- 1 Kasım 2025
- 64
- 24
- 3
- 40
Hemen biter inşallahCeza süresine baglı kaç gün yada hafta ise ceza bitene kadar gelemez yorumları da göremez mesaj yazamaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemen biter inşallahCeza süresine baglı kaç gün yada hafta ise ceza bitene kadar gelemez yorumları da göremez mesaj yazamaz![]()
Teşekkür ederim bu artış içimi biraz daha rahatlattı çok şükürGayet güzel artmıs 3 kattan biraz fazla maşallah![]()
Ben hamilelik testi yaptığım gün ovülasyon testi de yaptım koyu çıktı hatta merak edip dünde yaptım bi önce yaptığıma göre daha koyu çıktıBugün arkadaşımın adet günü test yoktu elinde ovulasyon testi verdim pozitif çıktı supelendi oda öyle oluyor mu
Öyle öğrenen de cok ama gebelik testi yapsa daha güvenilir olurBugün arkadaşımın adet günü test yoktu elinde ovulasyon testi verdim pozitif çıktı supelendi oda öyle oluyor mu
Şart değil canım randevuna da az varmış keseyim görürsün inşallahTeşekkür ederim bu artış içimi biraz daha rahatlattı çok şükürpeki tekrar artış baktırmaya gerek var mı ki 22 Aralık için randevu aldım o zaman tam 5 haftalık oluyor
Adet olduÖyle öğrenen de cok ama gebelik testi yapsa daha güvenilir olur
1500 lerde ancak vajinal görünür 3000 üzeri ise karından görünür ben keseyi 5+1 de görmüşüm 5+4 iken beta bakılmış 16840.3 cıkmıs ondan önce bakılan beta 4+2 de 437.9Kese beta kaç olduğunda görülür kızlar siz ne zaman gördünüz Pazartesi benim sıkıntı çıkmazds 1500 lerde olacsk görünür mü
Geç döllenme olmuş olabilir böyle yasamadım ama 2 kat olarak bakınca artısta iyi duruyor 2 günde 1 değer bakmaya devam et inşallah sağlıkla ilerlerKızlar 2,99 beta 4 gün sonra 18,7 çıktı. Böyle küçük değerlerden gebeliği devam edeniniz var mı?? Adetim 2 gün gecikti
Yok yok o istemiyorTüh birdahaki aya inşallah![]()
Bende yapsam mi acaba test pazartesi 18 Kasım sat ama 35 40 gün adet benimGeç döllenme olmuş olabilir böyle yasamadım ama 2 kat olarak bakınca artısta iyi duruyor 2 günde 1 değer bakmaya devam et inşallah sağlıkla ilerler
Ben 26.21 ile ögrenmiştim regl e 6 gün varken