Tüp Bebek Merkezleri Ekim ayında transfer olanların ikiz bebek bekleyen var mı

Merhaba hanımlar Ekim ayında transfer olanlar ikiz bebek bekleyen var mı
Merhaba son sat 11 ekim ben 30 ekimde transfer oldum ikiz gebeliğim oluştu canım ama dün kanamam oldu şükür kalp seslerini duyduk 4 tüp serum verdiler progeston iğnelerine başladım 6 hafta çok kalkmadan dinlenmelisin dedi doktorum şuanda evde gerekli ühtiyaçlar dışında hep uzanıyorum senin nasıl durumun

Merhaba salı günü iki kese göründü kalplerinde atıyor du şükür ama duymadım doktor dedi 15 gün sonra gel benim baş agrışarım çok oluyor bi da bazen kaşıklarım ve belim agrıyor

Merhaba salı günü iki kese göründü kalplerinde atıyor du şükür ama duymadım doktor dedi 15 gün sonra gel benim baş agrışarım çok oluyor bi da bazen kaşıklarım ve belim agrıyor
Benimde başağrım var normalde hiç olmazdı bende anlam veremiyorum ben ikisininde kalp atışlarını duydum şükür yürüyüş falan yapıyordum kanamadan sonra bıraktım genelde yatar pozisyondayım

Şu an kaç haftalık sizin benim 6
Merhaba benim pazarları döngü günüm 6+6 bugün ilk muayenede duyarsın sende kalp atışlarını benim 4 yaşında bir kızım var son haftaya kadar gayet rahat bir hamilelik geçirmiştim transferden sonra ohss oldum hala şişliğim geçmedi benim biraz zor başladı inşallah en kısa zamanda rahatlarım sende inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin ilk hamileliğin canım

Merhaba benim de dört yaşında bir kızım var inanılmaz bi tesadüf ben de çok şişim ve karnım sanki 4 aylık ,inşallah güzel ve sağlıklı hamileliğimiz geçer zamanında da yavrulamızı sağlıklı alırız ,ben İstanbul’da yaşıyorum 37 yaşındayım

Aaa süper kızıma bakıp bakıp üzülüyorum zaman ayıramaz haksızlık edermiyim diye korkuyorum tam en tatlı zamanlarındalar haberi varmı kızınızın benimki hergün göbeğimi öpüyor Allah sağsalim sağlıkla huzurla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin Denizli’deyim ben 35 yaşındayım 3 çoçuklu olmak bakalım nasıl olacak.Benide gören aaa hamilesin kaç aylık diyor 1,5 aylık demeye utanıyorum

Evet kızımın haberi var o da karnımı öper konuşur her gün soruyor ne zaman kardeşlerim gelir .

Merhabalar. Ben de ekim ayinda tranfer oldum, ikiz bebeklerim. Cok şükür kalp atışlarını da duydum. Boyle bir konu arıyordum buldum şükür. Insallah aktif devam eder.
Birsey sormak istiyorum, benim bebeklerimden biri 1 hafta geriden geliyor. Siz de nasil durumlar. Ikisi de esit mi olmali, yoksa bu nirmal bir durum mu. Yarin kontrolüm var sabahtan, sabirsizlikla bekliyorum. 10. Haftadayım. Hepimiz imsallah sag salim kucaklarimiza aliriz bebeklerimizi.
Sevgiler..

Merhaba ben de Cumartesi gidicem doktora ben 7 haftadayim inşallah sağlıklı kucamıza alırız peki kendinizi nasıl hissediyorsunuz?benim başlarda yani geçen haftayakadar çok kasık sancim oldu ve bel agrısı ama bu hafta daha iyim

Amin insallah, cümlemiz kavusalim sag salim yavrularimiza.
Dün gittim kontrole, ikizlerimden biri iyi dedi, digeri de büyümüş ama kalp atisi cok cok az dedim haftaya tekrar gidicem, muhtemelen o sonlanacak. Cok üzüldüm ama rabbim hakkımızda hayırlısıni verir insallah. 10. Haftadayim.
Benin cok asiri mide bulantim var. Onun haricinde karnım şiş, tüp bebekten galiba, cok yumurtam toplanmisti.

Guzel haberler alırsınız insallah.

Merhaba .ben doktora gittiyse bana demişti bu durumlarda çoğu iki bebek tutmuyor birisi gidiyor maalesef allah kalan bebeğe sağlık uzun ömür versin inşallah bakalım ben Cumartesi gidicem benim de karnım çok şiş bildiğin 5 aylık gibiyim ,peki halya ilaç kullanıyormusunuz ?

Amin insallah cok teşekkür ederim.
Benimde 5 aylik gibi.
Coraspirin oksapar folik asit ve progestan tablet kullaniyorum

Merhaba nasılsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…