- 6 Kasım 2025
- 275
- 183
- 18
- 28
8+3üm canım 8 hafta 3 günKaç haftalıksınızzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+3üm canım 8 hafta 3 günKaç haftalıksınızzz
Tepkisini videoya al kız ihmal etme bak. Çiçeksepetinden eve çiçek ve not eklet. Kapağını öyle yapAy ben birazdan söylerim herhalde evde zaten eşimkapağımı da yaparım zaten o an kalır öyle
Ama nasıl söyleyeceğim ya videolu
Oooo maşallah bizde o zamanları görelim inşallah8+3üm canım 8 hafta 3 gün
Ankarada mıydınız size bir doktor söyleyeyim ona göre inşallah gelecek ay birlikte güzel haber alırız![]()
Yok canım bursadayım burda kızlar orhan orhan diye bir doktor önermişti bana yarın 5’e randevu verebilirim dedi bakalım eşime de danıştım onun da fikrini almak istiyorum o ne dicekEkürini buldun zağar![]()
Vignette ye de moral ver biraz. Cesarete ve farklı fikirlere açık olduğu bir dönemde. Umutsuzluk yapmasın iletirsin
Teşekkürler canım amin inşallahOooo maşallah bizde o zamanları görelim inşallah![]()
Ay umutsuzluk mide bulantısı yaptı canım bende deliricemVignette hanım selogi hanım diyor ki umutsuzluk yapmayacakmışsım
ekürisizlik çok zordu araya reklam gibi giriyordum :)
Allah karşınıza şifa vesilesi doktorlar çıkarsın aminnYok canım bursadayım burda kızlar orhan orhan diye bir doktor önermişti bana yarın 5’e randevu verebilirim dedi bakalım eşime de danıştım onun da fikrini almak istiyorum o ne dicek
Aynen bunları da ilet. İçini de dök. Durum bu şeklinde inşallah çok çok iyi biridir kalben ve vicdanen de sana iyi gelirDur ilk doktoru iptal edicem aklımda başka bir doktor vardı ondan randevu alıyım varsa bugün için. Diğer doktoru biliyorum nasıl olsa 3 aydır fayda görmedim
Dedim erken gebelikte narkoz etkisi gibi olan uykuya çekildi herhalde ben deKız ben uyumuşum ya akşam. Aa aa ne tuhaf. Sabah 5’te de dikildim ayağa. Sana yazacakkenYavrum sorduğunda 12’ydi. Bugün dpo13 oldu. Yarın regl tarihim. Ovülasyon yaparım tabi bi sürü var evde. 2 saat bekleyeyim :))) atarım yapınca
Bizim eve kargo gelmiyor ki canım şehirde değiliz ben normal söyleyeceğim herhalde sen daha söylemedin miTepkisini videoya al kız ihmal etme bak. Çiçeksepetinden eve çiçek ve not eklet. Kapağını öyle yap![]()
Hayır hayırrr yılın son döngüsü bize bir güzellik yapıcak bence son 1 şansAy umutsuzluk mide bulantısı yaptı canım bende deliricem![]()
3 aydan sonra geçiyor diyorlar abimin eşide hamile onun 4 buçuk aylık oldu geçti mesela bulantılarıNe zaman geçecek bakalım bulantıların. Koku hassasiyeti bende hep ama hep var. Hormonlarla ne hale gelir bilmiyorum. Korona da olmuştum bana mısın demedi. Millette kalıcı koku yoksunluğu oldu, benim arttıO yüzden tehlikeli sular oralar :))
Teşekkür ederim canımSizin de ellerinize sağlık, afiyet bal olsun.
Romantik romantik yapın :)))
Güzel koyulaşıyor benceDöngümün 33. Günü bat bugün ya da yarın
3 gündür sabah yapıyorum sırayla yazdım. Nasıl sizce kızlar ?
Testi böyle olup kan verince beta kaç çıktı. Bana göre 80-90 a yaklaştı gibi geliyor.
Bu yeni doktorun da saatleri bize uymuyor ya sanırım eskisine gideceğim yineHayır hayırrr yılın son döngüsü bize bir güzellik yapıcak bence son 1 şans![]()
Ay inşallah Allah’ım çok güzel bir doktor olsun lütfenYok canım bursadayım burda kızlar orhan orhan diye bir doktor önermişti bana yarın 5’e randevu verebilirim dedi bakalım eşime de danıştım onun da fikrini almak istiyorum o ne dicek
Allah kim varsa onu şifalı kılsınBu yeni doktorun da saatleri bize uymuyor ya sanırım eskisine gideceğim yine![]()
Beni de delirticenBu yeni doktorun da saatleri bize uymuyor ya sanırım eskisine gideceğim yine![]()
Sağolasın canım innovita hemen hemen pik olmuş.alsimist yavrum günaydın. Lh sormuştun, ekliyorum. Dpo13
Bence turmeric kullanıyorum canım sende de mi çikolata kisti vardıAllah kim varsa onu şifalı kılsınbu arada takviye kullanıyordunuz sanırım da aklıma geldi ben omega 3 ü antiinflamatuar olsun diye curomega kurkumin içerenle beraber kullanıyorum inositol 4000 mg b12 koenzim q10 a da yeni başlıycam bu ay ben de tüm tuşlara basıcam , takviyeleri yeni maximuma çektiğim için bu ay olmazsa diğer aydan feci umutluyum
![]()