• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 7 21,2%
  • Kasım

OY: 20 60,6%
  • Aralık

OY: 6 18,2%

• Ankete Katılan
    33
Yaaa 11 aralıktada ben gidicem kalp atışını duymayı bekliyorum 7+1 olcak günler geçmiyor içim içime sığmıyor ilk tanışmamız olarak düşünüyorum onu🤣 Şehir hastanelerindeki cihazlar daha iyi diyorlar zaten bende şehir hastanesine gidiyorum canım
Pes peşe gidiyoruz ozaman ne güzel 🤭 bol bol bebiş görelim 😍 öyle gibi oluyor evet 🤭 evet onlar cok daha iyi bu gideceğim şehir hastanesi değil eyüp sultan devlet hastanesi ama buradaki kıytırık devletten cok daha güzel cihazları gelinimiz gitti o cok begenmiş Doktor'un ilgiside cok iyi güzel detaylı bakıyor herşeyine dedi ultrason kagıdıda veriyormuş benım gittim devlet vermiyor hoşuma giderse üsenmem oraya giderim belki cok uzak deil çünkü 1 minübüs gidiyor yol 30 35 dakka sürüyor bişi değil

Günaydın 🩷
Rica ederim 🥰
Ben 18+5 hamileyim ☺️
Folik asiti 12. hafta civarı bıraktıran doktorlar da var
Benim doktorum kutu bitene kadar devam ettirdi o da 17+3 e denk geldi
Şu an D vitamini ve sıvı demir ilacı içiyorum sadece
Ben normalde de çok uyuyan bir insan değildim
Yatınca uyuyordum ama geç yatıyordum
Hamileliğin başlarında bir süre 23:30 civarı zor dayandım, çok uykum geliyordu
Şimdi ben 2. trimesterdeyim, uyku hali geçti
Bazı günler geç uyuyorum, uykum çok gelmiyor ya da gece sık sık uyanıyorum ama genel olarak uyku sorunum yok
Yol yarılanmış nerdeyse maşallah. Sağlıkla gelsin miniğinn :anne:Gece ile sabah arası bir noktada yazmışsın ya emziriyor dedim, ya uykusu kaçmış :)

Yol yarılanmış nerdeyse maşallah. Sağlıkla gelsin miniğinn :anne:Gece ile sabah arası bir noktada yazmışsın ya emziriyor dedim, ya uykusu kaçmış :)

Amin inşallah 🩷
Dün uykum gelmedi bir türlü
Bir de telefonla uğraşınca da kaçıyor benimki
O da sebep olmuş olabilir geç uyumama 😄

Dna yetersizliği annede ya da bebekte bir sorun olduğu anlamına gelmiyor, kan erken alındığı için anne kanında test için yeterince dna örneği bulunmuyor
Maalesef bunu tüm doktorlar ve firmalar söylemiyor
Sonuç 1 hafta- 10 günde hatta firmaya göre 2 haftada çıkıyor, o kadar bekledikten sonra dna yetersiz diyorlar
Tekrar kan veriyorsun, onu da yine 1 hafta- 10 gün hatta belki 2 hafta bekliyorsun
Toplam 1 ayı buluyor sonuç çıkması zaten sonuç beklemek stresli bir süreç bir de dna yetersiz denilip daha da beklemek, kötü bir şey mi var mı diye düşündürüyor daha da strese sokuyor o yüzden en sağlıklısı her ne kadar 10.- 11. haftalar uygun denilse de o haftalarda yaptırmamak 1- 2 hafta sonra yaptırmak
Tabii ki her erken yaptıranın başına bu gelmiyor ama uyarılmayıp bunu yaşayan bir çok kişi var maalesef
Anladım ben de öyle yazınca kafada başka şeyler oluştu 😂
Teşekkür ederim açıkladığın için 🌸🌸

Selogi canım betan çok güzel gelmiş 💖 maşallah şimdi ne yapacaksın yine takip edecek misin
pazar da vermem lazım. onu acilde hallederim. 1 hakkım varsa kullanayım :D salı da yine sağlık ocağı. Yeter herhalde. Haftaiçi bir gün kadın doğuma görüneyim bakalım. Plan böyle. 2-3 kez bakmak yeterli herhalde.

pazar da vermem lazım. onu acilde hallederim. 1 hakkım varsa kullanayım :D salı da yine sağlık ocağı. Yeter herhalde. Haftaiçi bir gün kadın doğuma görüneyim bakalım. Plan böyle. 2-3 kez bakmak yeterli herhalde.

Önümüzdeki hafta sonuna doğru gidersen gittiğin ultrason gelişmişse kalp atışını bile duyabilirsin ☺️

40 yas kendini yaşlı hissetme ilk oğlumu 35 yaşında kucağıma aldım ve drlar çocuğun olmayacak dediğinde şimdi ikinci için burdayım ocakta 41 olacam inşallah bu ay da ikincisinin haberini burda veririm 🥰
İnşallah rabbim bekletmeden sağlık sıhhatle nasip etsin :KK200: enerji durumunuz nasıl? 5 yasında sanırım cocugunuz

İnşallah rabbim bekletmeden sağlık sıhhatle nasip etsin :KK200: enerji durumunuz nasıl? 5 yasında sanırım cocugunuz
Canım sen dün akşam neler yaptın eşin eve gelince konuşuruz demişti hani eee gs da maçı kazandı malum çifte mutluluk mu ? 😅

Kızlar bişi fark ettim bugün hesap yaparken benim yumurtlama 21 ekim ya doktor regl tarihimi değiştirmişti normalde sat 30 eylüldü ama geç yumurtlamadan dolayı 5 ekim söyle dedi doktora her gittiğimde bende öyle söyledim ama hesapladıgımda 5 değil 7 ekim olması gerekiyor 30 günde 1 olarak hesaplıyorum yumurtlama ya göre ama 2 gün için değişiklik yapmaya gerek yok heralde 7+1 de kontrole gittiğimde bebek 6+6 çıkmıştı mesela aslında 7 ekime göre tam uyumlu çıkmış daha sonra 7+3 te gitmiştim devlete kayıt açmak ıcın ordada 7+2 çıkmıştı ogunde 7ekime göre 1 gün önde oluyor sonradan öne geçme olasılıgı olduğu ıcın 5 ekim olarak kalsın en iyisi hiç birsey demiyim 😂 çünkü benim oğlan da günüm net olmasına rağmen 28 günde bir oluyordum ozaman başta 4 gün geriyken sonradan 1 hafta kadar önde gitmişti sonlarda özellikle bu sefer sezeryan olacağı için erken yada geç alma durumları olmasın 5 ekim kalsın dimi

Back
X