EKİM KASIM 2015 TÜP BEBEK YAPTIRACAKLAR

Bende yaptiracam bugun adet oldum pazartesi doktora gidecem
Ama hic bir bilgim yok
Direk igneye baslaniyormu
Evet canım 2 veya 3 günü iğneye başlıyorsunuz
Ben biraz pipirik olduğum için riske atmadin günlük eczaneye gidip orda vurdurdum ara ara kontroller ve tabii no panik no stres ben böyle okurdum nasıl korkardim geece gündüz nasıl olacak nasıl bitecek fakat günlük hayata dewam ediyorsun e tabii son günlerde birazcık kasık ağrısı oluyor ama oda çok cokk normal

Evet canım 2 veya 3 günü iğneye başlıyorsunuz
Ben biraz pipirik olduğum için riske atmadin günlük eczaneye gidip orda vurdurdum ara ara kontroller ve tabii no panik no stres ben böyle okurdum nasıl korkardim geece gündüz nasıl olacak nasıl bitecek fakat günlük hayata dewam ediyorsun e tabii son günlerde birazcık kasık ağrısı oluyor ama oda çok cokk normal
Of cok heyecanlym düşündükçe mideme agri giriyo.

embrıyolardan parça alıp genetık laboratuara yollladılar 16 farklı hastalığa baktılar 6 embrıyonun yarısı hasta çıktı sağlıklı olan ıkı taneyı verdıler

embrıyolarda genetık bı hastalık var mı ona bakılıyor benım ıkıncı deneme.ılkınde bebek ölldü kromozom bozukluğu olabılır dıye genetık yağıldı

benimde ikinci denemem olacak birincide tuttu 7 haftalıktım düşük yaptım 3 tane tranfer edilmişti 2 si tuttu önümüzdeki ayda yine 3 tane transfer olacak

Selam arkadaşlar,Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?

Selam arkadaşlar,Kafama bişey takıldı,9 aydır iğnelerimi biz yapıyoruz ama Merional 150 ilk yapıyorum şimdi ama şırınganın sonuna kadar enjekte ettiğim halde,şırıngayı çıkarınca şırınganın içinde kalıyor biraz normalmi bu,görüyorum şırıngada hava gibi,su gibi ,eksik dozmu olmuştur?

sanmam canım. bana da olmuştu doktoruma sölemiştim. onlar zaten ona göre fazla su koyuyorlar küçük bir miktar havadan dolayı enjekte olamayınca endişelenme demişti. ama vurmadan iğneni içinde ki havayı şöle hafif yukarı iterek çıkarırsan hepsini vurursun

Hayır cnm heryerde yapılıyor tedavi öncesi kesinlikle ilk bunlara bakılıyor
Hangi hastanedesin cnm sen
ben rapor sonucunu aldım ıstanblda yapıldı test sadece kromozoma bakılmıyor embrıyolarda en sık karşılaşılan 16 farklı hastalığa bakılıyor ılkı ölünce ıkıncı de böyle yapalım dedı doktorum

sanmam canım. bana da olmuştu doktoruma sölemiştim. onlar zaten ona göre fazla su koyuyorlar küçük bir miktar havadan dolayı enjekte olamayınca endişelenme demişti. ama vurmadan iğneni içinde ki havayı şöle hafif yukarı iterek çıkarırsan hepsini vurursun
Aynen dediğin gibi yapıyoruz,iğnedeki havayı ilaç sıfır olana dek itip 1 damla fışkırtıyoruz ama bu şekilde olduğu halde kaldı biraz ,yarın yanımda götürüp şırıngayı göstersem doktora.

Back
X