ekim ayında bende hamileydiim ama olmadı

lalei

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2011
35
0
36
İçel Mersin
bhcg düzensiz yükseliyor diye dr içeriyi temizlemek istiyor ama benim içimden bunu yapmak gelmiyor..bu nasıl bir durum..bu hamilelik sonlanacakmı şimdi..çok üzgünüm çoookkkkk:14::14::14::14::14:

transferin 9.günü 12
11 gün 21
15 gün 130
17 gün 180
22 günü 300
yükselme var ama bu gebelik mi??

bhcg düzensiz yükseliyor diye dr içeriyi temizlemek istiyor ama benim içimden bunu yapmak gelmiyor..bu nasıl bir durum..bu hamilelik sonlanacakmı şimdi..çok üzgünüm çoookkkkk:14::14::14::14::14:

canim cok üzüldüm durumuna.Allah sabir selamet versin.beterinden korusun.daha büyük aci yasayanlarimiz da var.herkesin acisi kendine ama bunlari da gözönünde bulundur.rabbim saglikli hayirli uzun ömürlü evlatlar versin.

canim cok üzüldüm durumuna.Allah sabir selamet versin.beterinden korusun.daha büyük aci yasayanlarimiz da var.herkesin acisi kendine ama bunlari da gözönünde bulundur.rabbim saglikli hayirli uzun ömürlü evlatlar versin.

doğru diyorsunuz herşeyin hayırlısı ve fakat gönül işte..
hala bir umut

olmasada..

transferin 9.günü 12
11 gün 21
15 gün 130
17 gün 180
22 günü 300
yükselme var ama bu gebelik mi??

geçmiş olsun arkadaşım.fakat anlam veremiyorum.yavaş yükselsede herkeste aynı hızla yükselmiyor ki bu meret.neden kürtaj yapmak istiyo bu dr.daha detaylı anlatsana arkadaşım.hem rahatlarsın.bende 1,5 yıldır uğraşıyorum 1 gebelik sonlandırıldı.hislerini öyle iyi anlıyorum ki

geçmiş olsun arkadaşım.fakat anlam veremiyorum.yavaş yükselsede herkeste aynı hızla yükselmiyor ki bu meret.neden kürtaj yapmak istiyo bu dr.daha detaylı anlatsana arkadaşım.hem rahatlarsın.bende 1,5 yıldır uğraşıyorum 1 gebelik sonlandırıldı.hislerini öyle iyi anlıyorum ki

bhcg yükselirken günaşırı iki katı yükselmesi gerekirmiş..durum böyle olmayınca normal bir gebelik değil dedi..
bana iki embriyo transferi yapılmıştı..kese olmayınca ultrasonda da görülmüyor..
merak ettiğim hamileyim diyen herkes günaşırı hormon baktırmıyor kii..
hala bir yükselme var,progesteron jeli de kestim..leke leke kanamalarımda var..

stres düzeyim hat safhalarda,,içim şişti iyice..:15::15::15::15::15::15::15::15:
sizin gebelik ne sebeple sonlandırıldı,zor bir durum geçmiş olsun..hayırlı sağlıklı evlat istiyoruz ama gönül ferman dinlemiyor..
atlatabilmek bayağı zor..
:53::53::53::53:

canım allah yardımcın olsun senı cok ıyı anlıyorum bende agustosta tuple hamıle kaldım 9.gun 11,66 12.gun 75 cıkınca doktor ıstemedı tekrardan kan tahlılı 10 gun sonra gıdınce kontrole keseyı goremedık kan tahlılım 80 cıktı kımyasaldan suphelendı nıtekımde ole oldu kendılgınde dustu parca kurtaja gerek kalmadı bende gercekten cok zor bı durum

düzensiz yükselen hcg,sonunda düşmeye başladı ve rahim içi gebelik düşükle sonuçlanıyor..
Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat bahşetsin..

Back
X