- 6 Kasım 2025
- 486
- 333
- 18
- 28
Yok canım benim düşüktü 0.49 0.79 son ölcümde 0.72 çıktı hiç bilmiyorum ne desem yalan olur en iyisi doktorla konuşup karar verBen yaptırcam ya. Bide ne danışcam sana senin de mi tiroid yüksekti ? Haftanın 5 günü kullanmaya başladım ya trioid ilacı 2.85 den 1.50 lere düşmüş salı kontrol var gerçi kan sonuçlarını göstercem ama kullanmaya devam edeyim mi ki o zaman kadar
Aminn sizinde başınız sağolsun çok sor bir durum Allah kimsenin başına vermesinBaşın sağolsun canım Allah bir daha yaşatmasınBende ilk gebeliğimi 18. Haftada kaybettim bende otopside birşey çıkmadı bu ikinci gebelik ama ben yinede yaptırcam fetal dna ikili test tek başına aşırı stres
Korkma güzelim gripsin önceki gece çok zor geçti senin için sürekli kustun o yüzdendir. Ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün randevu zor olur ama kadın doğum acili olan bir hastane gitYok canım benim düşüktü 0.49 0.79 son ölcümde 0.72 çıktı hiç bilmiyorum ne desem yalan olur en iyisi doktorla konuşup karar ver
Bende bugün bişi fark ettim ya az önce gözlerimin ici kan dolu heryerine kan oturmuş kıpkırmızı beyaz olması gereken yerlerde sararmıs hastalık ve cok ögürmekten kusmaktan olabilirmi nette biraz baktım ondan olabilir diyorda cok kotu olmuş korktum biraz
Gebe misin sen şuan canım? Kaç haftalık? Bazen konuşuyoruz burada ama unutabiliyorum daha önce sorduysam kusura bakma lütfen aşırı unutkanlık başladıAminn sizinde başınız sağolsun çok sor bir durum Allah kimsenin başına vermesin
Benim yüksek daha geçen ay hamile almadan önce öğrendim 4,16 çıktı endokrine anca sıra buldum bugün bende her gün 50 mg başladım ilk gebeliğimde de kullanmıştımBaşın sağolsun canım Allah bir daha yaşatmasınBende ilk gebeliğimi 18. Haftada kaybettim bende otopside birşey çıkmadı bu ikinci gebelik ama ben yinede yaptırcam fetal dna ikili test tek başına aşırı stres
Ozaman bekliyim bir kaç gün geçmezse giderim annemde öyle dedi gözlerimin ici de ağrıyor gerçekten cok yıpranmısım şimdi anladımKorkma güzelim gripsin önceki gece çok zor bir geçti senin için sürekli kustun o yüzdendir. Ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün randevu zor olur ama kadın doğum acili olan bir hastane git
Yok canım sorun değilGebe misin sen şuan canım? Kaç haftalık? Bazen konuşuyoruz burada ama unutabiliyorum daha önce sorduysam kusura bakma lütfen aşırı unutkanlık başladı
2.85 çıkmış benimde 2 hafta önceydi sanırım ilk kanı verdiğimde en düşük doz haftanın 5 günü kullan dediler 1.52 şuan. Tabi doktor ne derse onu yapcam ama düşünce kesmek mi gerekiyor ilacı bi merak ettimBenim yüksek daha geçen ay hamile almadan önce öğrendim 4,16 çıktı endokrine anca sıra buldum bugün bende her gün 50 mg başladım ilk gebeliğimde de kullanmıştım
Kolay değil vücudumuz aşırı çalışıyor şuan haliyle zaten bir yorgunluk oluyor farketmezsek bile bu oluyor ee hastalık bide üstüne kusma bulantı eklenince daha zor. C vitamini almaya çalış tam mevsimindeyiz iyi gelir inşallahOzaman bekliyim bir kaç gün geçmezse giderim annemde öyle dedi gözlerimin ici de ağrıyor gerçekten cok yıpranmısım şimdi anladım
Yaaa daha minicikYok canım sorun değilevet daha iki gün önce öğrendim dpo 10 da
Sonucunuz çıktı mı çok merak ediyorum sizi umarım güzel haberi alırsınız
Aynen öyle gerçekten zor her hamilelikte diğerinden daha zor onuda anladım diğer 2 gebelik bunun yanında cok rahattıKolay değil vücudumuz aşırı çalışıyor şuan haliyle zaten bir yorgunluk oluyor farketmezsek bile bu oluyor ee hastalık bide üstüne kusma bulantı eklenince daha zor. C vitamini almaya çalış tam mevsimindeyiz iyi gelir inşallah
Hayırlısı olsun canım vardır bunda da bir hikmet en hayırlı zaman da bebeğinle buluşursun inşallahcanım maalesef negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?