Zeynep Kamil tüp Bebek yaptıranlar

Benim de bir düşüğüm.var 12 haftalık erkek bebek ama pataloji temiz çıktı evlendim ertesi ay hamile kaldım erken doğum sıkıntım vardı kanamalı geçirdim gebeliği 11 hafta da serklaj dikiş atıldı 12 haftada doktor kontrolünde herşey normaldi bebeğin kalp atışı vs herşey gördük izledik ama hastaneden ayrılmadan hastane içinde bir an sancı ile doğum.geldi ve doğum suyum gelmesi ile bir anda bebek dışarı çıktı.
Merhaba benim de suyum gelmisti 16 haftalık erkek suyum hiç kalmamıştı gebelik sonlandirildi.Size serklaj mi onderdiler acaba ona rağmen yine suyunuz geldi mi öncellikle sabır versin rabbim benim acım hiç geçmedi daha benim gibi yaşayanlar var mı diye bakıp bakıp duruyorum bı neden bulmaya çalışıyorum

Merhaba benim de suyum gelmisti 16 haftalık erkek suyum hiç kalmamıştı gebelik sonlandirildi.Size serklaj mi onderdiler acaba ona rağmen yine suyunuz geldi mi öncellikle sabır versin rabbim benim acım hiç geçmedi daha benim gibi yaşayanlar var mı diye bakıp bakıp duruyorum bı neden bulmaya çalışıyorum
Merhabalar size de geçmiş olsun Allah sabırlar versin benim rahim ağzı kısalığı var suyunuz gelir erken doğum olur dediler acil serklaj dikiş atilcak dediler 11 haftada attılar 12 hafta dikiş sonrası kontrol cagrildim kontrolle gittim herşey normal di hastanede ayrılmadan daha muayeneden sonra bir anda suyum grldi ve dikiş falan dinlemedi doğum oldu sonra 34 yaşım amh 0.18 çıktı o değer ile kendiliğinden hamile kalmışımtim bu güzel durum idi ama düşük sonrası tüp tıkandı sağ tüp sol tüp açık hag filminde çıktı amh düşük olunca hsg cekilmemi önerdi doktor genetik testler yapildi ordada kan pıhtılaşma çıktı düşük ondan da olmuş olabilir denildi

Gebelik de bol su için diyorlar ama bebek suyu çoğalır diye doğrumu bilmiyorum içiyoruz da aslında ama benim suyum vardı doğum olduğu anda pof dedi bir anda patladı suyum çok korkunç bir sesti bide küçük gebelik olduğu icin daha çok belli oluyormuş suyun geldiği an bir anda boşaldı su bende

Evlendim ertesi ay hamile kaldım bir yıllık evliyim tüp tıkalı olunca amh düşük olunca acil yumurta dondurma yapalım dedi doktorlar 2 kere tüp bebek denedim embriyo gelişmedi şuan dhea hormonu kullanıyorum bakalim

Gebelik de bol su için diyorlar ama bebek suyu çoğalır diye doğrumu bilmiyorum içiyoruz da aslında ama benim suyum vardı doğum olduğu anda pof dedi bir anda patladı suyum çok korkunç bir sesti bide küçük gebelik olduğu icin daha çok belli oluyormuş suyun geldiği an bir anda boşaldı su bend

Gebelik de bol su için diyorlar ama bebek suyu çoğalır diye doğrumu bilmiyorum içiyoruz da aslında ama benim suyum vardı doğum olduğu anda pof dedi bir anda patladı suyum çok korkunç bir sesti bide küçük gebelik olduğu icin daha çok belli oluyormuş suyun geldiği an bir anda boşaldı su bende
Anladım yani dikişe rağmen şu gelmesi de kötü ya burdan çok gördüm okudum dikiş yaptırıp erken doğum su.gelmesi önlenmesi için yine olmuş .Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan bı daha 😥bir ay oldu oğlum kaybedeli üstelik kalbi atarken gebelik sonlandirdilar kese açıldığı için benim

Anladım yani dikişe rağmen şu gelmesi de kötü ya burdan çok gördüm okudum dikiş yaptırıp erken doğum su.gelmesi önlenmesi için yine olmuş .Korkuyorum aynı şeyi yaşamaktan bı daha 😥bir ay oldu oğlum kaybedeli üstelik kalbi atarken gebelik sonlandirdilar kese açıldığı için benim
Bana dediler ki sana rahim.agzi dikiş kurtarmadigi bu durumda anlaşıldı ve birdahaki.gebelik de karından 2 delik ile girip rahim.agzini abdominal serklaj dikiş atılacak dediler ama ekim de 2024 de düşük oldu o zamandan bu zamana. Korunmadigimiz halde gebelik elde edemedim üstüne üstlük 2 tüp bebek denemesi bile yaşadım 1 yıldır evliyim hayatımda böyle sıkıntılı döneme hiç olmadim Allah'ım aratmadan bir an önce nasip etsin inşallah 🙏 tüm.isteyen herkese

