• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında transfer olacaklar birlikte bekleyelim

İçime doğan eğer ikiz olurlarsa şayet bir kız bir erkek. Neden bilmiyorum belki de istediğim bu olduğu için böyle olduğunu düşünerek çekmeye çalışıyorum. Fakat cinsiyet aslında işin espirisi kalıyor bir süre sonra. Sağlıktan öte yok yani. Sağlıkla gelsin tüm bebitolar 🙏

35 yaşındayım. Ama ruhum 20 ya kesinlikle öyle 35 kabul etmiyorum
Kızım 10 yaşında. Ortancam 8 Little boyum 6 ❤️

Bak o zaman da dayanamamıştım çocukların arası açılmasın beraber büyüsünler diye peşpeşe yapmıştık 😅 sonra 3 çocuk olunca yeter ya dedik ve kordonlarımı bağlattım fakat yetmezmiş
Maşallah Allah bağışlasın 🧿🙏🏻

Ya yok artık ya bi de kordonları bağlattın olmasın diye bu nasıl bi duygu değişimi 😅 çok renkli bi hayatın olduğuna kalıbımı basarım 🤣

Yaşın daha küçük bakabilirsin ikiz de olsa 🙏 Allah gönlüne göre versin 🙏🏻

Ne zaman transfer gününüz? Tabiki burda herkes birbirine dua ediyor güzel düşün hayal et olacak umarım 🙏
Kasım ayında inşallah normalde bu adetimde transfer olabilirdi ama ben ohss oldum ekstra dinlenmek istedim yaşım henüz 25 ama sizin mesajlarınızı okuyunca o kadar duygulanıyorum ki hakim olamıyorum kendime rabbim banada bu sevinci yaşatsın sizinde enerjinize ayrı hayran kaldım 🥰

Maşallah Allah bağışlasın 🧿🙏🏻

Ya yok artık ya bi de kordonları bağlattın olmasın diye bu nasıl bi duygu değişimi 😅 çok renkli bi hayatın olduğuna kalıbımı basarım 🤣

Yaşın daha küçük bakabilirsin ikiz de olsa 🙏 Allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Çok teşekkürler 🙏 çünkü benim daha önce doğurduğum çocuklarım sezaryen. Hem riskli olur diye hemde artık yeter bize dedik o zaman ki kafamızla noktayı koymuştuk fakat koyamamışız 😂

Rabbim istediklerimizi önümüze çıkartsın dilerim. Bunun mantıklı bir açıklaması yok, çocuklar büyüyünce bize rahat battı 😂

Kasım ayında inşallah normalde bu adetimde transfer olabilirdi ama ben ohss oldum ekstra dinlenmek istedim yaşım henüz 25 ama sizin mesajlarınızı okuyunca o kadar duygulanıyorum ki hakim olamıyorum kendime rabbim banada bu sevinci yaşatsın sizinde enerjinize ayrı hayran kaldım 🥰
Ohss berbar bir şey. Çok geçmiş olsun bende opuda ohss olmuştum. Acaba demiştim hastane hani transfer ücreti falan da var ya dedim uyguladıkları politika mı? Değilmiş. Umarım geçer ağrılarınız

Arayıp tekrar teyit ettirin. Hatta anestezi işe olan arkadaşıma sordum. Ona bu şekilde yapılmış diye söyleyin. Ve de sorun anestezi alacağım aç susuz olmam gerekmiyor mu? Nasıl idrara sıkışık olayım diye
Sıkışık olmam istendı sıkışık bekledım epey

Benım vajinusmus problemım var anestezili olacak o yüzden bısey içmemem soylendı tutamazsam dıye korkuyorum gece 4te falan kalkıp ıhtıyac gıdersem dıyorum 9:30dq merkezde olacağım ne zaman alırlar kım bılır
Belki sonda takarlar olur. Şimdiden bunun stresine girmeyin bence o gün içşn hayatınızda ki tüm stresleri bertaraf etmeniz en sağlıklısı. Uyumak gibi düşünün yani zaten çok kısa bir süre anestezi alıp uyandırılacaksınız opuda ki gibi.

