• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 3 20,0%
  • Kasım

OY: 10 66,7%
  • Aralık

OY: 2 13,3%

• Ankete Katılan
    15
Evet canım bugün başka bir doktordan randevu aldım 2 buçukta. Bakalım o ne dicek
Kuzum affına sığınarak soruyorum. Gitme nedenin ve doktor arayış nedenin tam olarak ne. Çikolata kistinin olduğunu biliyorum. Başka bir şey bilmiyorum da o yüzden sordum. Başka bir doktordan randevu aldım dedin ya diğerleri ne dedi

Mügenin daha 1 aralık bölümünü bitiremedim. Bölünüp duruyorum bu aralar :D cinsiyeti ne yengenin belli oldu mu
😂 hehe biz akşam izliyoruz sabah izleyemeyince o anne oğul olayı yüzünden aslında en cok merak ediyoruz 😐
Evet 🥰 1 kızı var 2. Prenses geliyor ❤

Kuzum affına sığınarak soruyorum. Gitme nedenin ve doktor arayış nedenin tam olarak ne. Çikolata kistinin olduğunu biliyorum. Başka bir şey bilmiyorum da o yüzden sordum. Başka bir doktordan randevu aldım dedin ya diğerleri ne dedi
Kuzum çikolata kisti işte ona bağlı amh düşüklüğü ve yumurta kalitesi kötü sanırım. Diğer doktoruma 3 aydır gidiyordum ama işe yaramadı bana en son tüp bebek dedi. O yüzden başka bir doktorda son kez şansımı denemek istedim.

Haziranda negatif bir tüp bebek transferim olmuştu o yüzden tüp bebekten biraz çekiniyorum

Kuzum çikolata kisti işte ona bağlı amh düşüklüğü ve yumurta kalitesi kötü sanırım. Diğer doktoruma 3 aydır gidiyordum ama işe yaramadı bana en son tüp bebek dedi. O yüzden başka bir doktorda son kez şansımı denemek istedim.

Haziranda negatif bir tüp bebek transferim olmuştu o yüzden tüp bebekten biraz çekiniyorum
İzninle özelden bi yazıcam kuzum.

Ya şu beta takibi bakıyorum herkesde hep 2 3 kat civarı artmıs cok guzel maşallah bende cok farklı arttı ikiz sanmıştım hatta korktum da ne yalan soylıyım 2 çocuktan sonra ikiz 4 çocuk düşüncesi abo 😂 bende şöyle artmıstı
31 ekim öğlen 12.50 de 26.21
3gün 21 saat arayla
4 kasım sabah 9.40 ta 437.9
Tam 9 gün sonra 216 saat
13 kasım sabah 9.40 16840.3
😂 artışa bakınca çoğul gebelik gibi ama 7+3 e kadar tek kese tek bebek gitti sonradan bir suprız çıkma şansı varmıdır sizce 😂 ilk tahlil hariç kalan 2 aynı yerde saglık ocağında verdim
Oğlumda söyle artmıstı
7 martta 71.01
10 mart 316.37
12 mart 837.31 hepsi aynı yerdeydi ve aynı saatlerde oğlumda daha yavaş artmıs buna göre mesela
Bide 6000 ın üzerine çıkınca hCG artıs azalıyormus normalde 2 gün deilde 4 günde bir 2 kat artıs beklenir diyor

😂 hehe biz akşam izliyoruz sabah izleyemeyince o anne oğul olayı yüzünden aslında en cok merak ediyoruz 😐
Evet 🥰 1 kızı var 2. Prenses geliyor ❤
Allah bağışlasın. Kız kardeş farklı bir olay gerçekten :KK5:sana ne gelecek bakalım. hangisini çiftliyorsun :D

Allah bağışlasın. Kız kardeş farklı bir olay gerçekten :KK5:sana ne gelecek bakalım. hangisini çiftliyorsun :D
Aynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkek 🥴

Aynen öyle bence cok şanslı aralarında 2 buçuk yas olacak 2 kız kardeş olarak büyüyecekler arkadaş gibi bende tek kızım 1 abim 1 erkek kardeşim var kızım yanlız kalsın istemıyorum gönlüm kız istiyor ama hissiyat erkek 🥴
:D ne hissi gız daha analık hisleri yüklendi mi, çıkar mı hislerin. bende de hissetsene bi şey

Back
X