- 15 Mart 2017
- 412
- 306
- 103
- Konu Sahibi avokadoananas
Ekim ayında Zeynep Kamil'de aşılama yaptıracaklar. Birbirimizi bilgilendirebilir miyiz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama yaptınız mı acaba merak ettim ben de Zeynep Kamil de devam ediyorumEkim ayında Zeynep Kamil'de aşılama yaptıracaklar. Birbirimizi bilgilendirebilir miyiz?
Henüz yaptırmadım 24 ekim gibiAşılama yaptınız mı acaba merak ettim ben de Zeynep Kamil de devam ediyorum
Aşılamada kaç gün hastaneye gitmen gerekti? Eşin ne zaman geldi seninle?Ben de zeynep kamildeyim bu ay tup bebege baslicaz adetimi bekliyorum bi iki gune olucam . Cok heyecanli stresli degisik bi haldeyim iki asilama yaptirdik 2. Tuttu ama dusuk oldu maalesef . Surec nasil ilerlicek onu bile bilmiyorum
30 Eylül de aşılama yapıldı bana da , 15 Ekim den sonra gideceğim regl olsam da olmasam daHenüz yaptırmadım 24 ekim gibi
Asilamada adetin 2 gununden itibaren 2 gunde bi gittim yumurta gelisimine bagli gidecegin sure esime sadece asilama gunu ihtiyac oldu .Aşılamada kaç gün hastaneye gitmen gerekti? Eşin ne zaman geldi seninle?
İnşallah hamile kalmışsındır.30 Eylül de aşılama yapıldı bana da , 15 Ekim den sonra gideceğim regl olsam da olmasam da
İnşallah bu sefer hayırlısıyla kucağına almak nasip olurBen de zeynep kamildeyim bu ay tup bebege baslicaz adetimi bekliyorum bi iki gune olucam . Cok heyecanli stresli degisik bi haldeyim iki asilama yaptirdik 2. Tuttu ama dusuk oldu maalesef . Surec nasil ilerlicek onu bile bilmiyorum
Tedavin nasıl ilerliyor? Çoktan başlamışsındır.Ben de zeynep kamildeyim bu ay tup bebege baslicaz adetimi bekliyorum bi iki gune olucam . Cok heyecanli stresli degisik bi haldeyim iki asilama yaptirdik 2. Tuttu ama dusuk oldu maalesef . Surec nasil ilerlicek onu bile bilmiyorum
Sonuç ne oldu haber var mı?30 Eylül de aşılama yapıldı bana da , 15 Ekim den sonra gideceğim regl olsam da olmasam da
Transferim yapildi beklemedeyimTedavin nasıl ilerliyor? Çoktan başlamışsındır.
Hayırlı haberlerinizi bekliyoruz inşallah.Transferim yapildi beklemedeyim
Tedavi sureci opu ya kadar igneleri kullandim 4 yumurta toplandi 1 tane 2. Gun embriyosu transfer edildi cuma gunu . 2 kasim da test vericem hayirlisiyla insallah
Opuda bi miktar zorlandim uyandiktan sonra ama transfer kolaydi Rabbim isteyene nasipnetsin tez vakitte saglikli imanli