniyorum.dün akintim oldu sümük gibi.acaba biraz ayip olacak ama esimle biraz yakindik istek oldu bende icim kipir kipirda oldu yani yapmadik ama kasilmalardan dolayimi olduki akinti.orgazm olmayin diyorlar nebilim korkuyorum agrilarim neden cok oldu ve simdi azaldi yoksa tutmadimi. Yardim edin lütfen. Cuma test var . 2-3 gündür midem kaziniyo yani sanki acikmisim gibi birbirine yapisiyor sanki.bugun yine sag tarafim agriy.acaba tuttumu

Back
X