- 13 Temmuz 2025
- 201
- 162
- 18
İnşallah canım benim bu ay yüzün gülsün inşallahBen de yengeç burcuyummmmm bana da bulaşsın pleaseeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım benim bu ay yüzün gülsün inşallahBen de yengeç burcuyummmmm bana da bulaşsın pleaseeeee
aaaa geçen sene kasımda ne yaşadıysanız bu sene kasımda da aynı etikler olacak diyordu genel astrologlar yani hamilelikten bağımsız bir şekilde. ama bak seninde tutmuş bu olayyOha ben yengeç burcuyum ilk gebeliğimde kasım ayında öğrendim şuanki gebeliğimide kasımda öğrendim şuan şaşkınım
Ben gerçekten şaşırdım bu şekilde tam olarak tutmuş olmasınaaaaa geçen sene kasımda ne yaşadıysanız bu sene kasımda da aynı etikler olacak diyordu genel astrologlar yani hamilelikten bağımsız bir şekilde. ama bak seninde tutmuş bu olayy
geçen sene kasımda ben doktora gitmiştim tahlil falan yapılmıştı evlilikten sonra gittiğim ilk kezdi. o aylar tabii tahlil falan boş geçmişti doktor olumlu konuşmuştu falan. bu kasımda boş geçti yani ekim adetinden sonra kasımda gebelik öğrenmedim sonuçta o yüzden boş geçti dedim yoksa bu kasımda yumurtlama gördüğüm bir aydı. mesela aralığı bekliyorumm sonuç için
Pratikte cinselliği bile etkiliyor. Allah’tan eşim gazı çok sever he benimGerçekten kasım ayında karar almıştım bir daha ovülasyon yapmayacaktım kasım ayı sondu gezdim güzelce kafamdan atmaya çalıştım özellikle burayı okumamaya çalıştım ve tuttu olumlu düşünmek kendimize işkence etmemek gerek bide bu stres eşlerimizede yansıyor iki kişide stresli olursa hayırlı bir işle nasıl sonuçlansın ki demi bir sağlık problemi tedavi gerektiren bir durum yoksa akışına bırakmak ve anın tadını çıkarmak en güzeli
inşallah canım benimm. tutarsa ilk kez pozitif görmüş olacağım. bu seferde boş gebelik mi tuttu mu tutmadı mı beta yükseldi mi kimyasal mı kilodan etkilenir mi vs bu dertlerim olcak aboovvvBen gerçekten şaşırdım bu şekilde tam olarak tutmuş olmasına
İnşallah sende bu ay güzel sonuç alıcaksın![]()
Evett akrep ve ben burda gördüm ben deEki Görüntüle 3681903
Dediğim sayfa buydu benim Selo
süper valla gökyüzü bu sefer benimde yanımda olsunnEvett akrep ve ben burda gördüm ben de
Gız yolda diyoruzBen de yengeç burcuyummmmm bana da bulaşsın pleaseeeee
Vazgeçmek değil ben aşırı etkileniyorum herşeyden öncesinde bir kayıpta olunca ya bir daha olmazsa diye psikoljik baskı yapıyordum kendime ama aynı zamanda korunuyordum da değişik bir durumduPratikte cinselliği bile etkiliyor. Allah’tan eşim gazı çok sever he benimaşkım halledersin sen bu işi dedim mi tutmayın küçük enişteyi
kibar anlatmaya çalıştım üstten bi şekilde :) etkilenmemesini öyle sağladığımı düşünüyorum ama yanlış da olabilir tabi
şükürler olsun Allah’ıma, bekletmeden nasip ettiği için gerçekten çok mutluyum. Sağlıkla kucağımıza da alalım inşallah. Hayırlı evlatlar, vatanını millettini seven, topluma da faydası olan evlatlar nasip etsin. Huzur, mutluluk çok önemli. Senin için de mutluyum
tam vazgeçmeye başladığın anda nasip olmuş. Devamı da güzel olsun
Çok güzel bi şey olacağı için senin sipariş için özen gösteriyorlar canımsüper valla gökyüzü bu sefer benimde yanımda olsunn![]()
