Gebeliğe Hazırlık Ekim’e yada Kasım’a kalan gebelik isteyenler buraya 💪🏾👨‍👩‍👧

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bulantilar cok zorlamisti yemek yapamiyorum kac haftadir adam akilli bisey yiyip icemiyorum dun gece bile banyodaydim Allahim sag salim kucagimiza aldirsin da gerisi gecer insallah. Ovulasyon testi bende ise yaramisti insallah sende de ise yarar son durumun nedir
İsmimi değiştirdim canım onu belirteyim de .
Valla bende bir gelişme yok :( bu ay 5 gün gecikti umutlandım ama bugün Regl oldum .. sanırım normal yollarla olmayacak gibi geliyor artık :(

İsmimi değiştirdim canım onu belirteyim de .
Valla bende bir gelişme yok :KK43: bu ay 5 gün gecikti umutlandım ama bugün Regl oldum .. sanırım normal yollarla olmayacak gibi geliyor artık :KK43:
Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah peki ne yapmayı düşünüyorsun. Allah sana da yemgemede nasip etsin hayırlısıyla amin amin amin

Allahım en kısa sürede nasip etsin inşallah peki ne yapmayı düşünüyorsun. Allah sana da yemgemede nasip etsin hayırlısıyla amin amin amin
Amin canım.
Bilmiyorum bu ay ovülasyon , takvim hiçbirine bakmıcam , takmıcam da. Doktorlar nede olsa 1 sene bekleyin diyorlar.Benimde kaldı bir ay.Eşimle ürologa gitmeyi düşünüyoruz , daha doğrusu ben düşünüyorum eşim pek sıcak bakmıyor ama bu ay olmasa da önümüzdeki ay gitmek zorunda artık.. bende reglim bitsin tekrar bir kontrole gideceğim TSH değerim yine yükselmiş kasımda 2.75 idi şimdi 4.57 olmuş anlamadım gitti :( ama bu ay dediğim gibi çok kafaya takmıcam sadece rutin bir kontrol yaptırmayı düşünüyorum belki ilaç verirler. Bilmiyorum artık Allah büyük diyorum.

Ya sebepsiz olmak o kadar acı ki , hani bende sorun olsa veya eşimde olsa ona göre yol alcaz ama sebepsiz olunca elin kolun o kadar bağlı oluyor ki :KK43:
Bana 2 yilin sonunda farjli bir doktor sende pko var dedi. Bu 2 yilda en az 6-7 doktora gittim hic biri dememisti. Kafam iyice corba oldu ama nasilsa tup bebek yapicaktik zaten adetimi bekliyrouz

Bana 2 yilin sonunda farjli bir doktor sende pko var dedi. Bu 2 yilda en az 6-7 doktora gittim hic biri dememisti. Kafam iyice corba oldu ama nasilsa tup bebek yapicaktik zaten adetimi bekliyrouz
Ben o kadar çok şey okudum ki en son rahim filminden sonra doktora gittim pko sordum , rahmim mi ters dedim yok hiçbir sıkıntı yok miyom var o da rahmin önünde değil .. doktora ilişki sıklığına göre olmaması imkansız dedi . Bende sanırım bu aydan sonra önümüzdeki ay aşılama yaptırmaya başlayacağım bilmiyorum rahim filmi çektirenlerde sorun yoksa bile hamilelik olabiliyor dendi onda da umutsuzum , Allah kucaklarımızı doldursun Boş bırakmasın.

Ben o kadar çok şey okudum ki en son rahim filminden sonra doktora gittim pko sordum , rahmim mi ters dedim yok hiçbir sıkıntı yok miyom var o da rahmin önünde değil .. doktora ilişki sıklığına göre olmaması imkansız dedi . Bende sanırım bu aydan sonra önümüzdeki ay aşılama yaptırmaya başlayacağım bilmiyorum rahim filmi çektirenlerde sorun yoksa bile hamilelik olabiliyor dendi onda da umutsuzum , Allah kucaklarımızı doldursun Boş bırakmasın.
Hayirlisi olsun insallah Allah bir an once nasip etsin

Kızlaar merhaba ben yeni katıldım aranıza konuşmalarınızı okudum ben de bu tatlı heyecana katılmak ortak olmak istedim :) 2 senelik evliyim, mayıs ayından bu yana deniyoruz fakat bu ay ilk kez ovulasyon testiyle denedik daha önce programla takip ediyodum. Adetim düzenlidir 30 günde bir oluyorum. 15 ekimde adet oldum 7 gün sürdü adet bittiminden 5 gün sonra pik gördüm inanamadım erken yumurtladığımı öğrendim 3 gün değerlendirebildik 25-26-27 ekim. 29 ekimde kahverengi akıntım oldu 🤔 Yumurtlamadan beridir adet ağrısına benzer kasık ağrılarım var bel ağrım var. Bat 14 kasım ama günler geçmiyorrrr😔😔😔 çok uzun yazdım kusura bakmayın hepsini birden anlatayım dedim herkes hamiş olsunnnn bu ay amin 💟
Adet bittiminden sonra bende de ağrılar oluşru bel ağrısı ve akıntı

Back
X