Benimde bebeğim kalbi atıyordu 5 dk öncesi kadar suyum geldi doğum olması derken muayeneden çıkmam o sıra herşey 15 dakika içinde film şeridi gibiydi

Rabbim kimseye yaşatmasın sana da birdaha yasatmadan sağ salim.kucagina almayı nasip etsin inşallah 🙏

Amin insllah Rabbim bir daha aynı yaşatmasın tek duam aslında ben bir gün öncesi parol serum takilmistim ertesi sabah oldu suyum geldi acaba serum kasilma mi yaptı da kese yirtildi ya 😒
Parol yapmaz ağrı kesiciates düşürücü ki bazı insana fayda bile etmiyor gebelerde de kullanılması tek serbest ilaç ağrı kesici grubunda

Parol yapmaz ağrı kesiciates düşürücü ki bazı insana fayda bile etmiyor gebelerde de kullanılması tek serbest ilaç ağrı kesici grubunda
Ne bileyim acaba başka bişey de mi takmış olabilirler doktor parol serum yazarken uzunca bişey de yazdı bakamadım o an 😒ondan sonrasi su olayi oldu bnde suyum gelmisti kasılma ve gerilme mi yaptı diye düşünüyorum

Benimde bebeğim kalbi atıyordu 5 dk öncesi kadar suyum geldi doğum olması derken muayeneden çıkmam o sıra herşey 15 dakika içinde film şeridi gibiydi
Sizinki de mi sonlandırıldı benim doğum gelmedi su kalmamisti Bebek orda duruyordu haftalık olarak da küçüktü bir hafta bekledim aldırmadım hayla yaşıyordu susuz olmasına rağmen kese acilmisti kalbi atarken doğum yaptırdılar düşük yani benden çıkınca ölüyor zaten 😥sonlandırıldı çok üzgünüm bana enfeksiyon yapar dediler rahime kadar alınır çok risk var küçük haftada olduğu için tutmadilar 😒😥6 7 ay olsa bi ihtimal biseyler yaparlardı belki ama 4 aylık ciğeri oluşmaz eklemleri gelişmez denildi çocuk zaten kese içinde su ile yaşar organları büyür dediler hareket etmesini sağlar o da çocuğumun talihsizliği oldu son verdiler kopardılar benden

Ne bileyim acaba başka bişey de mi takmış olabilirler doktor parol serum yazarken uzunca bişey de yazdı bakamadım o an 😒ondan sonrasi su olayi oldu bnde suyum gelmisti kasılma ve gerilme mi yaptı diye düşünüyorum
Olabilir endol.fitil.var ya benim.doktor.dusuk.riski var sende demişti bu endol.cok.kullanmak istemiyorum sende demişti ben endol.verin bana demiştim bazen ağrılarım çok oluyordu endol fitil de suyu azaltıyor zaten erken doğum.riski var bide suyun azalması demişti

Sizinki de mi sonlandırıldı benim doğum gelmedi su kalmamisti Bebek orda duruyordu haftalık olarak da küçüktü bir hafta bekledim aldırmadım hayla yaşıyordu susuz olmasına rağmen kese acilmisti kalbi atarken doğum yaptırdılar düşük yani benden çıkınca ölüyor zaten 😥sonlandırıldı çok üzgünüm bana enfeksiyon yapar dediler rahime kadar alınır çok risk var küçük haftada olduğu için tutmadilar 😒😥6 7 ay olsa bi ihtimal biseyler yaparlardı belki ama 4 aylık ciğeri oluşmaz eklemleri gelişmez denildi çocuk zaten kese içinde su ile yaşar organları büyür dediler hareket etmesini sağlar o da çocuğumun talihsizliği oldu son verdiler kopardılar benden
Ben
Bende direk suy.geldi ve doğum.oldu 5 dakika içinde oldu.hersey çok kötüydü ama bende birşey yoktu muayene gitmiştim herşey normaaldi bir an da doğum oldu doktor odasından çıkınca başladı bende de

Ben
Bende direk suy.geldi ve doğum.oldu 5 dakika içinde oldu.hersey çok kötüydü ama bende birşey yoktu muayene gitmiştim herşey normaaldi bir an da doğum oldu doktor odasından çıkınca başladı bende de
Çok geçmiş olsun ondan sonraki gebeliginiz oldu mu nasıl geçti aynı durum yaşandı mı yaşanma olasılığı var mı acaba

Back
X