Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım beklemede olanlardanım bendeİnşallah bu ay olacak kızlar♥ Dua dan başka yapacağımız bısey yok.
Değerlendırseydın canım yum. Zamanınıİnşallah canım beklemede olanlardanım bendedüzensiz adetlerim benm 27sine bekliyorum ama hep 1 hafta geç olur. Ama bu ay ilk kez adet bittkten bi süre sonra göğüs ağrım başladı yumurtlama zamanıydı sanırım. İlk kez böyle bir şey oldu
hayırlısı bakalım
Değerlendirdim diye düşünüyorum ama yani umarımDeğerlendırseydın canım yum. Zamanını♥
Benimde akintim baya var ve kasık ağrım var bilemedim yaDeğerlendirdim diye düşünüyorum ama yani umarım
Göğüslerimden başka da hiç bi belirtti yok zaten. Akıntımda başladı adete yakın beyaz akıntı. Yine yok sanırım çok stresli bi bekleyişsende var mı canım herhangi bi belirti
Yumurtlama dan kc gün gectı biliyormusun canmAdetim ekimin 19 uydu 18 inde test yaptim negatif bugün gecikmenin 2. Gunu e giriyorum 35 gün geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum
Ben daha dün yumurtlama oldu canım 2 hafta sonra ancak öğrenecem adet tarhım Kasım 10Değerlendirdim diye düşünüyorum ama yani umarım
Göğüslerimden başka da hiç bi belirtti yok zaten. Akıntımda başladı adete yakın beyaz akıntı. Yine yok sanırım çok stresli bi bekleyişsende var mı canım herhangi bi belirti
Bende 27 sini bekliorm benmde duzensiz ama bilemiycemİnşallah canım beklemede olanlardanım bendedüzensiz adetlerim benm 27sine bekliyorum ama hep 1 hafta geç olur. Ama bu ay ilk kez adet bittkten bi süre sonra göğüs ağrım başladı yumurtlama zamanıydı sanırım. İlk kez böyle bir şey oldu
hayırlısı bakalım
aynıyız seninle bende pkos var gerçi doğru bat mı bilmiyorum. 18 inde test yaptım negatifti.Adetim ekimin 19 uydu 18 inde test yaptim negatif bugün gecikmenin 2. Gunu e giriyorum 35 gün geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum
Valla canım takvime göre 4 ekim di pek güvenmiyorum ona son 3 ay hep 26. Gununcu gün leke 27. Gün regl geldiYumurtlama dan kc gün gectı biliyormusun canm
Ben belirtilere inan hiç inanmıyorum artık o yüzden adette olabilirimaynıyız seninle bende pkos var gerçi doğru bat mı bilmiyorum. 18 inde test yaptım negatifti.
şeffaf akıntım var delicesine iki gündür
baş dönmesi kasık ağrısı ve gerginliği ara ara gelen mide bulantısı![]()
Valla canım takvime göre 5 ekim di pek güvenmiyorum ona son 3 ay hep 26. Gununcu gün leke 27. Gün regl geldi
evet hatta kist de olabilir.Ben belirtilere inan hiç inanmıyorum artık o yüzden adette olabilirim
Şeffaf akintim yoğun değil ama varevet hatta kist de olabilir.
günümüz aynı ya belki senin de akıntın vardır diye yazdım
keşke birkaç gün içinde hamile olduğumuzu öğrensekŞeffaf akintim yoğun değil ama var
Öyle inşallah bu ara eşimle buna çok ihtiyacımız varkeşke birkaç gün içinde hamile olduğumuzu öğrensek