EKİM SONU KASİM BAŞI TRANSFER YAPACAK ANNELER BERABER KONUŞALIM ❤️

Herkese merhaba benim transfer olurmu bilmiyorum :) ama yarın ilk yumurta kontrolüme gidicem. Sizler benden daha deneyimlisiniz anladığım kadarıyla ben 37 yaşındayım ilk defa deniyorum herhalde bir hafta içinde yumurta toplama işlemi yapılır umarım. İzmirde olan varmı gittiğim kliniğe çok iyi diyorlar ama aranızdan giden varsa içim daha da rahatlar

Merhabalar hoş geldiniz benim ilaca başladıktan 10 gün sonra yumurtalarım toplanmıştı. Kişiden kişiye göre değişiyor süreç. Bizim de ilk denememiz. Bakalım kasımda inşallah tranfer gerçekleşir ikinci regliyi bekliyorum. Yumurta topandıktan sonra çok heyecanlı oluyor beklemek döllenme oldu mu nasıl gidiyor her gün arayığ bilgi verdiler. Gözünüz telefonda oluyor

Hoşbuldum ben açıkcası 5. Gün embriyosu istiyorum doktorumla görüşücem tabi ama sizin embriyoların sanırım günü ve kalitesi bellidir. Umarım embriyo oluşur ve sağlıkla hepimiz kucağımıza alırız :)

Güzel düşünün sayıdan çok kaliteli olması önemli, benim de 7 toplandı başta üzülmüştüm. 4 tanesi olgun çıktı. 3 tane 5. Güne gitti. Pgt yapıldı 3 tanesi de sağlıklı geldi şükür bekliyoruz.
Sizinde sağlıklı yeterli sayıda yumurtalarınız olur inşallah

Canım okurken yoruldum benimde adetimin ikinci günü benimde donmuş embriyolarim var transfer olacağım benimde tahmini 7 Kasım çünkü 19-21 gün arasında oluyo transfer benimde hep 19. Gün oluyo histereskopi oldum çizik atıldı transferden altı gün önce prp yapılacak transfer günüde glue yapılacak

Hahaha ya yorulmussun hakkını helal et Rabbim yormasin evladını sağlıkla kucağına al inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…