• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 5 21,7%
  • Kasım

OY: 13 56,5%
  • Aralık

OY: 5 21,7%

• Ankete Katılan
    23
benimde eşimin de gönlünden geçen prenses. ama eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda hiiiççç fark etmezz yeter ki nasip etsin allahım
bütün arkdaşlarım benim için erkek annesi diyor. öyle hissiyat alıyorlar benim genel karakterimden ötürü. eğer kız olursa şaşırırım kendimi o kadar erkeğe odakladım ki onlar yüzünden djhdffh
Bende senden o enerjiyi alıyorum aslında :D bakalım kimin dediği tutacak. Gönlünüze göre olsun önce sağlık. Her şeyi kendi halleden kadınların oğlu oldu videosu yapmışlardı :D

Malesef etkiliyor yağ dokusu 🥺🥺 doktorlar en azından iyi doktorlar mecburi durum görmedikçe vajinal muayneyi tercih etmiyor kese içinde beklemiştim onuda vajinal değil karından gördük şükür mümkün olduğunda vajinal muayneden doğuma kadar kaçıcam inşallah🤣
İçimize çeksek? :D

Gebelik şekeri bildiğim şekerlerle alakalıysa keseyim hemen onu yapabilirim çünkğ. Of ben si***ra içiyorum ya. Nasıl yapıcam bunu bilmiyorum
yok aşko zayıflarda bile çıkabiliyor gebelik şekeri . tamamen çocuğun metabolizmanı nasıl etkilediğiyle alakalı ama kilolu hamile kalmak devamında kötü beslenmek gebelik şekerini arttıran faktörler tabii. o yüzden dedim ilk 3 ay beslenmene dikkat et diye.
sigaraya gelecek olursak da analığın verdiği güç ile o düşünceyle çocuğun zarar görmemesi adına biraz fedakarlık göstereceğine inanıyorumm

Allah nasip ederse gerçekten oluyor evlatlarınız sağlıkla büyüsün, ben de diyete ve kilo vermeye başladım, aslında sürecin çok başındayım ekimden beri deniyoruz ama hem insan sabırsız oluyor hem de benim bir an önce doğurup kalp için ilaç kullanmam gerekiyor 😂😂
Aynen öyle canım 🥰 inşallah hepimizin 🤲❤ ozaman hiç acele etme olacak inşallah zamanı var kendinede zaman tanı kilo verme surecide cok sancılı bir süreç 115 kilodan 59 a indim ben şuan 65 kiloyum gebe kalmadan önce 62 62.500 arasıydım biraz ödem tuttum kabızlık gaz var şiştim 😂 yoksa kilo değildir inşallah hepsi 😂 neden kalp hastasımısın cok gecmıs olsun inşallah tez zamanda olur 🤲

yok aşko zayıflarda bile çıkabiliyor gebelik şekeri . tamamen çocuğun metabolizmanı nasıl etkilediğiyle alakalı ama kilolu hamile kalmak devamında kötü beslenmek gebelik şekerini arttıran faktörler tabii. o yüzden dedim ilk 3 ay beslenmene dikkat et diye.
sigaraya gelecek olursak da analığın verdiği güç ile o düşünceyle çocuğun zarar görmemesi adına biraz fedakarlık göstereceğine inanıyorumm
O inançtan bana da yolla nolur. Bu kablolar takıyorlar vi yerlere, isteğini baskılıyorlar ya zararlı mı onlar

Ara kontrol için çağırdılar mı hiç peki? Benimki dedi ki arada aranırsınız takip için, kilo artışı için diye.
Bana sadece 20 haftalıkken ası için gel dedi okadar ogün kilo tansiyon baktı gönderdi daha aramadılar

Aynen öyle canım 🥰 inşallah hepimizin 🤲❤ ozaman hiç acele etme olacak inşallah zamanı var kendinede zaman tanı kilo verme surecide cok sancılı bir süreç 115 kilodan 59 a indim ben şuan 65 kiloyum gebe kalmadan önce 62 62.500 arasıydım biraz ödem tuttum kabızlık gaz var şiştim 😂 yoksa kilo değildir inşallah hepsi 😂 neden kalp hastasımısın cok gecmıs olsun inşallah tez zamanda olur 🤲
Neeee? Bu bilgi şimdi mi verilir. Yarısını vermişsin maşallah sana. Detaylar? :D

valla tebrik ederim nasıl verdiniz o kadar kilo nasıl dirayetli oldunuz helal olsunn. ben son 2018 yılında herhalde 25 kilo vererek 60-62 ye düşmüştüm. ondan sonra katlanarak al ver döngüsüyle devam ettim ve şu an hayatımdaki en yükse kilodayım ve eski iradem de ne yazık ki yok :((

