- 1 Şubat 2020
- 1.630
- 1.007
- 83
- Konu Sahibi Saricicek97
-
Amin İnşAllah hepimizi yaşayalım hayırlı ve tez zamandaYa bende yaşamadım o duyguları inşallah yaşarız hamile olarak amaa öyle derler ya hamilelik belirtisi diye inşallah oyleedir. Allah'ım herşeyin hayırlısını versin . Herşeye hazırlıklı olmalıyız ama olumsuzada olumluya dünden razıyız da zatengüzel haberler i tez zamanda burdan veririz inşallah
Hiç stres yapma yapsakta hersey olacağına varıyor çünkü. İşlem zaten çok kısa bi işlem kuzum sürekli salavat Çek ben öyle yaptımBeklemek zor demiben daha baslardayim 4. İgnemi vurdum daha yumurtam ne düzeyde olacak oradaym. Sonrasında bu strese grcem. İnşallah güzel hayrlı mutlu sonuçlar alırız
Hosgeldin canım. 10 gün biraz etken 15 diyor doktorlar. İnşallah hayırlı haberler alırızHerkese gunaydin
Bugun katıldım aranıza Allahım hepimize annelik nasip eder inşallah
17 ekim cumartesi aşılama oldum
Bugun 3. Günüm
10. Günde kan testinde belli olurmu acaba
Tsk ederim inşallah hepimiz güzel haberler alirizHosgeldin canım. 10 gün biraz etken 15 diyor doktorlar. İnşallah hayırlı haberler alırız
Bence de canım ya 11. Gün erken daha 15 günü bir doldurun inş güzel haberler gelirİnşallah canım doktorla görüştük oda dedi cumaya kadar bekleyin cuma gelin dedi 15 günü bı dolduralım dedi
Canım hakkımızda hayırlısı vaktini saatini bekliyordur ,Rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşMalesef kızlar benim sonuç negatif çıktı. Bu ay da umutlar suya düştü... bekleyenlerinki umarım pozitif olur
Bende de sivilce oldu neden acaba ben de pazartesi aşılama oldum. Düşünmediğim bir dakika bile yok çok stresin. Ev işi de yapasim gelmiyor. Nasıl geçecek bu zamanMerhabalar rabbim öncelikle hepimizin kalbine göre versin.Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah Hepimizin tombik tombik bebiskolari olsun inşalalhBenimde bugün 10.günüm asilamamim Ben elimden geldigi kadar dikkat etmeye çalışıyorum fazlalikla dinlenerek geçirmeye çalışıyorum Inslalah sonrası da Allahin izniyle Rabbimin bileceği.Ama 3 gündür baya bi sivilcelenme oldu yüzümde minik minik sebebinı neye baglıcam kararsizim.
Bende senin gibiyim 9. Günün bgn herşeye ağlamaya başladım suan aşırı bir duygusallık varBende de sivilce oldu neden acaba ben de pazartesi aşılama oldum. Düşünmediğim bir dakika bile yok çok stresin. Ev işi de yapasim gelmiyor. Nasıl geçecek bu zaman
Ben de öyleyim bi sinirleniyorum bı üzülüyorum bı aşırı mutlu oluyorum manyak gibi oldumBende senin gibiyim 9. Günün bgn herşeye ağlamaya başladım suan aşırı bir duygusallık
Benim de hiç bi fikrim yok.Cok da kendine stres sıkıntı yapma akışına bırak canm ozmn günler sana şu gibi gecicekBende de sivilce oldu neden acaba ben de pazartesi aşılama oldum. Düşünmediğim bir dakika bile yok çok stresin. Ev işi de yapasim gelmiyor. Nasıl geçecek bu zaman
İnşallah canım bu sefer olsun inşallahBenim de hiç bi fikrim yok.Cok da kendine stres sıkıntı yapma akışına bırak canm ozmn günler sana şu gibi gecicek
Inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahİnşallah canım bu sefer olsun inşallah
Canım sonuç negatif çıktı 2.00Bgn aşılamada 12. Günüm canım
Bunun teselliside Zor ya ama inanalım Rabbimden umut kesilmez. O ol derse olur bunlar bı vesile evet emek veriyoruz unutlanyorz acı cekyorz ama demkki imtihandayiz diğerlerinden farklıyız Rabb'im biraz dahaa dua istyo demkki bizi çok seviyo. İnşallah seninde budaki kizlarinda isteyen dileyen herkese hamilelik annelik duygusunu taddirr Rabb'im inşallah. Hemde en kısa zamanda.Canım sonuç negatif çıktı 2.00
Allah razı olsun canım benm aynen çok zor MuşBunun teselliside Zor ya ama inanalım Rabbimden umut kesilmez. O ol derse olur bunlar bı vesile evet emek veriyoruz unutlanyorz acı cekyorz ama demkki imtihandayiz diğerlerinden farklıyız Rabb'im biraz dahaa dua istyo demkki bizi çok seviyo. İnşallah seninde budaki kizlarinda isteyen dileyen herkese hamilelik annelik duygusunu taddirr Rabb'im inşallah. Hemde en kısa zamanda.
Canım sonuç negatif çıktı 2.00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?