Ay git git ben de gidicem bugünBen acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di misonra tek çıkıyor bi de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay git git ben de gidicem bugünBen acile gidicem akşam çok merak ettim konuştukça. Çok yüksek artanlara da ikiz diyorlar di misonra tek çıkıyor bi de.
Sanki bana bi sürpriz yapacaksın ama emin olmak istiyorsun gibi hissediyorum dedi gebeliği kastediyorNeyden şüphelendi? Niye geç geliyorsun diye mi yoksa sen hamile misin dedi
Ahahshh ee anlamış buSanki bana bi sürpriz yapacaksın ama emin olmak istiyorsun gibi hissediyorum dedi gebeliği kastediyor![]()
Ayyy evet sorma hiç çaktırmadım amaAhahshh ee anlamış bugıcık ol hemen ona. Sen kaç takla atıyorsun haber vermeyecegim diye :))
Tansiyon aletini anneme vermistim. Eczaneye gidip bi baktircam. Hala bi sersemlik var cunku. Tamam balim dikkat etcemBen de görmedim de dizilik olma baktansiyon kontrol et yine de, susuz kalma, aniden ayağa fırlama gebesin sen gebe
Ne zaman söylemeyi düşünüyorsunAyyy evet sorma hiç çaktırmadım ama![]()
Ben annem ve kız kardeşlerimden başka kimse bilsin istemedim ama malesef öyle olmuyorBir sey daha sorcam.Gebeligini ya da gebe olunca kimlere soylersiniz esiniz haric tabi dekimlere soylemek istemezsiniz ve neden?
Ay nasıl dayanıyorsun kız bende sabah tekrar test yapar kan veririm birde bi bebek kıyafeti alır süpriz yaparım diyordum ama adam işten geldi max 1 saat dayanabildim testi gösterdimAyyy evet sorma hiç çaktırmadım ama![]()
Herkes ögrendi mi yoksaBen annem ve kız kardeşlerimden başka kimse bilsin istemedim ama malesef öyle olmuyorBiraz fazla nazar çekiyorum da üstüne titriyorum bu sefer bir sır gibi saklamaya çalışıyorum
![]()
Pazartesi ye kadar sabretmek istiyorum keseyi görsemNe zaman söylemeyi düşünüyorsun
Ya Evett ben de kendime şaşkınım. Öncekilerde çok üzüldük. O yüzden cesaret edemedim bekliyorum keseyiAy nasıl dayanıyorsun kız bende sabah tekrar test yapar kan veririm birde bi bebek kıyafeti alır süpriz yaparım diyordum ama adam işten geldi max 1 saat dayanabildim testi gösterdimBen birşey saklayamıyorum kocamdan ya hemen herşeyi ilk ona anlatmak istiyorum
![]()
Kimseye söylemek istemiyorum ama anlaşılır illa ki sürpriz olsun herkes doğunca öğrensinBir sey daha sorcam.Gebeligini ya da gebe olunca kimlere soylersiniz esiniz haric tabi dekimlere soylemek istemezsiniz ve neden?
Eşimin ailesi ve benim ailem biliyor şuanlık bide mecburi bir koca tarafı akrabasıda biliyor ona söylemek zorunda kaldım ama duyulur zaten saklayabildiğimiz kadar bakalımHerkes ögrendi mi yoksayoksa saklama girişimi başarılı mı
![]()
Haklısın canım ama üzülme bugün kan testin çok güzel gelicek ben gönülden inanıyorumYa Evett ben de kendime şaşkınım. Öncekilerde çok üzüldük. O yüzden cesaret edemedim bekliyorum keseyi![]()
Nazar kötü niyetle alakalı değil sadece canım insanın kendi evladına bile nazarı değebilirmiş çok fazla muhafazakar ve batıl inançlara sahip biriside değilim ama enerjiye nazara inanıyorum ya adamı mezara sokar nazarKimseye söylemek istemiyorum ama anlaşılır illa ki sürpriz olsun herkes doğunca öğrensinarkadaşlarıma söylerim, bana hizmet etsinler diye :)) bir eşimin ailesine söylerim seviyorum onları da, kendi aileme söylerim. Zannımca etrafımda kötü niyetli insanlar yok herkes duysa da olur benden çok bekliyorlar zaten. Sennn?
İyi gün gelir geçer vallahi :) yalnız sen hafta sonu evdesin bakalım çaktırmadan durabilecek misinPazartesi ye kadar sabretmek istiyorum keseyi görsem![]()
ağzımıza edilecek bir bir daha iki.Bizim apartmanda iki tane yeni doğum var. Biri duyulmaz da, diğeri üst kat karşı dairemde. Yatak odalarımız birbirine yakın herhalde sesler de geçirgen, bebek arada bi ağlıyorbazen gece uyku vakti duyuyorum. Bizi neler bekliyor acaba
![]()
sirkeli su, kaya tuzu kapı eşiği, ayetel kürsi kombosuNazar kötü niyetle alakalı değil sadece canım insanın kendi evladına bile nazarı değebilirmiş çok fazla muhafazakar ve batıl inançlara sahip biriside değilim ama enerjiye nazara inanıyorum ya adamı mezara sokar nazar![]()