Eklem Ağrıları

Nursati

12 yıl bekledim seni
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
610
4
296
Ankara
Hamilelikte aylar ilerledikçe genelde bel ağrıları artar. Ama bende durum çok farklı. El bileklerim ve parmak eklemlerim ağrıyor. Hafif şişlikte başladı. Kreçleme dedikleri olay olsa boyun ve omuz ağrılarımında artması gerekiyor. Gece uyku düzenim gitmişti ağrılarla hiç uyumaz oldum. Böyle birşey yaşayan oldumu?

Ağrılarla birlikte karıncalanma uyuşmada görülebilir.Hatt benim gözlerim seyiriyor sürekli.Nedeni magnezyum eksikliği.Hamilelikte sıklıkla görükür.Doktoruna danışırsan sana magnezyum desteği için bir ilaç verecektir.Geçmiş olsun

Hamilelikte aylar ilerledikçe genelde bel ağrıları artar. Ama bende durum çok farklı. El bileklerim ve parmak eklemlerim ağrıyor. Hafif şişlikte başladı. Kreçleme dedikleri olay olsa boyun ve omuz ağrılarımında artması gerekiyor. Gece uyku düzenim gitmişti ağrılarla hiç uyumaz oldum. Böyle birşey yaşayan oldumu?

tansiyonunuzu eczanede geleneksel yöntemle ölçtürerek takip edin. dijitaller gebelerde yanılıyormuş. yüksek tansiyondan kaynaklanabilir.dr.unuza da bilgi verin. suyu artırın.

Bilgi için çok teşekkür ederim kızlar ... çarşamba kontrole gidecem randevu aldım dr'umdan

Kızlar günaydın parmak eklerim agrıyor açıp kapatmakta zorlanıyorum şiştiler iki günde oldu tuzlu da yemedim nasıl geçer bu

Kızlar günaydın parmak eklerim agrıyor açıp kapatmakta zorlanıyorum şiştiler iki günde oldu tuzlu da yemedim nasıl geçer bu
canım bu durum malesef doğumdan sonra geçiyor.
fazla ayakta durmak ağrını ve şişliği artırır.
bol bol ayaklarını uzat dinlen.
ilk gebeliğimde 25 haftadan 40 a kadar yaşamıştım.
biliyorum çok zor.
neyse ki senin son zamanlara denk gelmiş.
geçmiş olsun.

canım bu durum malesef doğumdan sonra geçiyor.
fazla ayakta durmak ağrını ve şişliği artırır.
bol bol ayaklarını uzat dinlen.
ilk gebeliğimde 25 haftadan 40 a kadar yaşamıştım.
biliyorum çok zor.
neyse ki senin son zamanlara denk gelmiş.
geçmiş olsun.
Sagol canım dikkat edeyim dediklerine :)

Kizlar 33haftaliģim ayaklarimin diz altindan ihtibari kasiliyo oynatamiyorum canim cok yaniyor kramp girer gibi 6 7saniye suruyo bole biri sıkar ya etinizi caniniz yanar dur dersiniz devam eder sıkmaya sonrasinda et kesigi gibi agri oluyi cok yurumuste yorulmusum gibi haftada 3 4kere tekrarliyo sanrim kalmadi cunku cok canim yaniyo

Kizlar 33haftaliģim ayaklarimin diz altindan ihtibari kasiliyo oynatamiyorum canim cok yaniyor kramp girer gibi 6 7saniye suruyo bole biri sıkar ya etinizi caniniz yanar dur dersiniz devam eder sıkmaya sonrasinda et kesigi gibi agri oluyi cok yurumuste yorulmusum gibi haftada 3 4kere tekrarliyo sanrim kalmadi cunku cok canim yaniyo
Magnezyum kullanman gerekiyor olabilir doktorunla konuş geçmiş olsun

Back
X