• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

20 sinde kan testim var, o zamana kadar baska test yapmaya niyetim yoktu ama sizden gelen cizgileri gorunce gaza gelmemek elde değil 😂
5.gun T+2 deyim, belli belirsiz pembemsi lekelenmem oldu. Tutunma kanamasi olabiliyormus, heyecanlandim. Yasayan var mi?

20 sinde kan testim var, o zamana kadar baska test yapmaya niyetim yoktu ama sizden gelen cizgileri gorunce gaza gelmemek elde değil 😂
5.gun T+2 deyim, belli belirsiz pembemsi lekelenmem oldu. Tutunma kanamasi olabiliyormus, heyecanlandim. Yasayan var mi?
8 ekimde transfer oldnz

Progestan fitil benden geri çıkıyor. Hepsi değil ama parça parça çıkıyor. Bu beni korkutuyor acaba emmiyor mu diye. Buna geçsem direk ne olur ki? Her şeyi de doktoruma sormak istemiyorum ya. Bir de iğneyi yapıyoruz ya, iğneyi çekince dışarı çıkan bir sıvı var. Bu normal mi?
İğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say. Öyle çek. O zaman gelmiyor

Yok ya bu içerde kalıyor akıyor hatta bi sonraki fitili yaparken aradan 8 saat geçmesine rağmen önceki fitil krem gibi bulaşıyor söylemişlerdi bana fitil kalıntıları gelebilir endişelenmeyin diye ama bu kadar kastettiler mi bilmiyorum :)
Evet progestan kapsül aynen öyle bütün bütün geliyor

Hayır bende hiç lekelenme vs olmadı. Bende çok yoğun ağrılar oldu. Şimdi ağrıların yerine batmalara bıraktı. Ama bugünde batmalarım çokAz

İğneyi yaptıktan sonra 10 a kadar say. Öyle çek. O zaman gelmiyor
Dün tam dediğin gibi yapıyordum. Kayınvalidem çok biliyormuş gibi hemşire olabilir ama bilmiyor işte 😂 neden bekletiyorsun, iğneyi çekip hemen pamuk koyman ve bastırman lazım dedi. Bugün onun dediği gibi yaptım hiç olmadığı kadar dışarıya çıktı. 2 damla belki 3 damla.

2,5 saatlik idrarla dayanıp test yaptım✌️🙈

Eklentiler

• IMG_0036.webp
    IMG_0036.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 30
Doktorla görüştüm 2inci kez kan vermeme gerek yokmuş haftaya cuma günü kese için çağırdı. İlaçlar ekledi dozlar çoğaldı bakalım hayırlısı 😊😇🌸
Bana da dün böyle söyledi doktorum. Kan vermene gerek yok haftaya gel bakalım dedi. Ama ben dinler miyim? Dinlememmmm yarın sabah gideceğim 😂

2,5 saatlik idrarla dayanıp test yaptım✌️🙈
Fotoğrafı yükledin mi? Direk dosya ekleden fotoğraf çektin mi? O zaman görüntü kalitesi saha az düşüyor. Ben görüyorum orda silik çizgiyi. Gerçekten var 🥳 gözünaydın arkadaşım

Back
X