- 25 Eylül 2025
- 133
- 21
- 13
- 26
- Konu Sahibi kardelen343427
-
Çok şükür benimde 4 taneden 3 tane döllenmiş gelişimini takip edecekler sana da dua ettim birbirimize dua edelimGünaydın aradılar beni şükür 1 taneydi zaten o da döllenmiş şimdi 5 gün bekleyeceğiz
Elbette biz bu yolun yol arkadaşlarıyızÇok şükür benimde 4 taneden 3 tane döllenmiş gelişimini takip edecekler sana da dua ettim birbirimize dua edelim
Evet canımElbette biz bu yolun yol arkadaşlarıyız
Canım sana ne zaman ararız dediler bana çarşamba dedilerElbette biz bu yolun yol arkadaşlarıyız
Bana da çarşamba dediler 1,3 ilerlerse 4.5 günlerindeymiş aramaCanım sana ne zaman ararız dediler bana çarşamba dediler
Ben sormadım o kadar heyecanlıyım ki birinci de çok üzüldüm 1 yumurta aynı gün boş çıkınca heyecanla tel başında bekledim sadece çarşamba ararız dedi döllenmeye yanıt vermiş gibi bişey söyledi ama çok heyecanlıyımBana da çarşamba dediler 1,3 ilerlerse 4.5 günlerindeymiş arama
Güzel haberler sizi bekliyorBen sormadım o kadar heyecanlıyım ki birinci de çok üzüldüm 1 yumurta aynı gün boş çıkınca heyecanla tel başında bekledim sadece çarşamba ararız dedi döllenmeye yanıt vermiş gibi bişey söyledi ama çok heyecanlıyım
Ay inşallahGüzel haberler sizi bekliyor
Benden 4 cikti 3 tanesi döllendi 1. Taze transfer 3. Gün arayıp 3. Gün transferi olucak dedi 2. 4 ay sonra dondurulmuş embriyo oldu 6. Gün 3bb dediler ama çözüp 4bb olmuş ikiside negatif 3. 5ab varMerhaba sevgili arkadaşlar opu oldum bugün 4 yumurta merak ediyorum 4 yumurta alınıp transfer olan var mı
Çok geçmiş olsun neden tutmadıgını doktor araştırdı mıBenden 4 cikti 3 tanesi döllendi 1. Taze transfer 3. Gün arayıp 3. Gün transferi olucak dedi 2. 4 ay sonra dondurulmuş embriyo oldu 6. Gün 3bb dediler ama çözüp 4bb olmuş ikiside negatif 3. 5ab var
Keşke yakın olsaydık valla insan biriyle konuşmak istiyor eşimden başka bilen yok çok stresliGüzel haberler sizi bekliyor
Nerde yaşıyorsunuz? Biz herkese söylemek durumunda kaldık çalıştığımız için izin alırken iş yerine söyledik, ailelere derken emin olun az kişinin bilmesi daha güzel yine deKeşke yakın olsaydık valla insan biriyle konuşmak istiyor eşimden başka bilen yok çok stresli
Küçükçekmece de yaşıyorumNerde yaşıyorsunuz? Biz herkese söylemek durumunda kaldık çalıştığımız için izin alırken iş yerine söyledik, ailelere derken emin olun az kişinin bilmesi daha güzel yine de
İlkinde söyledik aileme ama sonra çok üzüldüm boş çıkınca artık söylemek istemedi eşimNerde yaşıyorsunuz? Biz herkese söylemek durumunda kaldık çalıştığımız için izin alırken iş yerine söyledik, ailelere derken emin olun az kişinin bilmesi daha güzel yine de
Aaaa ben de :) halkalıdayımKüçükçekmece de yaşıyorum
Yani bir sorun yok dedi ama neden tutmaz ne test yapıyorum be başka birsey ya gerçekten maddi olafak yıprandım ya hani deseler şunu yap bunu yap diye aklımda ya bagisiklik yada rahimde ilgili sıkıntı var acaba kac yılda hsg yenileniyorÇok geçmiş olsun neden tutmadıgını doktor araştırdı mı
Benden rahim filmi de istenmedi o yüzden bilmiyorum hangi hastaneYani bir sorun yok dedi ama neden tutmaz ne test yapıyorum be başka birsey ya gerçekten maddi olafak yıprandım ya hani deseler şunu yap bunu yap diye aklımda ya bagisiklik yada rahimde ilgili sıkıntı var acaba kac yılda hsg yenileniyor
Canım hsg muhakkak. Cektir belki engel vardır tutmasınaBenden rahim filmi de istenmedi o yüzden bilmiyorum hangi hastane
Canım hsg muhakkak. Cektir belki engel vardır tutmascanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?