Gebeliğe Hazırlık Ekim Ayında AŞILAMA Yaptıracak Olanlar 💉

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canım Allah razı olsun içime su serptin çok teşekkürler

Gözün aydın canım.
Kan tahlilinde ilk değerin kaç cikti

Kızlar bide ben Meryem suresini duymuştum 41 gün hergune 1 Meryem suresi okuyorum cuma 41 olcak inşallah sizlerde bilin istedim okumak isterseniz
Merhaba bende okuyorum ama hastalanınca napiyoruz ?? Ara verip mı okudunuz siz

Merhaba bende okuyorum ama hastalanınca napiyoruz ?? Ara verip mı okudunuz siz
Ben hasta olunca anneme devam ettirdim öyle oluyormuş başkasına devam ettirebiliyormussun

Canım negatif mi sonuç aldın
Ben baya araştırdım tüp bebek için iki doktorda kaldım

Bı kaç kişi hep yazmiski dondurp bidahki ay transfer yapmak şansı daha yükseltiyor die canım öyle okudum çoğu kişiden bilgin olsn

Benim de felaket bir kasık ağrım var adetten önce olan ağrının tıpa tıp aynısı. Tutmadi kesin. Depresyon yükleniyor

Bı kaç kişi hep yazmiski dondurp bidahki ay transfer yapmak şansı daha yükseltiyor die canım öyle okudum çoğu kişiden bilgin olsn
Aa öyle miymiş ben o kadar derin araştırmadım henüz. Ama doktor duruma göre taze yada dondurulmuş yapıyoruz demişti. Bence bazı durumlarda rahmi dinlendirmek gerekiyor ve bu da şansı yükseltiyor herhalde. Hangi dr ları düşünüyorsun

Aynen canım 4 gündür çok araştırdım öyleymiş ben bahceci cem Çelik düşünüyorum çoğu kişi onu tavsiye etmiş insagramdan takip ediyorum doktoru tek seferde çok pozitif alan var bide İstanbul tüp Bebek merkezi var orada aret kamar die doktoruda tavsiye edenler çok ama benim gönlüm cem Çelik

Canım negatif mi sonuç aldın
Ben baya araştırdım tüp bebek için iki doktorda kaldım
Benimde ilk aşılamam tutmadı ya doktor 1 ay ara verelip tekrar aşılama yapalım dedi siz ilk aşılamadan sonra direk tüpe mi geçeceksiniz ? Bu arada nerede yaptıracaksınız hangi il ?

Benimde ilk aşılamam tutmadı ya doktor 1 ay ara verelip tekrar aşılama yapalım dedi siz ilk aşılamadan sonra direk tüpe mi geçeceksiniz ? Bu arada nerede yaptıracaksınız hangi il ?
Benide regil olunca çağırdı doktor ama ben istemedim 2. Aşılamayı yani şansı çok az zaten onada masraf oluyor oyuzden dedim 2. Tüp bebek olsun onun şansı daha yüksek rabbim nasip ederse inşallah tabiki İstanbul'dayim ben kaç gündür araştırdım İstanbul tüp Bebek merkezinde aret kamar ve bahçeci de cem Çelik var ikisi içinde iyi yorumlar okudum cem beyi insagramda da takip ediyorum hep tek seferde pozitif benim gönlüm cem bey inşallah ona gidecem Allah nasip ederse insalah bende güzel olumlu sonuc alırım

Aşılamayı nerde oldun canım

Anladım canım benimde 1. Aşılamam tutmadı devlette yaptırdım ben 2. Aşılamayı da aralıkta yaptıracağım tutmazsa tüp bebeğe geçerim bende Ankaradayım bi yandan burdan araştırıyorum.

Anladım canım benimde 1. Aşılamam tutmadı devlette yaptırdım ben 2. Aşılamayı da aralıkta yaptıracağım tutmazsa tüp bebeğe geçerim bende Ankaradayım bi yandan burdan araştırıyorum.
Ankara da zahide küçük diye bir doktor var. Sosyal medya üzerinden takip ediyorum. Çok sempatik iyi bir doktora benziyor. Bakmak istersen canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…