- Konu Sahibi Saricicek97
-
Birde benim ağrım oluyor arkasından akıntım geliyor akıntım başladı 2 gündürMerhaba benimde aşılama sonrası 9. Günüm benimde adet ağrısı gibi ağrım girip 2-3 sn sonra geçiyor ve gögüslerim çok şişti hassas baya . Hem gergin hem duygusalım bende.
Bende hemen baslamayacam canım biraz birikim yapacam bende kendimi hazır hissetmiyorum şuan bu piskolojiyle rabbim bizede nasip etsin inşallahAmin canım hepimize inş
Aynı düşüncedeyizBundan sonra tüp daha mantıklı ama vücutlarımız da biz de yıprandık bilmiyorum ben kendi adıma konuşayım öyleyim yani. Bir süre bebek bile istemiyorum kendimi dinleyeceğim. Ne zaman hazır hissedersem o zaman tüpe başlayacağım bundan sonra.
Allah hepimize hayırlısını versin
Tmm canım içini rahat tut allahın izniyle inşallah olur herseyin yolunda gitmesini diliyorumanladım doktoru aradım şimdi normal bi zaman sıkıntı ben ben ayarladım dedi artık vardır bir bildiği ne diyeyim
Benimki adet olduğum zamanki gibi değil ama bilmiyorum. Sanırım takmamak lazım. Düşünmeden beklemek gerekBenim de adet olacakmisim gibi ağrı oluyor arada. Bir de koyu sarı akıntı. Olmazsa ne yapacaksınız kizlar
Zaman bı turlu geçmiyor kiBenimki adet olduğum zamanki gibi değil ama bilmiyorum. Sanırım takmamak lazım. Düşünmeden beklemek gerek
Aşılaması pazartesi olanlar bugün altıncı günümüz neler hissediyorsunuz
Benim için depresyon yükleniyor kızlar. Bu ay olmazsa çok büyük bir çöküş yaşıyacağım rabbim baska dert vermesin. Biz iyi olalım da Allah'tan ümit kesilmez. Ama e nabiza bakıyorum en az 25 30 tane beta HCG yaptırmısim. Etrafımda benden sonra evlenen planlayan herkes hamile kalmış hatta ikincileri oluyor üçüncülerini planlıyor. İsyan etmiyorum en iyisini en hayırlısını rabbim bilir ama artık takatim yok kızlar çok yıprandım ne yapacağımi bilmiyorum. Yolunu kaybetmiş bir araba gibi yokuş aşağı iniyorum patladım patlıycam çok çok kötüyüm...
Canım hepimiz bazen böyle hissediyoruz. Bu süreç epey ağır gelmiş inşallah tutar. Hamilelik gerçekleşmezse tüp bebeği düşünebilirsin imkanlar el veriyorsaBenim için depresyon yükleniyor kızlar. Bu ay olmazsa çok büyük bir çöküş yaşıyacağım rabbim baska dert vermesin. Biz iyi olalım da Allah'tan ümit kesilmez. Ama e nabiza bakıyorum en az 25 30 tane beta HCG yaptırmısim. Etrafımda benden sonra evlenen planlayan herkes hamile kalmış hatta ikincileri oluyor üçüncülerini planlıyor. İsyan etmiyorum en iyisini en hayırlısını rabbim bilir ama artık takatim yok kızlar çok yıprandım ne yapacağımi bilmiyorum. Yolunu kaybetmiş bir araba gibi yokuş aşağı iniyorum patladım patlıycam çok çok kötüyüm...
İmkanımiz var maddi olarak hazırız ama manevi olarak çok iyi değiliz. Bugunumuze de şükür Allah aratmasın inşallah canım. Bebislerimiz bir an once hayırlısıyla gelsinCanım hepimiz bazen böyle hissediyoruz. Bu süreç epey ağır gelmiş inşallah tutar. Hamilelik gerçekleşmezse tüp bebeği düşünebilirsin imkanlar el veriyorsa
İnşallah gerek kalmadan gelsinler canımİmkanımiz var maddi olarak hazırız ama manevi olarak çok iyi değiliz. Bugunumuze de şükür Allah aratmasın inşallah canım. Bebislerimiz bir an once hayırlısıyla gelsin
Merhaba canım benimde aşılamadan sonra bugün 11. günüm benimde gögüslerim çok büyüdü ve hassas normalde adet öncesi de büyür ama adete yakın hafiflerdi ağrısı dün netten araştırdım biraz klomen kullandık ya o da yapabiliyormuşBugün eşimle yürüyüş yaptık sol bacağim kopuyor gibi sanki bir damar geriliyor kasığımda. Göğüslerim de çok hassas bir arkadaş gördü sarıldı resmen ahhh dedim normal miaslında bu kadar olmasa da adetten önce de yaşadığım şeyler ama bunlar çok baskın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?