• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 13,8%
  • Kasım

OY: 33 56,9%
  • Aralık

OY: 17 29,3%

• Ankete Katılan
    58
Kese beta kaç olduğunda görülür kızlar siz ne zaman gördünüz Pazartesi benim sıkıntı çıkmazds 1500 lerde olacsk görünür mü

Kese beta kaç olduğunda görülür kızlar siz ne zaman gördünüz Pazartesi benim sıkıntı çıkmazds 1500 lerde olacsk görünür mü
1500 lerde ancak vajinal görünür 3000 üzeri ise karından görünür ben keseyi 5+1 de görmüşüm 5+4 iken beta bakılmış 16840.3 cıkmıs ondan önce bakılan beta 4+2 de 437.9

Kızlar 2,99 beta 4 gün sonra 18,7 çıktı. Böyle küçük değerlerden gebeliği devam edeniniz var mı?? Adetim 2 gün gecikti
Geç döllenme olmuş olabilir böyle yasamadım ama 2 kat olarak bakınca artısta iyi duruyor 2 günde 1 değer bakmaya devam et inşallah sağlıkla ilerler 🤲
Ben 26.21 ile ögrenmiştim regl e 6 gün varken

Böyle erkenden öğrenince beklemesi de ayrı zormuş. Doktor da yükselip düşmeye başlamış olabilir belki kimyasaldır dedi. Ama kanamam falan da yok adet olacak gibi değilim hiç. Daha önce bir kez kimyasal yaşadım o direkt kanamayla başlamıştı bu farklı gidiyor.

Geç döllenme olmuş olabilir böyle yasamadım ama 2 kat olarak bakınca artısta iyi duruyor 2 günde 1 değer bakmaya devam et inşallah sağlıkla ilerler 🤲
Ben 26.21 ile ögrenmiştim regl e 6 gün varken
Bende yapsam mi acaba test pazartesi 18 Kasım sat ama 35 40 gün adet benim

Back
X