- 25 Eylül 2014
- 486
- 308
- 83
- 38
- Konu Sahibi dermannuri
slm arkadaşlar önümüzdeki ay transferim olacak bu zamanda yaptıracak olan varmı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun hakkımızda hayırlısıslm arkadaşlar önümüzdeki ay transferim olacak bu zamanda yaptıracak olan varmı
Hayırlı olsun hakkımızda hayırlısıslm arkadaşlar önümüzdeki ay transferim olacak bu zamanda yaptıracak olan varmı
hosgeldın hayırlısı olsun canımMerhaba kızlar bende varım iğnelere başladım cumartesi yani bugün 6.ignemi olucam.çarşamba veya perşembe yumurta toplama haftasonuda nasipse transfer olacak...
Canım kaç yumurta toplanmıştısendenmerhaba , benim ilk denemem geçen aydı ama başarısız oldu. 3. gün kaliteli 1 embriyo transfer edildi. ama malesef negatif. hiç ara vermeden ikinciye başladım. 2 adet ama 2. kalite embriyo yine 3. gün transfer edildi. bugün 3. günüm. beklemedeyim.
Bizim sperm 0 dı tese olacakSanirim bende kasimda baslayacagim kizlar... Eslerinizin spermiyogramlari nasildi?nerelerde yptrysnhz tedaviyi
Bizde morfoloji % 1 sprem sayisi 78milyon ileri hareketli % 10 yerinde ileri hareketli % 40Bizim sperm 0 dı tese olacak
Yine de kötü değil beterin beteri var biz şimdi dua ediyoruz ki tese de bulunsunBizde morfoloji % 1 sprem sayisi 78milyon ileri hareketli % 10 yerinde ileri hareketli % 40![]()
Yine de kötü değil beterin beteri var biz şimdi dua ediyoruz ki tese de bulunsun
Hangi hastanede baslayacaksiniz
memorial canım dr uğur değer hayırlısı olsun bakalımKızlar hangi hastane hangi dr