Insallh oyledır ya butun umudum gıttıIdrar testi ise onda belli olmayabilir kan testi yapmadan umutsuzluga kapilmayi
n
Ben bgn adet olmadım bklm 2 gun daha ınsallh olmamda test ysnlıstır bende hamısımdırrrrrbenımde aşılamada ki sekızıncı gunum bugun adet olacakmışım gıbı kasık agrılarım var bakalımm :)
canım benımde oleydı kasık ağrısı ve göğöse dokunduğun zaman acıma uçları acıodu yanı...sımdı çok çok yok.sadece kasıkta bı baskı var bugun de adet tarıhım ınsallh olmamBugün 11.günüm göğüslerde sizlama ve adet olacakmisim gibi kasik ağrım var.sanırım belirtiler çok benzer
Bugün 13.gün kan testi vardım doktorum bugün hamileyken çıkar dedi umudum yok ama yine de dua edin kızlar moralim çok bozukcanım benımde oleydı kasık ağrısı ve göğöse dokunduğun zaman acıma uçları acıodu yanı...sımdı çok çok yok.sadece kasıkta bı baskı var bugun de adet tarıhım ınsallh olmam
ınsallah bi süprız olur canım :)Bugün 13.gün kan testi vardım doktorum bugün hamileyken çıkar dedi umudum yok ama yine de dua edin kızlar moralim çok bozuk
Sonuç aldim malesef ilk asilamam tutmadiınsallah bi süprız olur canım :)
üzüldümSonuç aldim malesef ilk asilamam tutmadi
Canım ne yaptın belli oldu mu sonucunKızlar sonuc bgn bellı olcak dua edın nour
Kısmet uzulma Allahın bir bildigi vardır bende dün akşam ağlamaktan helak oldum ama şimdi toparlandim üstelik esimle de aramız kötübellı oldu canım çok mutsuzum üzgünüm tutmadı
Neden Özür diliyorsun bu senin hatan değil ki eşinden de kaynaklanabilirdi bence kendini suclama zaten sebepsiz çocuk sahibi olamayan bir sürü insan var onları düşünya işteyim ve göz yaslarım birikiyo yanı anlatamam.ne kadar yok desemde ıçımde umut vardı belırtıler var dıodum.hepsı ylalan çıktı.eşıme bakamıorm üzüntümden ne dıyım adama tek özür dılemek düstü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?