- 25 Ekim 2025
- 1.737
- 1.129
- 48
- 32
evet yav ilaçsız mı oluyor bu işimplant yaptırırken hamile olduğunu dedin dimi doktora canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet yav ilaçsız mı oluyor bu işimplant yaptırırken hamile olduğunu dedin dimi doktora canım.
hayırlı olsun momuca nasıl geçiyor hamilelikgünaydın taze anneler, bende bugün 9.haftaya giriş yaptım![]()
Evet canım dedim zaten son işlem kalmıştı röntgene sokmadılar deyince dişler takıldı ve bitti 1 yıllık süreçimplant yaptırırken hamile olduğunu dedin dimi doktora canım.
Dün iyiydim gece başladı normal demi bunlarbende vardı bugün geçti. baya regliymişim gibi sancı kramp
Canım vidalar zaten ağustosta takılmıştı ben vidaların yerleşmesini bekledim bu aya kadar birkaç haftadır da gidiyorum ölçü vs. Dün de çok şükür taktılar ve bittievet yav ilaçsız mı oluyor bu işgurbetsel
Normal canım rahim büyüyor oradaki sinirler gerildikçe kasıkta karında bacakta ağrı sızlama gibi şeyler hissetmek normal bazen böyle bir hat boyunca sinirin ağrıdığını bile hissedebilirsin ama tabi normal olduğunu bilmeme rağmen bende endişeleniyorum daha bebeğimi görmediğim içinDün iyiydim gece başladı normal demi bunlar
iki üç gündür benimde adet olacak gibi sancım oluyor belim ağrıyor bacaklarım sızlıyor dün adet olmam lazımdı tertemiz hâlâ leke bile yokYa bu karnıma bugün adet olacak gibi ağrı girdi geceden beri. Geçmedi de oluyor mu size de
teşekkür ederim, bol uykulu mide yanmalı.. çok şükür bunlar dışında belirtim yok bir de şimdiden 2 kg aldım tabiihayırlı olsun momuca nasıl geçiyor hamilelik
Keseyi görürsün yokta görünür bu bebek demek zaten rahat ol sabirsizlikla bekliyoruz bizdeEmbriyo falan görünecek mi ben de merak ediyorum. Chatgpt kese ve yolktan bahsediyor sadece :))
Benimde dün ağrım oldu banyoyu temizlerken kramp girdi 1 gün sürdü bugün dpo 11 test yapsam mı acababende vardı bugün geçti. baya regliymişim gibi sancı kramp
Bende de oluyor kasık ağrısıYa bu karnıma bugün adet olacak gibi ağrı girdi geceden beri. Geçmedi de oluyor mu size de
Kaç haftalıksınteşekkür ederim, bol uykulu mide yanmalı.. çok şükür bunlar dışında belirtim yok bir de şimdiden 2 kg aldım tabii
9+0 bugünKaç haftalıksın
Varsa çıkar artık yavaş yavaşBenimde dün ağrım oldu banyoyu temizlerken kramp girdi 1 gün sürdü bugün dpo 11 test yapsam mı acaba
Embriyoyu farklı isimlendirdi chatgpt :)) yolk bebek mi demekmişKeseyi görürsün yokta görünür bu bebek demek zaten rahat ol sabirsizlikla bekliyoruz bizde![]()
Haftada en fazla yarım kilo alınması gereken zaman dilimi varmış 3 aydan sonra. Rus kızın birisi de yarım değil, 1 kg aldım diye ağlıyordu videodateşekkür ederim, bol uykulu mide yanmalı.. çok şükür bunlar dışında belirtim yok bir de şimdiden 2 kg aldım tabii
Tamam sorun yok, güle güle kullan implantlarınıCanım vidalar zaten ağustosta takılmıştı ben vidaların yerleşmesini bekledim bu aya kadar birkaç haftadır da gidiyorum ölçü vs. Dün de çok şükür taktılar ve bittidoktora sormuştum mayıs ayında gebe kalsam olur mu dşye sağ olsun vidaları takınca olur demişti
Görünme şansı var ama görünmese de sakın takılma 6+5 mi oluyordun canım bugün kaç haftalık kese ve yolk ta olur idare ederizEmbriyo falan görünecek mi ben de merak ediyorum. Chatgpt kese ve yolktan bahsediyor sadece :))
Embriyoyu farklı isimlendirdi chatgpt :)) yolk bebek mi
Yolk kese tekrar bebek sen tek taşını görürsün bugünEmbriyoyu farklı isimlendirdi chatgpt :)) yolk bebek mi demekmiş![]()
Bişi olmaz ya nolcak aldıgımız gibi veririz ben oğlan da 64 ile gebe kalmıştım 93 le doğuma girmiştimHaftada en fazla yarım kilo alınması gereken zaman dilimi varmış 3 aydan sonra. Rus kızın birisi de yarım değil, 1 kg aldım diye ağlıyordu videodaAğlamayalım bu işin sonunda