Arayıp tekrar teyit ettirin. Hatta anestezi işe olan arkadaşıma sordum. Ona bu şekilde yapılmış diye söyleyin. Ve de sorun anestezi alacağım aç susuz olmam gerekmiyor mu? Nasıl idrara sıkışık olayım diye
Çok mantıklı bir yerden yakalamışsın. Hakşkaten ya aç susuz olacaksa idrara nasıl sıkışık olacak ki? Öncesinden serum verirlerse yine gelir idrar ama şu gibi olmaz

Merhaba bende 4 ekimde transfer oldum asla hiç bir belirti yok kasıklarım agrıyor biraz geçiyor sonra
4 Ekim transferim benimde. Aynı şekildeyim bugün çok azaldı tüm ağrılarım batmalarım. Kalan tek şey acayip sulu göz oldum. Herseye ağlıyorum ayaklarım donuyor ve koku hassasiyetim başladı. Ağrıların yerini bunlar aldı sanki bende

4 Ekim transferim benimde. Aynı şekildeyim bugün çok azaldı tüm ağrılarım batmalarım. Kalan tek şey acayip sulu göz oldum. Herseye ağlıyorum ayaklarım donuyor ve koku hassasiyetim başladı. Ağrıların yerini bunlar aldı sanki bende
Ay benımde ayaklarım asla ısınmıyor buz gibiiiiiiii

Ohss berbar bir şey. Çok geçmiş olsun bende opuda ohss olmuştum. Acaba demiştim hastane hani transfer ücreti falan da var ya dedim uyguladıkları politika mı? Değilmiş. Umarım geçer ağrılarınız
İlk bende öyle sandım ya ama sonra her ayaga kalktığımda bayılıyordum doktorda çıkartmadı hastaneden iki gün karaciğerimde su topladı vesaire çok sıkıntılı opu öncesi hiçde bahsedilmedi bu durum

İlk bende öyle sandım ya ama sonra her ayaga kalktığımda bayılıyordum doktorda çıkartmadı hastaneden iki gün karaciğerimde su topladı vesaire çok sıkıntılı opu öncesi hiçde bahsedilmedi bu durum
Bana doktorum ölürsün demişti ölmem hocam çok dayanıklıyım ben taze transfer yapalım diye ısrar istemiştim. Opu sonrası hocaya tüm şükranlarımı sundum. İyiki transfer yapmamışsınız demiştim. Çok zor ben hastaneye yatmadım ama opuya kadar o kadar şişmiştim ki bana yer veriyorlardı metro da hamileyim diye 😂 hatta çocuklar karnıma kaş göz çizmişti o zaman bebek var burda kandırıyorsın sen bizi diye 😅

Bana doktorum ölürsün demişti ölmem hocam çok dayanıklıyım ben taze transfer yapalım diye ısrar istemiştim. Opu sonrası hocaya tüm şükranlarımı sundum. İyiki transfer yapmamışsınız demiştim. Çok zor ben hastaneye yatmadım ama opuya kadar o kadar şişmiştim ki bana yer veriyorlardı metro da hamileyim diye 😂 hatta çocuklar karnıma kaş göz çizmişti o zaman bebek var burda kandırıyorsın sen bizi diye 😅
😂😂 ay evet o karın neydi bende eşimle hasım gibi olmuştum duygu durum degişikliğinden

Selam kızlar bende inşalalh bu ay transfer olacağım. 4 Ekim de regl oldum. 16 sında kontrolüm var. Rahim kalınlığına ve kan testlerime bakacak. Şu anda bende estrofem, coraspin, folik asit, d vitamini ve enox 4000 kullanıyorum . İnşallah rahim kalınlığı ve kan değerlerim güzel çıkar. Tahmini olarak 21 i gibi gözüküyor transferim inşallah bana da çift kpyulacak. 3.transferim olacak inşallah tutar hepimizin🤲🏻🤲🏻🤲🏻🫶🏻❤️
İnşallah canım

Back
X