Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin İnşAllah hepimizi yaşayalım hayırlı ve tez zamanda

Beklemek zor demi ben daha baslardayim 4. İgnemi vurdum daha yumurtam ne düzeyde olacak oradaym. Sonrasında bu strese grcem. İnşallah güzel hayrlı mutlu sonuçlar alırız
Hiç stres yapma yapsakta hersey olacağına varıyor çünkü. İşlem zaten çok kısa bi işlem kuzum sürekli salavat Çek ben öyle yaptım

Benim de 8.gunum bitiyor bgn.biraz stres yapmaya başladım sanki.beklemek ne zormus.ilk zamanki gibi kasilma ve ağrılarım kalmadı.gonalf f 112.5 kullanmistim ilacain etkisi sanırım asilama gününden öncesinden gogus ağrılarım vardı.progestan kullanıyorum ayrıca.ondanmidir nedir biraz duygu iniş cikislarim var.bir şey görüp birden ağlamaya baslayabiliyorum.inşallah bu kadar sıkıntıya değerde kucaklarimiz boş kalmaz.

Herkese gunaydin
Bugun katıldım aranıza Allahım hepimize annelik nasip eder inşallah
17 ekim cumartesi aşılama oldum
Bugun 3. Günüm
10. Günde kan testinde belli olurmu acaba

Merhaba kızlar benimde bugün aşılamanın 8. Günü hamilelilte akıntı artışı ne zaman oluyor acaba varmı bilginiz bende hiç böyle bişey yok merak da ediyorum

Merhabalar rabbim öncelikle hepimizin kalbine göre versin.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Hepimizin tombik tombik bebiskolari olsun inşalalhBenimde bugün 10.günüm asilamamim Ben elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalışıyorum fazlalikla dinlenerek geçirmeye çalışıyorum Inslalah sonrası da Allahin izniyle Rabbimin bileceği.Ama 3 gündür baya bi sivilcelenme oldu yüzümde minik minik sebebinı neye baglıcam kararsizim.

Bende de sivilce oldu neden acaba ben de pazartesi aşılama oldum. Düşünmediğim bir dakika bile yok çok stresin. Ev işi de yapasim gelmiyor. Nasıl geçecek bu zaman

Bende de sivilce oldu neden acaba ben de pazartesi aşılama oldum. Düşünmediğim bir dakika bile yok çok stresin. Ev işi de yapasim gelmiyor. Nasıl geçecek bu zaman
Bende senin gibiyim 9. Günün bgn herşeye ağlamaya başladım suan aşırı bir duygusallık var

Benim de hiç bi fikrim yok.Cok da kendine stres sıkıntı yapma akışına bırak canm ozmn günler sana şu gibi gecicek

Canım sonuç negatif çıktı 2.00
Bunun teselliside Zor ya ama inanalım Rabbimden umut kesilmez. O ol derse olur bunlar bı vesile evet emek veriyoruz unutlanyorz acı cekyorz ama demkki imtihandayiz diğerlerinden farklıyız Rabb'im biraz dahaa dua istyo demkki bizi çok seviyo. İnşallah seninde budaki kizlarinda isteyen dileyen herkese hamilelik annelik duygusunu taddirr Rabb'im inşallah. Hemde en kısa zamanda.

Allah razı olsun canım benm aynen çok zor Muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…