hadi bakalım sipariş elime haftaya ulaşırsa haber veririrm size deÇok güzel bi şey olacağı için senin sipariş için özen gösteriyorlar canım
Ay evet ya. Ağustos anası mıyız biz bi aksilik olmazsa. Doktor tarih söyleyebildi mi sanaVazgeçmek değil ben aşırı etkileniyorum herşeyden öncesinde bir kayıpta olunca ya bir daha olmazsa diye psikoljik baskı yapıyordum kendime ama aynı zamanda korunuyordum da değişik bir durumduAllah ailemizden yuvamızdan kalbimizden eksik etmesin huzuru
Amiiiinnnnn inşallah Allah duysun sesini sağlıkla gelsin evlatlarımız
bende senin için çok mutluyum 1 hafta var birde aramızda dönemlerimiz hep bir gidicek
![]()
Biliyorum elinde olmucak ama hepimiz yaşıyoruz onu mümkün olduğunda stres yapmamaya çalışırsın o dönemde çünkü stres 1 numaralı düşman özellikle buradan kötü birşey okumamak lazım herkesin deneyimi farklı oluyor Allah ın izniyle gebelik oluşur o dönemde mutluluğun tadını çıkarmaya bakarsıninşallah canım benimm. tutarsa ilk kez pozitif görmüş olacağım. bu seferde boş gebelik mi tuttu mu tutmadı mı beta yükseldi mi kimyasal mı kilodan etkilenir mi vs bu dertlerim olcak aboovvv
Hayır daha çok erken sadece son adet tarihime göre gebelik haftamı söyledi normalde progestaron kullanmam lazım ilki düşük olduğundan onuda kalp atışını duyalım sonra başlayalım dedi sağlıksız gebelik eninde sonunda sonlanıyor o yüzden mümkün olduğunda erken vücuttan atılsın istiyorlarAy evet ya. Ağustos anası mıyız biz bi aksilik olmazsa. Doktor tarih söyleyebildi mi sana
Bak ya olumsuz olumsuz. Düşünme öyle. Hangi ateşölçeri alsam, hangi marka alerji yapmaz dertlerini tercih etinşallah canım benimm. tutarsa ilk kez pozitif görmüş olacağım. bu seferde boş gebelik mi tuttu mu tutmadı mı beta yükseldi mi kimyasal mı kilodan etkilenir mi vs bu dertlerim olcak aboovvv
sağ ol canım güzel yorumların ve dileklerin içinBiliyorum elinde olmucak ama hepimiz yaşıyoruz onu mümkün olduğunda stres yapmamaya çalışırsın o dönemde çünkü stres 1 numaralı düşman özellikle buradan kötü birşey okumamak lazım herkesin deneyimi farklı oluyor Allah ın izniyle gebelik oluşur o dönemde mutluluğun tadını çıkarmaya bakarsın
Kalp atışı tahmini ne zaman? Söylediysen de unuttumHayır daha çok erken sadece son adet tarihime göre gebelik haftamı söyledi normalde progestaron kullanmam lazım ilki düşük olduğundan onuda kalp atışını duyalım sonra başlayalım dedi sağlıksız gebelik eninde sonunda sonlanıyor o yüzden mümkün olduğunda erken vücuttan atılsın istiyorlar
aminnnBak ya olumsuz olumsuz. Düşünme öyle. Hangi ateşölçeri alsam, hangi marka alerji yapmaz dertlerini tercih et![]()
2-3 haftaya gel demişti şuan gitsem vaijinal duyulur ama önceki travmatik gebelik deneyimimden sonra mümkün olduğunda vajinal muayneden kaçıyorum 11 aralıkta gidicem haftaya bugün nasipse duyarım benimde fazla kilom var karından ultrasonda ya duyulmazsa diye bende endişe ediyorum biraz ama bakalım nasip. Google sordum şimdi tahmini 29 temmuz dedi bir chatgbt sorucamKalp atışı tahmini ne zaman? Söylediysen de unuttumatlat şu aşamayı da rahat rahat sevinelim. Appler 14 ağustos diyor bana. Sen de ağustos başıdır. Ya yengeç çıkar bizden ya aslan bakalım
![]()
Evet ama erken ya da geç gelirse yumurtlayama ve döngü uzunluğuna göre burç değişimi olabilir