• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim/Kasım/Aralık Pozitif Haberi Alan Anne Adayları Toplanıyoruz 🥰❣️

Mucizenizin Haberini Ne Zaman Aldınız?

• Ekim

OY: 8 12,1%
  • Kasım

OY: 36 54,5%
  • Aralık

OY: 22 33,3%

• Ankete Katılan
    66
evet yav ilaçsız mı oluyor bu iş gurbetsel gurbetsel
Canım vidalar zaten ağustosta takılmıştı ben vidaların yerleşmesini bekledim bu aya kadar birkaç haftadır da gidiyorum ölçü vs. Dün de çok şükür taktılar ve bitti 😂 doktora sormuştum mayıs ayında gebe kalsam olur mu dşye sağ olsun vidaları takınca olur demişti

Dün iyiydim gece başladı normal demi bunlar
Normal canım rahim büyüyor oradaki sinirler gerildikçe kasıkta karında bacakta ağrı sızlama gibi şeyler hissetmek normal bazen böyle bir hat boyunca sinirin ağrıdığını bile hissedebilirsin ama tabi normal olduğunu bilmeme rağmen bende endişeleniyorum daha bebeğimi görmediğim için

Ya bu karnıma bugün adet olacak gibi ağrı girdi geceden beri. Geçmedi de oluyor mu size de
iki üç gündür benimde adet olacak gibi sancım oluyor belim ağrıyor bacaklarım sızlıyor dün adet olmam lazımdı tertemiz hâlâ leke bile yok

Keseyi görürsün yokta görünür bu bebek demek zaten rahat ol sabirsizlikla bekliyoruz bizde 🥰
Embriyoyu farklı isimlendirdi chatgpt :)) yolk bebek mi demekmiş 😅🥰

teşekkür ederim, bol uykulu mide yanmalı.. çok şükür bunlar dışında belirtim yok bir de şimdiden 2 kg aldım tabii
Haftada en fazla yarım kilo alınması gereken zaman dilimi varmış 3 aydan sonra. Rus kızın birisi de yarım değil, 1 kg aldım diye ağlıyordu videoda 😅😅 Ağlamayalım bu işin sonunda

Canım vidalar zaten ağustosta takılmıştı ben vidaların yerleşmesini bekledim bu aya kadar birkaç haftadır da gidiyorum ölçü vs. Dün de çok şükür taktılar ve bitti 😂 doktora sormuştum mayıs ayında gebe kalsam olur mu dşye sağ olsun vidaları takınca olur demişti
Tamam sorun yok, güle güle kullan implantlarını 😅

Embriyo falan görünecek mi ben de merak ediyorum. Chatgpt kese ve yolktan bahsediyor sadece :))
Görünme şansı var ama görünmese de sakın takılma 6+5 mi oluyordun canım bugün kaç haftalık kese ve yolk ta olur idare ederiz 😍💐

Haftada en fazla yarım kilo alınması gereken zaman dilimi varmış 3 aydan sonra. Rus kızın birisi de yarım değil, 1 kg aldım diye ağlıyordu videoda 😅😅 Ağlamayalım bu işin sonunda
Bişi olmaz ya nolcak aldıgımız gibi veririz ben oğlan da 64 ile gebe kalmıştım 93 le doğuma girmiştim 😂 29 kilocuk almıştım bide 40+1 de sezeryanla geldi benim paşa 😂 cıkısı bulamadı 😂 sezeryan olmama rağmen de cok hızlı gitti kilolar göbek falan hemen toparladı küçücük oldu sporda yaptım tabi ben 1 aydan sonra ufak ufak başlamıştım 3 aydan sonra arttırıp 5.ayda mekiklere bile başlamıştım 😂 1 yıl içinde 60 a inmiştim şimdi yine 63.500le gebe kaldım oğlanla aynı kilo nerdeyse şuan 65.800 üm ama kabızlık gaz cok hepsi kilo değildir bence almıs gibi durmuyom sadece göbek cok büyük oğlan da ki gibi cok çıktı erkenden 😂 3.Gebelikte olunca erken çıktı ilk gebeliklerde daha geç çıkıyor

Back
X