• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayı Zeynep Kamil'de aşılama yaptıracaklar?

Ben de zeynep kamildeyim bu ay tup bebege baslicaz adetimi bekliyorum bi iki gune olucam . Cok heyecanli stresli degisik bi haldeyim iki asilama yaptirdik 2. Tuttu ama dusuk oldu maalesef . Surec nasil ilerlicek onu bile bilmiyorum

Bende 24 ekim gibi aşılama yaptıracağım regl zamanım o zamana denk geliyor. Bakalım nasıl olacak

Ben de zeynep kamildeyim bu ay tup bebege baslicaz adetimi bekliyorum bi iki gune olucam . Cok heyecanli stresli degisik bi haldeyim iki asilama yaptirdik 2. Tuttu ama dusuk oldu maalesef . Surec nasil ilerlicek onu bile bilmiyorum
Aşılamada kaç gün hastaneye gitmen gerekti? Eşin ne zaman geldi seninle?

İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına almak nasip olur🤲

Tedavin nasıl ilerliyor? Çoktan başlamışsındır.

Tedavin nasıl ilerliyor? Çoktan başlamışsındır.
Transferim yapildi beklemedeyim
Tedavi sureci opu ya kadar igneleri kullandim 4 yumurta toplandi 1 tane 2. Gun embriyosu transfer edildi cuma gunu . 2 kasim da test vericem hayirlisiyla insallah
Opuda bi miktar zorlandim uyandiktan sonra ama transfer kolaydi Rabbim isteyene nasipnetsin tez vakitte saglikli imanli

Transferim yapildi beklemedeyim
Tedavi sureci opu ya kadar igneleri kullandim 4 yumurta toplandi 1 tane 2. Gun embriyosu transfer edildi cuma gunu . 2 kasim da test vericem hayirlisiyla insallah
Opuda bi miktar zorlandim uyandiktan sonra ama transfer kolaydi Rabbim isteyene nasipnetsin tez vakitte saglikli imanli
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah.

Back
X