Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 13,8%
  • Kasım

OY: 33 56,9%
  • Aralık

OY: 17 29,3%

• Ankete Katılan
    58
Yok canım benim düşüktü 0.49 0.79 son ölcümde 0.72 çıktı hiç bilmiyorum ne desem yalan olur en iyisi doktorla konuşup karar ver
Bende bugün bişi fark ettim ya az önce gözlerimin ici kan dolu heryerine kan oturmuş kıpkırmızı beyaz olması gereken yerlerde sararmıs hastalık ve cok ögürmekten kusmaktan olabilirmi nette biraz baktım ondan olabilir diyorda cok kotu olmuş korktum biraz göz altı ve çevremde kırmızı benek benek noktalar çıkmıs

Aminn sizinde başınız sağolsun çok sor bir durum Allah kimsenin başına vermesin

Korkma güzelim gripsin önceki gece çok zor geçti senin için sürekli kustun o yüzdendir. Ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün randevu zor olur ama kadın doğum acili olan bir hastane git

Benim yüksek daha geçen ay hamile almadan önce öğrendim 4,16 çıktı endokrine anca sıra buldum bugün bende her gün 50 mg başladım ilk gebeliğimde de kullanmıştım

Korkma güzelim gripsin önceki gece çok zor bir geçti senin için sürekli kustun o yüzdendir. Ama için rahat etmeyecekse bir doktora görün randevu zor olur ama kadın doğum acili olan bir hastane git
Ozaman bekliyim bir kaç gün geçmezse giderim annemde öyle dedi gözlerimin ici de ağrıyor gerçekten cok yıpranmısım şimdi anladım

Benim yüksek daha geçen ay hamile almadan önce öğrendim 4,16 çıktı endokrine anca sıra buldum bugün bende her gün 50 mg başladım ilk gebeliğimde de kullanmıştım
2.85 çıkmış benimde 2 hafta önceydi sanırım ilk kanı verdiğimde en düşük doz haftanın 5 günü kullan dediler 1.52 şuan. Tabi doktor ne derse onu yapcam ama düşünce kesmek mi gerekiyor ilacı bi merak ettim

Ozaman bekliyim bir kaç gün geçmezse giderim annemde öyle dedi gözlerimin ici de ağrıyor gerçekten cok yıpranmısım şimdi anladım
Kolay değil vücudumuz aşırı çalışıyor şuan haliyle zaten bir yorgunluk oluyor farketmezsek bile bu oluyor ee hastalık bide üstüne kusma bulantı eklenince daha zor. C vitamini almaya çalış tam mevsimindeyiz iyi gelir inşallah

Aynen öyle gerçekten zor her hamilelikte diğerinden daha zor onuda anladım diğer 2 gebelik bunun yanında cok rahattı
Mandalina portakal limon tuketeyim bugün tekrar 1 bardak ıhlamur içiyim yine iyi geliyor bol limonlu Amin canım cok sağol ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…