• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Merhaba kızlar bende varım iğnelere başladım cumartesi yani bugün 6.ignemi olucam.çarşamba veya perşembe yumurta toplama haftasonuda nasipse transfer olacak...

benim dondurulmuşlarım var uzun protokol yapıyor doktorum bu 2 gün önce yumurtaları baskılamak için lucrin iğnesini oldum şimdi tekrar adeti bekliyorum hapla jele başlayacam sonra transfer ikimiz içindde hayırlısı olur inşallah

merhaba , benim ilk denemem geçen aydı ama başarısız oldu. 3. gün kaliteli 1 embriyo transfer edildi. ama malesef negatif. hiç ara vermeden ikinciye başladım. 2 adet ama 2. kalite embriyo yine 3. gün transfer edildi. bugün 3. günüm. beklemedeyim.

Sanirim bende kasimda baslayacagim kizlar... Eslerinizin spermiyogramlari nasildi?nerelerde yptrysnhz tedaviyi

merhaba , benim ilk denemem geçen aydı ama başarısız oldu. 3. gün kaliteli 1 embriyo transfer edildi. ama malesef negatif. hiç ara vermeden ikinciye başladım. 2 adet ama 2. kalite embriyo yine 3. gün transfer edildi. bugün 3. günüm. beklemedeyim.
Canım kaç yumurta toplanmıştısenden

Kızlar GonaL F ile cetrotide aynı günde vuruluyormu
Bi de cetrotide 2 gün peşpeşe sizde nasıl oldu

benım bugün transfer oldu 2. denemem bırıncı pozıtıftı ama kalbı durdu bunu genettık tüp bebej yaptırdık hakkımızda hayırlısı son olur umarum

Bende yaptiracam bugun adet oldum pazartesi doktora gidecem
Ama hic bir bilgim yok
Direk igneye baslaniyormu

Back
X