• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
Yok yengemin biri korkmuş sezeryan istemiş diğeri çatısı darmıs bide onun gebelikleri hep riskliymis 2 düşük 1 ölüsü var ölüsü doğuma 2 hafta kala hemde ölmüs oyüzden annemin de çatısı dar normal yapamamış hiç ben anneme cekmemişim ama bişi değişmedi 2.de aynı kaderi yasadım 😂
Ay daha neler duyalım çatı darlığı falan. Hiç duymadığıim terimler. Bu yolda öğrenilecek amma da şey var :D Sende yokmuş neyse ki genetiği kırmışsın

Arabada bağıra bağıra ağladım 🥲
2 gün sonra tekrar vericem nasipse güzel sonuçlar öğrenirim ♥️
Kaç gündür sıkıyorsun seni patlama yaşaman çok normal. Sevincini bile yuttun. Çok sevindim canım ya hakikaten değer de çok güzel maşallah 🧿

Kan verdim bu akşam ki kan sonucum 569,19 çıktı chatgbp’ye göre 5-7 gün içerisinde kese görünürmüş
Ne güzel haberlerle geldiniz çok şükür. Gözün aydın canım darısı kese görmeye :D

Amin amiinn 🙏 kasım ayı geç yumurtladım dün regl olmam gerekiyordu 1 gün gecikmeyle sonuç böyle olmuş oldu
Senin hesabına göre ben de gittiğimde kese görünür o zaman di mi? Ben de senin gibi geç yumurtlama gördüm. 20’sinde. Batım gelmedi ve randevu 14’ü. Çıkar mı sencee? Canım değerin güzel. Bat yeni geçmiş hem de

Hoş buldum, 19 kasımda öğrendim. Aralık başında keseyi gördük. 10 aralıkta da kalp atışı var onu bekliyorum
İlk mi canım? Hayırlı olsun sağlıkla gelsin. Az kalmıışş heyecanlı mısın? Neler kullanıyorsun bu süreçte?

Çok. Evet ilk. Doktorum sa garanti olsun diye geç çağırdı, zaman geçmiyor.
Ayyy çok güzel ❤️ hissin ne cinsiyeti ile ilgili? Önceliğimiz sağlığı ama analık hisleri bir şeyler diyor mu

Ayyy çok güzel ❤️ hissin ne cinsiyeti ile ilgili? Önceliğimiz sağlığı ama analık hisleri bir şeyler diyor mu
Valla eşim de ben de hep kız olsa dedik. Ama eşim o kadar söyledi ki kesin erkek olacak diyoruz🤣 cinsiyetine hiç odaklanmadım. Şimdi şu kritik dönemi de geçirsek bir of çekeceğim😊

Valla eşim de ben de hep kız olsa dedik. Ama eşim o kadar söyledi ki kesin erkek olacak diyoruz🤣 cinsiyetine hiç odaklanmadım. Şimdi şu kritik dönemi de geçirsek bir of çekeceğim😊
:D ultrason fotoğrafını atıp tahmin istiyorlar ya. Ben de düşündüm öyle. Gönlünüze göre olsun. Atlatırsın korkma, sıkma kendini hiç

Kızlar bu keseyi görmek pazartesiye yetişir mi ya ? Sattan sonra 39. Gün olacak

Kızlar Tekirdağda havalar soğudu ama benim yanaklarım alevv, hamile yüzü hemen geliyormuş 😂😂 karnım da üstüne yatırmıyor daha destuur

Back
X