- 26 Ağustos 2023
- 347
- 66
- 28
- 23
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim nabzim 20lere kadar düşüp uzun bir süre 50 60larda gezindim. Sonradan yükseldi ama ben hastanede tedavi gormustum ilac milac bir seyler veriyorlardi. Bir randevu alin isterseniz daha net bir cevap bulursunuz. Kendizi kotu hissetmeyin benim doktorum ne guzel kalbin yorulmuyor demisti o za
Emzirmeyi biraktiktan sonrami duzeldi nabziniz? Kardiyolojiye gittim herhangi bi sorun gormedi ilac vs vermedi normal stresten yorgunluktan dusebilir dedi holter vs taktirdim ordada belli dustugu 43 lere kadar inmis ama ilac vs yazmadi gerek yok dedi. Yani emzirme doneminde normal biseymi bu nabiz dusuklugu acabaBenim nabzim 20lere kadar düşüp uzun bir süre 50 60larda gezindim. Sonradan yükseldi ama ben hastanede tedavi gormustum ilac milac bir seyler veriyorlardi. Bir randevu alin isterseniz daha net bir cevap bulursunuz. Kendizi kotu hissetmeyin benim doktorum ne guzel kalbin yorulmuyor demisti o zaman
MaşallahMerhabaaa iyi geceler herkese son adet tarihim 31 ekim 29-82-236-934 beta değerlerim çok şükür bugün kese gözüktü ama yanında kanama alanı olduğunu da söyledi doktor bakalım haftaya Allâh nasip ederse kalp atışı duyulurmuş
Aminnn çok teşekkür ederim güzel duan içinMaşallahAllah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Kız bana daha emzirmek nasip olmadı yok benimki onunla alakalı değildi. Sadece nabız düsüklügüm olmuştu. Bu durumun emzirme dönemi ile alakalı olduğunu dusunmuyorum.Ki doktora da gitmissiniz. 40lara ilac gerek degil heralde cunku ilac vermek icin benim 20 ve altina dusmemi beklemislerdi. Onu da zaten bir gun verdiler. Sizde bir sorun olsaydi doktor zaten soylerdi . Siz telaş yapmayin. Zaten yorgun yorucu bir donemdesiniz. Buyuk ihtimal o yuzdendir. Zamanla duzelir.Emzirmeyi biraktiktan sonrami duzeldi nabziniz? Kardiyolojiye gittim herhangi bi sorun gormedi ilac vs vermedi normal stresten yorgunluktan dusebilir dedi holter vs taktirdim ordada belli dustugu 43 lere kadar inmis ama ilac vs yazmadi gerek yok dedi. Yani emzirme doneminde normal biseymi bu nabiz dusuklugu acaba
Sağlıkla gelsin inşallahMerhabaaa iyi geceler herkese son adet tarihim 31 ekim 29-82-236-934 beta değerlerim çok şükür bugün kese gözüktü ama yanında kanama alanı olduğunu da söyledi doktor bakalım haftaya Allâh nasip ederse kalp atışı duyulurmuş
Çok teşekkür ederim inşallahSağlıkla gelsin inşallah![]()
Ay hiç inanmıyorum öyle şeylere ben yaMide bulantısını o yüzden istiyorum biliyo musun bırakırım belki diye. Ya hipnozla mı kabloyla mı istek bastırıyorlar ya gördünüz mü bilmiyorum zararlı mı şu an onlar. İnstada video görüyorum hep
Günde bir paket içiyorum öğrendiğimden beri azalttım ama komple bırakabilsem çok güzel olcak kent d range blue kullanıyorumGünde kaç tane içiyorsunuz? Bir de hangi marka
Mesela ne kadar azalttın balım.Günde bir paket içiyorum öğrendiğimden beri azalttım ama komple bırakabilsem çok güzel olcak kent d range blue kullanıyorum