- 31 Aralık 2024
- 205
- 120
- 18
- 31
Allah razı olsunSelam maşallah cok sevindim harika bir haber hayırlı olsun❤
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razı olsunSelam maşallah cok sevindim harika bir haber hayırlı olsun❤
Kilon abartı değil de doktor dediyse bildiği vardır. Yağlılardan uzak dur aman bak damar sağlığın çok önemliMaşallah çok güzel zayıflamışsın, ailevi kalp hastalığımız var benim de kolesterol ve damar tıkanıklığını gösteren bazı testler çok yüksek çıktı ömür boyu kolesterol ilacı kullanmam gerekiyor kolesterolüm normale inse deailede erken yaşta kalp krizi ve sebepsiz kalp yetmezliği ani ölüm var maalesef
hamilelikte ilacı kullanamayacağım için doktorum bir an önce gebelik planla dedi , ben de 25 yaşındayım 164 boy 68 kiloyum senin şuanki halin benim hedef kilom asko hiç düşünme
![]()
Öyle yapıyorum bebis en sevdiğim şey tereyağı ama mlsfki kullanamıyorum, akdeniz diyeti yapıyomKilon abartı değil de doktor dediyse bildiği vardır. Yağlılardan uzak dur aman bak damar sağlığın çok önemli
Gözün aydınBen güzel haberi 23 ekimde aldım 36 yaşındayım
Yaa maşallah sağlıkla gelsin inşallahBen güzel haberi 23 ekimde aldım 36 yaşındayım
Ben ankaradayim kuzum hastane hemen karsimda. Arkadasimda o hastanede kadin dogumda doktor olarak baslamis bugun o kontrol etti. Perinatologu da ayni hastanede arkadasina devredecekmis. Once ben bi bebegi goreyim seni ona vercem dedi. Ayni hastanede olcak.Daha özel ilgi alaka, severiz :)) Sağlıkla gelecek inanıyorum. Perinatolog dediğin yaşadığın yerde var di mi?
Ay maşşallah rabbim nazarlardan korusun. Tüpler hep negatif mi sonuçlandı? Doğal yolda nasıl bir tedavi izledin ya da izledin mi?3 tüp bebek sonrası doğal yolla oldu çok şükür
o irade artık yok işte. ilk defa yapmıştım diyet ondan dolayı çok iradeliydim hırslıydım. ama kilo al ver döngüsü ve sürekli diyet döngüsü olunca yapamaz hale geldim bunalmışlık ve bıkkınlık var canım
Çok çok güzel haber. İyi denk gelmiş. Arkadaşına da güvenirsin zaten. Rahat rahat atlatırsın sürecini şükürBen ankaradayim kuzum hastane hemen karsimda. Arkadasimda o hastanede kadin dogumda doktor olarak baslamis bugun o kontrol etti. Perinatologu da ayni hastanede arkadasina devredecekmis. Once ben bi bebegi goreyim seni ona vercem dedi. Ayni hastanede olcak.
yok benim hiç yumurtam olmuyordu amh 0.01 1 defa opu için iptal edildi iki defa opu oldum oda yumurtalarım boş çıtı zaten 1 yada 2 yumurta oluyordu ben umudumu yitirmiştimAy maşşallah rabbim nazarlardan korusun. Tüpler hep negatif mi sonuçlandı? Doğal yolda nasıl bir tedavi izledin ya da izledin mi?
Farkındayım da sen halledemeyecek biri değilsin. Sadece kararına bakar inanıyorumo irade artık yok işte. ilk defa yapmıştım diyet ondan dolayı çok iradeliydim hırslıydım. ama kilo al ver döngüsü ve sürekli diyet döngüsü olunca yapamaz hale geldim bunalmışlık ve bıkkınlık var canım
Merhaba hayırlı olsun öncelikleDış degiliz.kesemiz gozuktu yolk gozuktu. Suan normalde 5+0 olmaliydim ama 5+2dedi ama o heralde hemen belli olmuyor. Sonra haftaya persembe yine gidicem klbebek ve kalp atisi icin. Şöyle bir sey var haftaya bebegi gorursek beni riskli gebelige gondercekmis. Takibim perinatolog tarafindan yapilcakmis. (Benim amh cok dusuk ve bir gebeligimde gelisim durdugu icin). Bakalim rabbim saglikla kolaylikla hayirla ilerlemesini nasip eder insallah. Tabi ki sizlerin de![]()
Aa ee sonra ne kadar zaman geçti? Mucize gibi bir haberyok benim hiç yumurtam olmuyordu amh 0.01 1 defa opu için iptal edildi iki defa opu oldum oda yumurtalarım boş çıtı zaten 1 yada 2 yumurta oluyordu ben umudumu yitirmiştim
Öyle yapıyorum bebis en sevdiğim şey tereyağı ama mlsfki kullanamıyorum, akdeniz diyeti yapıyom![]()
Tesekkur ederimMerhaba hayırlı olsun önceliklebeta kaçta gözüktü acaba kese ve yolk
2024 Ocaktan sonra bıraktım amannn dedim olsa olur olmazsa olmaz diye tamamiyle bıraktım doktor bana her an menepoza girebilirsin demişti adetim 1 ay gecikince menopoz sandım adet söktürücü almadan önce muhakkak bir test yaparım test yaptım gözlemlerime inanamadım pozitif çıkınca nolur maşallah diyin şimdi 10 haftalık 4 gün oldukAa ee sonra ne kadar zaman geçti? Mucize gibi bir haber![]()
Çok teşekkür ederimTesekkur ederimbetaya baktirmadim bugun . Ama 2 gun once 1120 civariydi. Yani 2 katlandigini varsaysak 2240 gibi bir sey olmustur.
Ya size de hayirli olsun saglikla gelsin insallahyok benim hiç yumurtam olmuyordu amh 0.01 1 defa opu için iptal edildi iki defa opu oldum oda yumurtalarım boş çıtı zaten 1 yada 2 yumurta oluyordu ben umudumu yitirmiştim