Ekim ayında asilama olanlar burada toplanalim mi

mugee24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
71
7
28
39
Arkadaslar ekim ayında asilama yaptirip da bekleme sürecinde olanlar deneyimlerini paylasalim

kızlar kendimi çok yanlız hissettim ekimde aşılama yapan yok mu?

Var canım ben 14. Gunum ve umudum hıc kalmadı evde yaptım test ve yok

Idrar testi ise onda belli olmayabilir kan testi yapmadan umutsuzluga kapilmayi
n

benımde aşılamada ki sekızıncı gunum bugun adet olacakmışım gıbı kasık agrılarım var bakalımm :)

Bugün 11.günüm göğüslerde sizlama ve adet olacakmisim gibi kasik ağrım var.sanırım belirtiler çok benzer

Bugün 11.günüm göğüslerde sizlama ve adet olacakmisim gibi kasik ağrım var.sanırım belirtiler çok benzer
canım benımde oleydı kasık ağrısı ve göğöse dokunduğun zaman acıma uçları acıodu yanı...sımdı çok çok yok.sadece kasıkta bı baskı var bugun de adet tarıhım ınsallh olmam

canım benımde oleydı kasık ağrısı ve göğöse dokunduğun zaman acıma uçları acıodu yanı...sımdı çok çok yok.sadece kasıkta bı baskı var bugun de adet tarıhım ınsallh olmam
Bugün 13.gün kan testi vardım doktorum bugün hamileyken çıkar dedi umudum yok ama yine de dua edin kızlar moralim çok bozuk

Isallah senden iyi haber alırız bende henüz hasta olmadım ama eli kulagindadir

ya işteyim ve göz yaslarım birikiyo yanı anlatamam.ne kadar yok desemde ıçımde umut vardı belırtıler var dıodum.hepsı ylalan çıktı.eşıme bakamıorm üzüntümden ne dıyım adama tek özür dılemek düstü

Neden Özür diliyorsun bu senin hatan değil ki eşinden de kaynaklanabilirdi bence kendini suclama zaten sebepsiz çocuk sahibi olamayan bir sürü insan var onları düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…