Neeee? Bu bilgi şimdi mi verilir. Yarısını vermişsin maşallah sana. Detaylar? :D
Hehe eski zamanda olduğu için aklıma gelmedi hiç 😂 19 yasındaydım 115 kiloyken 20 yasında diyete başladım ve asırı spor yaptım protein diyeti yapmıstım 9 buçuk ayda 59 a indim ondan beridir 65 ın üstüne hiç cıkmamıstım genel olarak 60 62 arasıydım hep cok hareketliyim ama verdiğimden beri düzenli de spor yapan biriydim hamile kaldıgımı öğrenmeden 1 gün önce hatta ağırlık calısmıstım hoplamalı zıplamalı sporlar yaptım neyseki cok sukur bebişe bişi olmaadı şimdi yürüyüşle devam sadece 4.aydan sonra pilatese baslıcam evde inşallah

O inançtan bana da yolla nolur. Bu kablolar takıyorlar vi yerlere, isteğini baskılıyorlar ya zararlı mı onlar
ay bilmiyorum ki hiç canım ya kullanmadığım için o konulara hakim değilim. ama eşimde sigara kullanıyordu hacamat yaptırdı 1 senedir içmiyor şu an

Maşallah çok güzel zayıflamışsın, ailevi kalp hastalığımız var benim de kolesterol ve damar tıkanıklığını gösteren bazı testler çok yüksek çıktı ömür boyu kolesterol ilacı kullanmam gerekiyor kolesterolüm normale inse de 🥲 ailede erken yaşta kalp krizi ve sebepsiz kalp yetmezliği ani ölüm var maalesef 😢 hamilelikte ilacı kullanamayacağım için doktorum bir an önce gebelik planla dedi , ben de 25 yaşındayım 164 boy 68 kiloyum senin şuanki halin benim hedef kilom asko hiç düşünme 😂

valla tebrik ederim nasıl verdiniz o kadar kilo nasıl dirayetli oldunuz helal olsunn. ben son 2018 yılında herhalde 25 kilo vererek 60-62 ye düşmüştüm. ondan sonra katlanarak al ver döngüsüyle devam ettim ve şu an hayatımdaki en yükse kilodayım ve eski iradem de ne yazık ki yok :((
Yasım cok gençti 19 yasındaydım o kiloda ve adetten kesilmiştim doktor Mena poza giriceksin yakında yumurtlaman yok demişti ilacsızda adet olmuyordum asla birde cok halsiz yorgun dum yürüyemiyor dum tıkanıp kalıyordum en sonunda dank etti kafama yeter dedim bu böyle gitmez sonu kötü bir gün de karar verdim erteleme yapmadan hemen basladım diyet ve spora araştırdım okudum hatta burda zayıflama gruplarına katıldım sonra salona yazıldım kılomu verdikten sonra 3 yıl salona gittim düzenli spor yaptım onuda yaşam biçimi haline getirdim sporu azalttım ama asla bırakmadım hergün yürüyüşe çıkmaya çalıştım halada çıkıyorum haftada 4 5 gün mutlaka günlükte 30 50 dakika arası evde spor yaptım agırlık çalıştım karın çalıştım o şekilde korudum yoksa şuan diyet yapmıyorum uzun zamandır diyet yok herşeyden yiyorum
İstersek biz kadınlar herşeyi yaparız bir kez vermişsin zaten yine verirsin sen gerçekten istersen ❤💐

Ay hiç ihmal etmem. Duydum daha da dikkat ederim. Teşekkür ederim. 1.5-2 lt gibi içiyorum galiba sen ne kadar içiyorsun? En önemsediğim ŞEY :) bi video var ya, sürekli her şeye ‘en sevmediğim şey’ diyen çocuk :D
Zor oluyor ama 3 litreye tamamlamaya çalışıyorum 2-3 gündür zorlanıyorum

Yasım cok gençti 19 yasındaydım o kiloda ve adetten kesilmiştim doktor Mena poza giriceksin yakında yumurtlaman yok demişti ilacsızda adet olmuyordum asla birde cok halsiz yorgun dum yürüyemiyor dum tıkanıp kalıyordum en sonunda dank etti kafama yeter dedim bu böyle gitmez sonu kötü bir gün de karar verdim erteleme yapmadan hemen basladım diyet ve spora araştırdım okudum hatta burda zayıflama gruplarına katıldım sonra salona yazıldım kılomu verdikten sonra 3 yıl salona gittim düzenli spor yaptım onuda yaşam biçimi haline getirdim sporu azalttım ama asla bırakmadım hergün yürüyüşe çıkmaya çalıştım halada çıkıyorum haftada 4 5 gün mutlaka günlükte 30 50 dakika arası evde spor yaptım agırlık çalıştım karın çalıştım o şekilde korudum yoksa şuan diyet yapmıyorum uzun zamandır diyet yok herşeyden yiyorum
İstersek biz kadınlar herşeyi yaparız bir kez vermişsin zaten yine verirsin sen gerçekten istersen ❤💐
ilhamsın yeminle tekrardan tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum :KK200:

Back
X