- 12 Haziran 2020
- 947
- 594
- 33
- 29
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Ben tok kullanmıştım ama sen gene ara hastaneyi sor belli senin actirCanım duphaston ilaç aç mı tok mu nasıl kullanılıyor,benim kendi doktorum çıkmıştı hastaneden yardımcı doktor vardı bu ilacı verirken hiçbir şey söylemedi eczacı da yazmamış aç veya tok diye
Bende ilacı kullanmaya başlayamamıştım bir türlü tedirgin oldum ilaç olduğu için zararlı mı falan diye ama aşılamadan sonra bile verdiyse rahatlıkla kullanabilirim az önce attım ilkini sabah akşam iki kez içeceğim inş faydasını görürüm
Canım duphaston ilaç aç mı tok mu nasıl kullanılıyor,benim kendi doktorum çıkmıştı hastaneden yardımcı doktor vardı bu ilacı verirken hiçbir şey söylemedi eczacı da yazmamış aç veya tok diye
Evet çok iyi doktor çok pozitif güleç hemşiresi bile çok iyi yani zaten ilgi en önemli şey aşılamada ekibi özellikle biz baya sordurduk doktoru işinde iyi oldgunu duyduk zatn bu doktorda benim kadın doguma gittiğim bayan doktorum yönlendirdi aşlamayi bayan doktorum yapmıyordu
Anladim canim haberleslim insallah tutmustir ama gercekten gun saymk cok zorEvet çok iyi doktor çok pozitif güleç hemşiresi bile çok iyi yani zaten ilgi en önemli şey aşılamada ekibi özellikle biz baya sordurduk doktoru işinde iyi oldgunu duyduk zatn bu doktorda benim kadın doguma gittiğim bayan doktorum yönlendirdi aşlamayi bayan doktorum yapmıyordu
Bizimkisi canli sperm 11 milyon du canim normali 110 milyonduKızlar, aşılamada yıkama sonrası sperm sayınız kaçtı?
Siizinkiai canimKızlar, aşılamada yıkama sonrası sperm sayınız kaçtı?
İnşallah canım guzdl.haberler alırız inşallah daha 8 gün varAnladim canim haberleslim insallah tutmustir ama gercekten gun saymk cok zor
Ayy valla daha çok yaa asilamasi tutanlarin belirtileri olmusmu acaba yaa bende hic yok yaniİnşallah canım guzdl.haberler alırız inşallah daha 8 gün vargeçsin günler
Bizde sorun düşük sperm yıkama sonrası 3milyon %90 hareketli çıktı bugünBizimkisi canli sperm 11 milyon du canim normali 110 milyondu
Hareketlilik aslinda gayet iyiBizde sorun düşük sperm yıkama sonrası 3milyon %90 hareketli çıktı bugün
Bakalım iki hafta sonucu göreceğiz:) en zoru da iki haftalık beklemeler..Hareketlilik aslinda gayet iyi
Evet yaa insallah hayırlısı olsunBakalım iki hafta sonucu göreceğiz:) en zoru da iki haftalık beklemeler..
Canım sen neden o kadar çok kullandın düzensiz mi ? Ya bende çok tedirginim korkuyorum niye adet olamıyorum diye hani normalde düzenli olduğunu için olmadıkça kafama takmaya başladım ,taktıkça da gelmiyor ,niye gelmez ki bu adetRahatlıkla kullanabilirsin canım.
Bende sabah akşam bir kullanıyorum.
Daha önce 4 kutu kullandım. Şimdiki ile 5 kutu olcak .
Canım sen neden o kadar çok kullandın düzensiz mi ? Ya bende çok tedirginim korkuyorum niye adet olamıyorum diye hani normalde düzenli olduğunu için olmadıkça kafama takmaya başladım ,taktıkça da gelmiyor ,niye gelmez ki bu adet
Benim bildiğim öyle bir etkisi yok .ben 4 kutu kullandım olsa benimkiler pozitif olurduKızlaaar size acil bişey sormam lazım inş hemen görürsünüz mesajımı ben bugün iki farklı test yaptım ikisinde de pozitifi gördüm adet olamıyorum diye doktora gitmiştim duphaston vermişti başlayalı iki gün oldu duphastonun böyle bir etkisi olabilir mi pozitif gösterme gibi şuan çok heyecanlandım bilgisi olan yazaabilir miSnaa
Canım cevabın için çok teşekkür ederimBenim bildiğim öyle bir etkisi yok .ben 4 kutu kullandım olsa benimkiler pozitif olurdu
Bence hamilesin canım hayırlı olsun.
Ama yine de git bı kan testi yaptır garanti olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?