Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah bu ay olacak kızlar♥ Dua dan başka yapacağımız bısey yok.
İnşallah canım beklemede olanlardanım bende🙏 düzensiz adetlerim benm 27sine bekliyorum ama hep 1 hafta geç olur. Ama bu ay ilk kez adet bittkten bi süre sonra göğüs ağrım başladı yumurtlama zamanıydı sanırım. İlk kez böyle bir şey oldu🤷‍♀️ hayırlısı bakalım

İnşallah canım beklemede olanlardanım bende🙏 düzensiz adetlerim benm 27sine bekliyorum ama hep 1 hafta geç olur. Ama bu ay ilk kez adet bittkten bi süre sonra göğüs ağrım başladı yumurtlama zamanıydı sanırım. İlk kez böyle bir şey oldu🤷‍♀️ hayırlısı bakalım
Değerlendırseydın canım yum. Zamanını 🙏🏻♥️

Değerlendırseydın canım yum. Zamanını 🙏🏻
Değerlendirdim diye düşünüyorum ama yani umarım🙏🤐
Göğüslerimden başka da hiç bi belirtti yok zaten. Akıntımda başladı adete yakın beyaz akıntı. Yine yok sanırım çok stresli bi bekleyiş😵 sende var mı canım herhangi bi belirti

Göğüslerimden başka da hiç bi belirtti yok zaten. Akıntımda başladı adete yakın beyaz akıntı. Yine yok sanırım çok stresli bi bekleyiş😵 sende var mı canım herhangi bi belirti
Benimde akintim baya var ve kasık ağrım var bilemedim ya

Ben daha dün yumurtlama oldu canım 2 hafta sonra ancak öğrenecem adet tarhım Kasım 10 🙏🏻

Bende 27 sini bekliorm benmde duzensiz ama bilemiycem :KK43:

Adetim ekimin 19 uydu 18 inde test yaptim negatif bugün gecikmenin 2. Gunu e giriyorum 35 gün geçene kadar test yapmayı düşünmüyorum
aynıyız seninle bende pkos var gerçi doğru bat mı bilmiyorum. 18 inde test yaptım negatifti.
şeffaf akıntım var delicesine iki gündür
baş dönmesi kasık ağrısı ve gerginliği ara ara gelen mide bulantısı 🙈

aynıyız seninle bende pkos var gerçi doğru bat mı bilmiyorum. 18 inde test yaptım negatifti.
şeffaf akıntım var delicesine iki gündür
baş dönmesi kasık ağrısı ve gerginliği ara ara gelen mide bulantısı 🙈
Ben belirtilere inan hiç inanmıyorum artık o yüzden adette olabilirim

Kizlar ben bu ay sogan kuru yaptim ve 7 aydir gebelik olmadigi icin beklendiye girmedim ama adetime 7 gun falan varken sabahin korunde ogurerek uyandim kosarak banyoya gittim midem cok bulaniyodum ama sadece oguruyodum hayta aglama durumuna geldim sonraki cok bel agrisi cektim kimseylede paylasmak istemiyorum cevremde artik kafayi yiycem adetime smdi 4 gun kaldi 25 sinde ekimin ne diyosunuz beklemelimiyim

Kızlar hamileyim galiba regl gecikmesinin 4.gunu

Eklentiler

• 20191022_090724.webp
    20191022_090724.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 211
Back
X